Hivatalos honlap
A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.
* M&B Native Angol FAQ *
* Warband Angol FAQ *
* Mount&Blade Wiki *
* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *
M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye
M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma
---> * Mount&Blade Magyarország * <---
WARBAND Gépigény
-
SaGa Jr #11039 Az benne a nehéz, hogy nekik jelenik meg szándékosan a legkevesebb sima seregük, márpedig egy frakció végleges megsemmisítéséhez ezek lenyomása a leggyorsabb út. A neves vezérek első lenyomása 2 fokozatot ront a frakció erején, de utána már kevesebbet, ahogy írtam is és ahogy te is tapasztaltad.
Az aprólékok irtása általi erő csökkenés nem legenda. Mindössze egy fokozat romláshoz sokat kell kinyírni. A MM brigád esetében ráadásul a dolgot nehezíti, hogy vannak sima banditáik, neves őrjárataik és klános csapataik. Ezekből kell sokat (a a mennyiség az adott frakció aktuális erejétől függ, minél erősebbek annál kevesebb gyilkolás kell egy fokozat rontásához) szétverni, hogy egy fokozatot romoljon az erejük. Én így tudtam levinni őket fading állapotba úgy, hogy Wolfbode csak egyszer lett leverve. Azóta már crushed állapotban vannak, köszönhetően két kifüstölt banditatanyájuknak és a banditák, klános csapatok ritkításának.
Ha megjelent egy neves vezér egy minor faction-höz akkor ne támadj neki. Hagy erősödni a frakciót mert csak így fog megjelenni sima sereg is hozzájuk. Nem szabad azonnal nekiesni a seregeknek. Akkor tudod sikerre vinni a harcodat ha hagyod hogy sokan megjelenjenek. Duzzadjon csak fel az aprólékok hada és mászkáljon csak kedvére a neves sereg. Eddigi játékaimban nekem is még csak egyszer sikerült megsemmisíteni a MM frakciót és akkor úgy csináltam ahogy az imént leírtam. Nem piszkáltam őket (meg más seregeket sem), hagytam megerősödni őket és mikor már 3 seregük is rohangászott akkor mentem nekik. 4 csata árán és az aprólékok likvidálásával obliterated (ez azt jelenti hogy a frakció megsemmisült és nincs egyetlen aktív csapata sem a térképen, mert ha akárcak 1 is van akkor csak destroyed státuszú) állapotba is került a brigád. Csak ezután kezdtem el foglalkozni a többi minor faction-nel. Szóval míg a Mistmountain brigád nincs lerendezve addig senki mással ne foglalkozz.