Kéretik kerülni a következő témákat: konzolos verzió, warez, másik topic ajánlgatása




Superpatch 3.0



(Feltelepített Superpatch 2.0 szükséges hozzá!)




- FAQ -


  • fm
    #2243
    nos mint írtam, az utóbbi 3 évben nem fifáztam, nincs szükség fifa utálatra ;) a pesben játszottam mindig max nehézségen,és semmi gondom nem akadt.

    a szöktetés szélre,vagy átlósan sima ügy,de előre felé, a szökő játékos mögül használhatatlanul hosszú. szöktetés alatt nem a sima passzot értem,hanem az indítást,ami a játékos el teszi,vagy íveli a lasztit.

    a beadásokat akkor valszeg gyakorolnom kell, nekem a 2*beadás és a sima között semmi különbség,a 3* az néha egész korrekt.

    biztos gyakorolnom kell még,ez tény. a letámadást, azaz a védekezés közben használt lövés gombot évek óta használom. úgy emlékszem volt már ilyen régen a fifában is,de nem bizti.

    kapus mellett meg ellőni nem bírom,mindig odaér. átemelni át bírom, de arra nem mindig van idő, hely. kicsit olyan érzésem van,mintha a gép csak azt a lehetőséget fogadná el gólnak,amit ő kigondolt. mint a gyakorlásban,mikor konkrétan azt kell csinálnod,amit mond....amúgy a trenyákat mindig végignyomom,mielőtt játszani kezdek..

    ha béna vagyok, miért mindig 1-0,0-0,vagy 0-1 lesz a vége a gép ellen? ez is idegesítő kicsit..persze gyakorlok még,az mindig rámfér.