.
  • broman191
    #40505
    Azért azon a fekete Smarton elég beteg, hogy még a hátsó fender flare-t is ki kellett vágni, hogy ne daráljon bele a b4szott nagy kerék... :DD Elképzelem, ahogy felteszik kivágás nélkül, néznek elismerő szemekkel csodálkozva, hogy milyen f4sza, hogy a k*rva életbe lehet ekkora királynak lenni?!, majd elindulnak és beledarál az ívbe rögtön...azt' kiszállnak idegesen, "hozzad aztak*rvafelexet Jóskagyerek bazmeggg!!4" :DD
    A spoiler is elég ricer rajta, bár vitathatalnul badass. Némelyik autón meg olyan chamber van - főleg hátul - hogy a parkoló parádézáson kívül másra nem igen alkalmas életveszély nélkül, na meg azokat a széles felniket és rájuk szenvedett gumikat is elkeserítő látni...amikor a hülyeség kitartással párosul tankönyvi esete. :D Szóval utcai használhatóság szempontjából rengeteg a sz4r tuningot találni a képeken...még ha tegyük fel a kerekeknél egy papucsnyi résre fel is tudnak emelkedni azok a hasmagasságok a legtöbb gépnél a slusszkulcsot elfordítva, akkor is.
    A piros 3-as E36 tűnik ki számomra a tömegből mint szétbarmolástól mentesen clean és a hétköznapokban használhatónak tűnő, valamint alkalmanként pályázásra is alkalmas gép. Nekem inkább az E46-okra porcosodik, a vörös sem az első választásom lenne ha BMW, de ez megfogott, főleg ha M3 és nem csak külsőleg cicomázott darab.
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2017.06.03. 15:21:27