.
-
lol. hetente van valami racing party miamiban.. lementunk 3 haverral.. bazz ures volt a terulet erre mikor kozelebb ertunk meglattunk egy zsarut korozni.. a parkoloban ( gyulekezo parkolo) jo akkor tunjunk el.. elmentunk az autopalyara erre vagy 5 masik auto becsatizott hozzank hondak, lexus mittom mik voltak meg ott. volt ket honda.. bazz olyan SZAR hangjuk volt hogynem hittem el... olyan szinten elleptem nekik 5 osben..
a kipufogojuk meg olyan irto hangos es olyan szar vekonyan uvolt hogy nemigaz!!!!! nem csodalom ha ezek miatt figyel fel rank a rendorseg.. nah mindegy. megalltunk mashol mindannyian, orjongtunk mint a hulyegyerekek hogy dejo volt tomegesen mentunk sokkal. nekem nem tetszett szvsz butasag igy nyomni.. dehat mennem kell ha tudni akarom hova mennek. de ugy nem is cikaztam mint ezek a balfaszok.. tobbet is voltam a feken mint ok osszesen egyutt:D mindegy erre allunk es az egyik lexus elkezd donuttolni:D:D:D: erre beugat az egyik: ZSARUK!!! nezunk az egyik utcara.. ott megy a zsaru.. oh bazzeg:D mint a faken FnF filmben.. mindenki atlep atugrik atgurul a masik autojan es uccu neki tunjunk el.. lol. mindegy.. le is tettunk arrol 4 en hogy ezekkel logjunk.. atmentunk mashova csak negyen.. beszelgettunk normalisan, rohogcseltunk en eldontottem hogy elobb lesz komoly fekrendszerem mint turbom ez 100%!!!!
mindegy aszondja a haver hogy menjunk nyomjunk egy ket dragot.. jo oke. kimentunk egy tok hosszu kihalt utcara.. b16 os integra sportlegszuro/kipufogo... lenyomtam.. hurra. nem is szamitottam masra.
erre jott a turbo eclipse ( kettovel regebbi, ami volt az elso fnf filmben) hat.. az elso korben mikor 20 rol indultunk lenyomtam fel autonyira!!!!! egyenesen fel 5. ig! pedig azt mondta hogy 135 mph a vege.. 120 ig nem tudott megfogni. es turboja van! jo persze gondolom valami kisebb, olcso.. hangja az van mint allat meg kurvanagy turbo matricaja:D:D:D:D utanna mentunk meg kettot.. szarul indultam egyesben ezert elhuzott 1 autonyira utanna szep lassan 5. fel ig utolertem
lol
elotte meg fikazott az integras hogy jajj nins loerom csak nyomatekom masra nem is jo az auto csak vontatasra.. ahamm. most persze azt alitja hogy jajj csak viccelodott.. nahde varjam meg mig turboja lesz.
mindegy.. eclipsnek a turboja fika.. az integranak epp hogy el tud menni.