1147464846/1614162139.jpg

Hivatalos honlap

A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.

* M&B Native Angol FAQ *

* Warband Angol FAQ *

* Mount&Blade Wiki *

* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *

M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye

M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma

---> * Mount&Blade Magyarország * <---

WARBAND Gépigény

• SaGa Jr
    Rendszabályozd meg őket.
    Töröld el a renitens királyságot lordostól és nem lesz ilyen gondod.

Én túl nagy agressziót nem tapasztaltam a királyságok lordjaitól a minor faction seregek irtásában (egymással szemben valóban erőteljesebben lépnek fel, komolyabb létszámúak az összecsapások). A nevesített kisebb méretűeket (zsoldos vezérek kompániái) azokat lerendezik ha véletlenül utolérik, de a szép nagy, több száz fős brigádokkal nem tudnak nagyon mit kezdeni. Ez alól csak akkor tapasztaltam kivételt, ha éppen egy hadba vonuló horda útjába került egy balsorsú minor faction sereg. Ha meg még kérésre háborúkat is szítok a frakciók között, akkor pláne nem gond szabályozni a helyi rendfenntartó erőket és ezáltal erősíteni a kisebb frakciókat.

Én nem érzem helytelennek a nehézség kifejezést ezért is használtam, mert vannak rá trükkök és megoldások, hogy tudd szabályozni egy frakció erejét, így tehát a játékoson is múlik a dolog nem csak a véletlenen és lehet tervezni. Hagyni kell elkanászodni őket és lekötni az esetleges ellenfeleiket (akár a likvidálásukkal akár mások odacsődítésével vagy háborúkkal; de egyébként ezt én is többnyire elfelejtem/megszegem ha belelendülök a játékba). Északon különösen utálják a nőciket (Persione) és a mettenheim gyalogos brigádokat a helyi lordok. Mondjuk többségük elvérzik rajtuk mire leszabályozzák őket de úgy kell nekik.