Pro Evolution Soccer 5 [WE9]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-- Strategy manual: berakod a 4 gombra hogy melyiket csinálja (nálam zone press, counter attack, form A és B - ezt raktam semi autora is, akkor kb. mindig nyomja a zone presst ,és néha a countert, szal tök mind1:DD) --
Tehát strategyn belül manuál.. és ott lesz a 4 gomb ami select + viheted ahova akarod.!!!
Semi autonál meg ugyanez A1, A2, A3, L2.... de ha úgy is te nyomogatnád, akkor jó a manual, sokszor úgyse nyomod azt se...
És meccs közben L2 + amelyikre beraktad és megjelenik a képernyõn ha úgy van beállítva.. egyszerre mind a 4 is be lehet állítva :) (form A és Bnél nemtom ilyenkor mivan:D)
Ennyi...
Arra tudtok válaszolni hogy: amit beállítasz teamnél hogy C C C C (counter, zone, back, nemtom már melyik), ha benyomod a stratégiánál hogy zone press: akkor ez az érték elvileg A-ra ugrik és nyomják izomból, vagy akkor is csak Cvel? (tehát a A B Cs cucc az folyamatosan jelen lévõ dolog, és a stratégia felülírja Ara ha benyomom, vagy eleve addig nem is csinálják??)
Ennyi mára :)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
sima R2, hát igen igazából arra jó hogy szûken tudj fordulni labdával. ennyi ezt persze lehet visszahúzós cselek is hívni ha hirtelen ellenkezõ irányba húzod. Mondjuk beadás elõtt. pl. sprint nyakadon a védõ és akkor R2+ellenkezõ irány. egyébként huzogatni iránnyal szoktam ritkán R2 is jó erre de ezt még nem érzem nem is értem igazán..::)
Átváltás nálam Manual és szerintem ez a legjobb, így is van úgy hogy a gép valami miatt vált, de ez nagyon ritka. Én a Stratégiát alíg állítom. Manual-on van, de csak azért hogy meccs közben tudjam állítani a támadás intezítását(színek)... egyébként meg nem tudom min van. ha nagyon szoros a meccs akkor néha szoktam állítgatni. Apropó, hogyan tudom beállítani, hogy a meccs közbeni startégia álításnál milyen stratégiák legyenek elérhetõk(pl.: kör kontra, háromszög: széeleken támadás) ilyesmik?
nem tudom mi a különbség a sima R2, és r1+r2 között, a supercancellel talán szabadabb az emberke
nekem az R2 jobban fexik, mint az R1+R2... nem ugyanaz a hatása?? (én úgy vettem észre az is vmiféle supercancel, v. nem annyira intenzív?:D)
Én is most az R2-s huzogatásokat próbálom, de annyit csinál vele a játékosom, hogy odaadja az ellenfélnek... vagy belemegy (nem fordul el), vagy botladozik kb. -1 km/hs sebességgel..
én úgy csinálom hogy megnyomom R2t (folyamatosan), és utána meg próbálok cselezni.
Vagy nem így kell? :)
Lehet csak a játékosaim értetlenek? :F
Rossi elhúzós cselnek mit használsz? sima irányváltás? vagy R2vel?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Én is most próbálgatom,egész hasznosnak tünik,csak én sose használtam igy most nem lesz könnyû rászokni a használatára.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Megpróbálhatom feljebb szinten.. a 2* nem kihívás, dög unalom, de 4-5*on meg az idegeimen táncol a gép, és mint te is mondtad, úgy esélytelen szinte, pedig annyira vágyom arra, h. kitörjek a védõktõl a kapu felé, de ez nem igazán akar összejönni (legalábbis 3*on)... :P
Vagy amikor sikerül pl. Henryval 95ös futás vagy mi, és 2mp alatt behozzák a 3 méteres elõnyét, ill. kapkodva kell elrugnia... Szóval tetszik, h. passzolgatni kell, de én világéletemben csatár voltam a pályán, a csapatban (most már szar a térdem, szal marad a PES :( ), szóval ez a totojázós kivárós foci persze jó, de a vérem mást diktál :))
A fáradtság az mindnehol ilyen?? Elég aggasztó, rosszabb, amire számítottam.. Most h. BLben is vok (kupából kivertek..), egyszerûen durván fáradtak az emberek.. próbálok rotálni, de a vicc, h. kihagytam a srácokat 1 meccsrõl és _ugyanolyan_ fáradt volt a köv.re mondom anyád...
