.
  • USAMEN POWER
    #23937:

Most mondhatnám hogy olvasd el még1x, de segítek mert ahogy látom az értelmi szinted... (nem akarlak sértegetni)
    Szóval volt egy narancs Elise, amit a külseje miatt negatívan véleményeztem. (Fölhoztam a lapátot, és talán 1-2 embernek le is esett hogy miért, de ezen ha aharsz agyalj tovább.)
    Majd hosszas témázás után a nagy semmiről, szabi beszúrt egy sárga Elise-t, majd közvetlen utána elsütöttem #23895 -ös hsz-t, amiből kiderül hogy az Elise-l nekem semmi bajom nincsen, csak a narancs elég érdekesen, és hülyén nézett ki. Kb. ennyi a sztori, és ha figyelmesen elolvasol pár kibaszott hsz-t, erre saját magad is rájöttél volna. (ebből kifolyólag jött utána a fölösleges agyalás, hogy na most melyik is a jobb...?)

#23938:

Jaja valószínü. És hány Magyar utcamajmot láttál már Camaroval rajoskodni a forgalomban ?

#23939:

Megnyugodhatsz hogy egy ilyen kijelentéshez nem kell merészség, mert egyértelmű. :)

#23940:

Civiket csak példának hoztam fel, de felhozhattam volna a Skyline, 350-370z, Gtr, T. Supra, kivételével akármilyen más rizsrakétát, vagy akármilyen közkedvelt tuning verdát az alsóbb kategóriák közül.