• Garfield
    #61
    arschsg azon meglátásával egyetértek, hogy nem kéne minden MS-tal kapcsolatos dolgot alapból lefikázni csak azért, mert MS. Az SG-s hírek és azokhoz fűzött kommentek erre nagyszerű példák.

    Másfelől viszont arschsg megjegyzései ingatag lábakon állnak és akkor még rendkívül finoman fogalmaztam.

    1. letöltéskezelő meg FlashGet: na ne vicceljünk már. A FlashGet hogy kerül a képbe? Mellesleg extension-ön keresztül ugyanúgy integrálható az FF-ba, mint ahogy integrálódik az IE-be.

    2. Férgek, spyware-ek FF-ra: tudnál mutatni konkrét példákat? Most ne olyan cikkekkel gyere, amelyben olyasmiket írnak, hogy a növekvő népszerűség azzal járhat, hogy célpont lesz belőle, meg hasonlók. Mert cserébe én meg belinkelhetem neked a helyi spyware topikot, IE-hez...

    3. Patchek: senki sem mondta, hogy hibátlan a FF: minden szoftverben lehetnek hibásan megírt/lefordított/futtatott részek. A FF nagy előnye, hogy mivel nem célpont még, így az egyszerű júzer sokkal nagyobb biztonságban van, mint IE alatt. Az advanced júzer meg széthekkelheti extension-ökkel.
    (Nekem speckó elég unszimpi volt, mikor kiderült, hogy korábbi FF-update-ekben nyilvánosságra nem hozott biztonsági frissítéseket is javítottak.)

    Számháborúsdit (biztonsági hibák FF vs IE) ne játsszunk, mert esélyed sincs.