Hivatalos honlap
A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.
* M&B Native Angol FAQ *
* Warband Angol FAQ *
* Mount&Blade Wiki *
* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *
M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye
M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma
---> * Mount&Blade Magyarország * <---
WARBAND Gépigény
-
uwu401 #10796 Verzió függő egyébként, nekem tutira volt olyan is hogy +10 től lehetett csinálni a küldit, és volt hogy 15-öt keleltt. Egyébként meg újabban biztosra szoktam menni, 20-ig szoktam vinni, mert ha elvesztem az első noldor csapat nyomát miután visszamegy az erdőbe, nemigen van már esély nekik besegíteni.
A pénzért viszonyt venni csak pézkidobás, néha rpersze kell, de azért jobb hanyagolni, főleg az elején. Amúgy is a legjobban csatákba beszállva lehet fejlődni, ez a legjobb minden szempontból.
Egyébként meg nyilván lehet többféleképpen csinálni a dolgot, én csak a leghatékonyabb módot írtam le, ahogy kérte.
És kösz a 3.5-ös infókat!
Ez a gemes móka nekem is új! De én biztos nem fogok kockáztatni, meg amúgy is jobb nekem ha terv szerinti seregem van, nem pedig egy sorsolt csapat.
Az még azért nagy kérdés, hogy mi van akkor ha a csapat tele van. Felé lehet menni a limitnek? Mert ha igen, akkor az első vár foglalása előtt igencsak jól jöhet, és rögtön másképp fest a dolog.
A tradícióváltás nem gyengén lesz hasznos, mindenből csak a legjobbat...