.
-
RobinClark #28718 Kedves Streeter,
Szerintem kicsit elhamarkodottan osztod itt a végkövetkezetéseket.
1. A Plasti Dip vagy 40 éve létezik és jelenleg népszerűbb mint valaha. Minden nagyobb országban kapható, és ez a legjobbminőségű ilyen típusú anyag, 2 versenytársa már csődbe ment, míg a gyártó Performix eddigi legjobb periódusát zárta.
2. Köztudott, hogy minden felújítandő felület igényel egy kis előkészítést, hogy szép eredményt kapjunk. Valamint az anyag használata is igényel egy kis gyakorlatiasságot, rutint, nem csak a PD hanem még egy átlagos festék is.
3. Ha dörzsölgetni kellett hogy lejöjjön, akkor valószínűleg nagyon vékonyra fújtad, szokták mondani, hogy ajánlott többször átfújni, hogy kialakuljon egy rendes régegvastagság.
4. Az interneten több tízezer hozzászólás, gyakorlati alkalmazás van fent a PD-ről, ezek legnagyobb része mind pozitív a userek nagyon elégedettek az eredménnyel.
5. 1 liter benzin lassan 400 ft, a PD az összes környező országban kb. 5300-5400 körül van, itthon 4000-ért adják holott tudjuk, hogy az állam mennyire lehúzza a cégeket adókkal és e mellett így nyomják hónapok óta... szerintem nem annyira gáz az ára.
Én ha nem ismerek valamit általában átfutom a google-t hogy képbe kerüljek a dolgokról.