.
-
Hany ember vesz 4 ac motort a 4age helyett, hogy szornyet epitsen belole ?
Tudod-e hogy rohadt sok ember vesz sr20de motort az sr20det helyett, hogy szornyet epitsen belole?
Szerinted az sr20de nem nagy cucc meg nem kuriozum ehhez kepest a DE es a DET kozott egy fostalicska turbo a kulonbseg amit az emberek ugyis kicserelnek. A motor a lenyeg! Nem a kis turbo amit a nissan rapiszkal arra a motorra.
Mar mondtam, hogy melyik motor nagyjabol mennyibe kerul. A DET majdnem haromszor annyiba kerul mint a DE. Nemsok ember veszi meg mivel mindenki tudja hogy ha megveszik a DE-t akkor a maradek manibol komolyabb motort lehet epiteni mint a DET.
"Szerintem nem az, a tesója (DET) viszont az, csak ennyit számít.Hogy valaki mit csinál egy motorral, az meg már más tészta, nem tudom ez hogy jön ide."
DET es DE alatt ugyan az a motor van tehat ertsd mar meg ha a motorrol beszelunk akkor te egesz vegig hulyeseget beszeltel. Ki mit csinal egy motorral? Hogy jon ide? Tegyel nekem egy szivesseget es nezd mar meg a nevet, hogy melyik topikba irogatsz keremszepen alassan!
Neked bassza a csőröd hogy lefitymálom az SR20DE-t...és akkor mi van?
Talan akkor nem kene ugy beallitani mint ha en lennek agyilag rokkant mert te nem ertesz hozza es marhasagokat beszelsz. Nem nagy kuriozum erre belinkeled a wikit ahol leirjak hogy kuuurva nagy kuriozum a tunerek kozzott.