Hivatalos honlap
A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.
* M&B Native Angol FAQ *
* Warband Angol FAQ *
* Mount&Blade Wiki *
* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *
M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye
M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma
---> * Mount&Blade Magyarország * <---
WARBAND Gépigény
-
uwu400 #11044 Ez részben megtörtént:)
De az a helyzet, hogy még azelőtt obliteratd-re raktak 3 frakciót, hogy elkezdtem volna komolyabban hódítani. Én csak a gemet adó seregekre kattantam rá, néha azokról is lecsúsztam.
Nem tudom hogy ez az új verzió miatt van-e vagy csak nem volt szerencsém, de nem volt alkalmam vezér nélküli army-val csatázni, legalább 10-et intéztek el a különböző királyságok.
Most lassan elérem az 1000. napot. A kis zsoldos seregek, mint Oswald, meg Boris, rendszeresen spawnolgatnak, voltak már vagy hatszor, és csak úgy szórják a gemet:) De nem sok hasznát veszem, ha kell ha nem, elixírt veszek belőle. Most 106 a hp, 18 elixír van a karakteremben, csak mert fun:)
Én meg úgy látom hogy a tippek, trükkök szarra se jók. Én csinálom, de nincs hatása.
Egyetlen dolog lenne a lényeg, spawnoljon le egy sereg, az meg legkevésbé rajtam múlik. Olyan kicsi a beleszólásom, hogy elhanyagolható, csakorlatilag ha a gép bedobja akkor jó, ha meg nem akkor cumi van. Ebbe semmi nehézség nincsen.
Ha meg akarnám verni a szomszéd hatéves kisfiát, és nem jönne ide a pofonjáért, nem mondanám hogy hú de nehéz megverni...
Egyébként meg jó tervezgetést hogy mit dobjon neked a gép randomra! XD
Nekem az a szakmám hogy tervezek, és én a legkevésbé sem hívnám tervezésnek amihez ennyire nincs közöm.
Ha a gépnek épp olyanja lenne azonnal is dobhatná azt a sereget, esély mindig van re, és akkor büszkén mondhatnád hogy hú de megtervezted, meg hogy de nehéz volt LOL
Ha meg nem dobja soha, mert mondjuk előbb halsz meg, akkor meg te vagy a lúzer mert nem tudsz tervezni?