Lehet Reálnak ennyire kicsi a staminája, de nem hinném, h. ezen múlna, hiszen nem lehet mindenhol sztárgárda, és 90 fölötti stamina.. :)
Szóval ezzel nem nagyon tudok mit tenni, fõleg mert nem értem miért fáradnak ennyire, és ráadásul rendszertelenül.. Raúllal végignyomom egész meccset, köv.re tök szupi (zsínorban 3-4et), másik meg játszik 1 meccset és már a felénél van a kumulated fáradtság.. (lol..)
Na mind1, ez elég szophatás, bõvíteni kell a keretet... :)
csak múltkor nekem 2 full sorcsere sem oldotta meg a problémát, köv. meccsen mind2 sorom fáradt volt (lol)
Nos, nekem az, hogy (amit írtam is már neked)én is ki votam akadva az elején milyen nehéz a 3-4-5 csillag... aztán rájötem, hogy (most 5*-on vagyok)a lényeg a higadtság. Ahogy te is mondtad, ha nyugodtan játszol akkor gyõzhetsz, ha idegbeteg vagy akkor esélyed sincs...:) Szóva szerintem játszál 4-5*-on higgadt meccseket. elõszõr lehet hogy ki fogsz kapni egyszer-kétszer, de aztán majd belejössz és utána majd ráérzel. Velem is ugyanez volt, most meg 4 góllal verem az Intert és a Juvét 5*-on ML-ben. (igaz ezzel szart sem érek mert így is lehet,hogy a Juve lesz a bajnok..:)))) Szerintem 5*-on már realisztikusabb is...
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Meg tudjátok mondani, h. magasabb csillagon a fáradtság is realisztikusabb lesz, v. az mindig ilyen durva? (reállal játszom 1 meccs 2 pihi, és így sem mindig 100%osak...)
Rotálhatok jobbra balra, múltkor 2õt pihent a teljes elsõ csapatom, és még úgy is lol volt... de 1 meccs kihagyás meg se látszott rajta :( (fõleg a kumulatív, ami hirtelen a felére felment, de tudnám miért..)
A vicc, h. pl. Raúl, akivel végignyomtam 3* 90 percet 100%osan indult neki a 4.nek is... ennyi stamina különbség nincs, kicsit vicces...
Jah, és még vmi, hányas csillagot ajánljátok?? nem vagyok még jó játékos, cselezni nem igazán tudok még, mert nemtom miért, de olyan csigán cseleznek a játékosaim (pl. ronaldo, Henry), h. 3x elveszi tõlem a labdát a gép, õ meg noname csapatokkal úgy huzogatja, amirõl ronaldo csak álmodna (pedig sztem ugyanazt csinálom :D)
Lehet ez a gép csalása? :) Egyébként hogy csal a gép?? ilyenekkel?
Azt észrevettem, h. 2* és 3* között nem csak a különbség, h. jobban játszik, de a játékosok is sokkal lassabbak, bénábbak... (nyilván a valóság a 2 között van, 2*on irreálisan jól kezelnek minden labdát, gyorsak nagyon, 3*on meg mintha egy csigával mennék.. :D) Ezt pont tegnap néztem, kb. 1.5* olyan ügyes volt, és gyors volt a játékosállományom 2*on, mint 3*on... :)
Szal még sztem nem vok érett a nagyobb *-ra, mert 3*on sem vok még full 100%os, fõleg ha olyan játéknapot fogok ki, tiszta dekoncentráltság :DDD De ha "könnyebb" a nagyobb.... Nem az lenne a lényeg számomra, h. iszonyat nehéz legyen, hanem legyen realisztikus, jobb AI, kihívás, logikus megoldások... (pl. azt is észrevettem, h. sokkal okosabbak a játékosaim nagyobb *on).. 6*-ot még nem próbáltam...
Errõl mi a véleményetek?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
meg azt szeretem a pes-be,hogy szinte minden emberrel más modszerrel kell szabadot lõni
he azé nemkelsirni %-D
Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erûsen hanyagolom, pogo a kiru.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
<:}
Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erûsen hanyagolom, pogo a kiru.
aztán pár gólom:
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
lekicsinyitve ugyse látszik