.
-
vajasfarok #31696 Szerintem véleményt nem csak az mondhat valamiről, aki azt überelni is tudja. Azzal érvelsz, hogy mindenki megfordul utána... Ennyi erővel járjál tevével, azután még többet megfordulnak, mégse lesz királyabb. Ha még tuningolnál egy kocsit, olyanra, hogy neked tetszik, az egy dolog.
Másik hsz-edből: "Lesz ricsaj nem kicsi :D". Na, ezért gondollak így látatlanban is köcsögnek. Kifejtem. Mire jó az, hogy hangos a kocsid ? Mert az a sportautókra hajaz ? A sportautó ott kezdődik, hogy tonnánként 200 LE, és hajt a hátsó tengelyen (is). Kétlem, hogy ez a Hondádról elmondható. Ráadásul a sportkocsiknak azért van nagy hangjuk (és mellesleg egészen más jellegű, mint az ilyen tuning fosoknak), mert a motorjuk indokolttá teszi az olyan kipufogórendszert. Viszont te rádobod ezt a verdára, az tuti, hogy picsa hangos lesz, mindenki utánad fordul majd, (néhányan azért, hogy "Nézdmá' a hülyéjét..."), mellette meg mindenkinek felbaszod az agyát. És miért? Mert ROHADTUL IDEGESÍTŐ!! Forgalmas utcában lakok, és hidd el, egészen más, amikor végigmegy rajta egy igazán komoly gép (Ferrari, Aston Martin, stb..., én meg gondolkodok rajta, hogy valszeg sosem lesz olyanom, másik téma, mind1) meg egy ilyen kaliberű "tuning" gép. Amikor olyan hangos, hogy a szobámban szól az amúgy hangos zeném, de semmit se hallok belőle a kibaszott sportdob miatt. Vagy gondolj bele abba, akinek kisgyereke van. Mire végre letenné aludni, jön egy ilyen faszkópé, gyerek felriad, és bőg az éjszaka közepén. Egy szó mint száz: te bizony seggfej vagy.