Kéretik kerülni a következő témákat: konzolos verzió, warez, másik topic ajánlgatása




Superpatch 3.0



(Feltelepített Superpatch 2.0 szükséges hozzá!)




- FAQ -


  • fm
    #2233
    hi

    nos kipróbáltam a játékot, lenyomtam két szezont a madriddal 4 csillagon és sajnálatos módon negatív véleményt kell nyilvánítsak. a játék számomra élvezhetetlen, pedig nem most kezdtem, 97 óta az összes fifát végignyomtam, aztán jött a pro evo sorozat utolsó 3 része. a magyar válogatottal,mindig meg tudtam nyerni a világbajnokságot(vagy hasonló általam kreált bajnokságot) a legnehezebb fokozaton, billentyűzettel. ennyit rólam.

    idegesítő dolgok a játékban,ami miatt élvezhetetlenné válik számomra:

    -a bíró
    percenként fúj minden kis ütközésért szabadot,még akkor is,ha el se esik a játékos és nála marad a labda. persze ilyenkor néha előnyszabályt alkalmaz, de akkor sosem,amikor támadásba lendülnék. igazi meccsen nem fújják be,ha összekoccolják a lábam kicsit,vagy megtaszigatnak és megbotlok, vagy ehhez hasonló,csak ha durva és szándékos, vagy megszerzik vele a labdát. sajnos a játékban a gép viszont engem bármikor büntetlenül szétrúghat, a bíró sehol..

    -passzok
    használhatatlan a szöktetés és az ívelt szöktetés ha a játékos mögül előre felé próbálok indítani. olyan hosszan adja a labdát,hogy egy félpályáról induló robinho gyorsaságú játékos sem éri el,mert az elmegy a kapusig és az szépen felveszi. szélről beadni sem bírok, mindig a hosszúra teszi, ott pedig vagy lesen van,vagy teljesen kiszorult helyzetben van a játékosom. 2*beadás is a hosszúra teszi..

    -kapus
    a kapus irreálisan gyatrán fogja a távoli lövéseket, 1 az 1ben viszont szinte verhetetlen, illetve 16oson belülről is.

    -védekezés
    képtelen vagyok elvenni a labdát a géptől. olyan reakció ideje van a gépnek,ahogy húzogatja a labdát a védőim között,hogy 3an nem bírják szerelni, ha sikerül az szabálytalanság. egy passzot elcsípni is szinte lehetetlen,mert a "super cancel"-el lassabban fut a játékosom,mint anélkül. esetleg elpöcköléssel,vagy becsúszással tudom keresztezni a passzot,de akkor meg rendszerint a géphez pattan a bogyó. ha pedig megelőző szerelést akarok csinálni,a labdát váró játékos bepózol és sehogy nem lehet elékerülni,kikerülni, csak rajta keresztül,de azt meg nem engedi, egy helyben betart.

    -irányítás
    a játékosok össze-vissza rohangálnak, ha rájuk vált az ember 1 óra mire felfogják,akkor is rossz irányba indulnak el. az emberváltásban sem vettem észre semmilyen logikát. ha pedig sprintelek a lasztiért néha magától más irányba fut a játékosom.

    -fáradás
    a játékosok egy meccs után használhatatlanul elfáradnak, hiába látom a tv-ben hétről hétre majdnem ugyanazt a kezdőcsapatot a real,mu,juve stb. meccsein. az a valóság..


    Szóval sajnos csalódtam a játékban,mert lehetne sokkal jobb. a legrosszabb,hogy ennek ellenére mégis játszok vele,cak nem kikapcsol,hanem felidegesít. várom a feldobott problémákról a véleményeket. üdv!