Hivatalos honlap
A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.
* M&B Native Angol FAQ *
* Warband Angol FAQ *
* Mount&Blade Wiki *
* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *
M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye
M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma
---> * Mount&Blade Magyarország * <---
WARBAND Gépigény
-
SaGa Jr #11014 Nálam kell a védelem, mert alaposan feltuningoltam a lordokat és minden csapatot (létszámilag) ami szembe jöhet (így a banditákat is, neves és nem neves seregeket szintúgy) és belepiszkáltam még pár dologba (így bizony minden lord kapott support skill-eket is, tehát némi gyógyítást, spot, pathfinding, engineer esetleg training; de hasonló változtatásokat végrehajtottam számtalan egységen, főleg a magasabb szintűeken, így nem csak harchoz értenek a katonák), így biza megfelelő védelem nélkül akármelyik várat gyorsan elmossák. Néha gyorsabban mint ahogy akár a szomszédból odaérnék (saját területet még nem vesztettem, csupán nyomon követem a többiek ténykedését és figyelem az eseményeket).
Így legalább megvan a tényleges háborús hangulat számomra, nem kis csapatok pofozkodása zajlik hanem igazi bunyók, időnként 3-4000-es (nem elírás, négyezer fős) összeröffenésekkel úgy, hogy max a lordok harmada-negyede vesz részt a bunyóban mindkét oldalon.
Módosítatlan Pendor esetén max 100-150 fő dekkolna a városomban, illetve ez a 100-150 fő lenne egy olyan csapat amit leparkolok a meghódított új helyen míg az meg nem erősödik, aztán megy tovább. Lényegében a mostani 300 fős galerim is ezt a célt szolgálja. Ők adják a masszát ami védi a frissen megszerzett területeimet míg azt le nem passzolom, illetve mikor ostromlok ők adják a tömeget a tényleges gyilkos haderő mellett.
Várja ki a fene a 2 hónapot a tornánál, főleg ha épp buli van és emiatt akár napi két torna is letudható és még másnap is nyomhatok egyet. :)
Pénz így is van elég enélkül is, csak leírtam, hogy már egy ideje nem ez a fő bevételi forrásom.
Saját helyen én mindig a 20000-es tornát csinálom. A jól jön az extra bevétel az adott helyen amivel a torna ténye megemeli a fix bevételt. Plusz az extra egyebek is jól jönnek.
A kaját én úgy halmoztam fel nagy mennyiségben, hogy elsősorban a romlandó árúból (nyers hús, csirke és disznó amik egészen jól adják a morál bónuszokat), nagyon sokat odaadtam az asszonynak, mondván tegye be a household possession ládába (csak nála elérhető) ami kvázi hűtőként működik mert nem romlik meg ott a kaja.
Az ostrom ellátmány meg nem fogy el 2 hét alatt sem, annyi idő múlva meg úgyis lesz újabb ellátmány egy város esetén is. Így ebből gond nincs. Egyéb nem romlandó árú meg mindig van valahol a környéken így a morál is magasan marad.
Lordokat meg úgyis kaphatsz, hogy ha jóban vagy velük mikor elbukik a saját birodalmuk és a gép úgy dönt, neked kevés az alattvalód. Ekkor kioszt/besorol melléd a haverok közül egy-kettőt. Különösen igaz ez akkor, ha több város is a te irányításod alatt áll és nincs nekik saját uruk lordok személyében.