Kéretik kerülni a következő témákat: konzolos verzió, warez, másik topic ajánlgatása




Superpatch 3.0



(Feltelepített Superpatch 2.0 szükséges hozzá!)




- FAQ -


  • eZo
    #2974
    Szabadrúgás :
    " Na megpróbálom részletesen leírni a szabadrúgás lövését:
    Tehát:
    A szabadrúgás iránya mindig a képernyő közepe fele fog menni ha nem csavarsz, persze ez a rúgó játékos technikájától is függ. Csavarni úgy lehet, ha miközben nyomod a lövést és megy fel a lövés erősségének a csíkja közben megnyomod hogy melyik irányba csavarodjon a kurzorbillentyűnű(!) (persze ilyenkor az irányzékot, tehát a képernyő közepét is a csavaráshoz állítsd,tehát ha balra csavarsz akkor egy kicsit jobbra legyen az irányzék azaz a képernyő közepe)

    Ha a kaputól 16-18 méterre vagy (szemben) akkor nyomd a lefelét is és az erősségnek kb középen kell megállnia, így átemeli a sorfal felett, vagy izomból ellövöd a sorfal mellett akkor az előrét nyomd és a lövést. Ha olyan 20-25 méterre vagy akkor csak lövés és csavarás, ha ennél is távolabb és kapura akarod lőni akkor előre, csavarás és lövés gomb egyszerre.

    Ha az R2-re beállított gombot nyomod hosszan akkor odaáll melléd egy másik ember, akivel átlépheted, leguríthatod vagy akár rálőheted a lasztit. Átlépés ez csak annyi hogy rálövöd bár erre valszeg mindenki rájött azért, legurítani az L1-re beállított gomb+passz gomb (azaz az x), és ilyenkor akár viheted vagy lövéssel el is lőheted, vagy be is athatod. Ha az L1-et nyomod és a beadást (a kört) akkor a labdához közelebb álló beadja, ha az L1-et és a lövést (négyzetet) nyomod akkor a labdához közelebb álló emberrel lövöd rá (ilyenkor is azok az "irány szabályok" érvényesek amiket már leírtam az elején)


    Na kb ennyi az erősségeket nem magyarázom, arra a trainingben érezzetek rá, egyébként ezt mindet megtanulhatjátok ott!

    Ja és szándékosan joystick-os gombokkal magyaráztam mert így mindenki megnézjeti hogy neki mi van ráállítva az options/controls menüben, és nincs belőle veszekedés ki mire állította és ezért hogy mint van meg stb...

    Na akkor remélem érthető és segítettem is legalább valakinek." peshungary