.
  • CSOCSO
    gihiihih

lementunk haverral az egyik bulis helyre... mivel nem messze attol volt egy alagut gondoltam megmutatom havernak milyen egy nagyobb alagutban a kocsim hangja. Atmentunk az alaguton.. kiraly hangja van az autonak de a lenyeg itt jon!! mikor vissza akartam fordulni, hogy visszamenjunk a bulis helyre, ott volt elottem egy Honda S000... benne a pasi meg a szoszi csaja. vegre zoldre valtott csavo megfordult, fordultam utanna es hallom hogy elkezdi neki nyomni a hondas, de en is kb akkor kezdtem el padlozni... jo nem mondom hogy lealaztam az S2000 est mer kozel sem.. de nagyon meglepo volt hogy alig tavolodott el tolem az S2000!!! kb 100mph ig mehettunk majd lassitottunk majd a piros lampanal megkerdezte a csako hogy mi van a kocsimban... mondom neki hogy csak intake... full exhaust meg leomlo.. meg ilyenek. majd megdicserte hogy nagyon jol megy a kocsi.

nah nekem itt majdnem szetdurrant a majam:D:D

szerintem a TRD superchargerrel nem tavolodott volna el tolem 1 autonyira sem...

de turbot akarok... az meg annyiba kerul hogy mire osszegyujtenem addigra ugyis vmi komolyabb hatsokerekest akarok majd..