.
  • Borg
    Úgylegyen.
    Egyébként itt van egy Civic turbo, szal a lenti számításom nem légbőlkapott. Ugyanúgy ESI 5gen az alap, csak mondjuk nem többszáz, hanem 200 alatti lóerő van benne turbóval. Annak az alap autója ér kb 5-800-at (mert van benne pl VTI belső, komoly sportfutómű, stb), és a turbósítása megállt 200-ból. (nem számítva a munkadíjat, mert a srác maga építette)
    Ez nincs 1M. Namost ha tfh a motort erősíteni kell, hajtókarokat, szelepeket, féltengelyeket cserélni pluszban, kasznit könnyíteni, versenygumik, stb, még akkor sem fogsz többször ennyire kijönni, valszeg szintén nincs +1M. És erre jön még a kísérletezgetés, vagyis elsőre nem biztos hogy minden olyan mint szeretnék.
    Szerintem. De én nem beszéltem cch-val, hogy valójában mennyibe volt neki ilyenre összehozni a Civicet.

Namost ha csak abból indulok ki, hogy az S2 valszeg drágább alap mint egy 5gen civic, és 5-600LE-t abból sem hozol ki a gyári motoralkatrészekkel (+ jóval bonyolultabb motorja, és futóműve van), a gyári súllyal stb, akkor meg is van a különbség. Továbbra is állítom, hogy az S2 biztosan többe van.