Tabula Rasa
-
CactuS007 #824 Én is kipróbáltam, viszont szerintem én beszerzek egyet belőle. (trialban 18. szintig jutottam)
Pro:
- Zene: Nagyon régóta ez az első játék, aminél nem kapcsoltam ki a zenét 15 perc után.
- Grafika tetszk, alapból belőtte magaát ultrára ( itt kaptam néhány érdekes pacát a képernyőre, ezért az árnyékokat kicsit meg kellett buherálni) amivel nincs is baj addig, míg mondjuk meg nem érkezik egy siegenél a 3. hullám ellen.Nah olyankor képregény.
- Siege: Még ha mobok ellen is,de tetszik,ahogy támadni, vagy védeni kell egy várost/outpostot.Védőknél szépen szól a sziréna,hogy eksün lesz, hangulatos
- Maga a hentelés hasonlít a Starship Troopersre, akinek az tetszett annak ez is bejövős lesz
- Mobölés nem olyan megvárom a respawnt aztán a következőt dolog. Itt kérem csapatszállítók hozzák a népet, illetve kiássa magá a föld alól,stb.
- Hangulatos mapok, jól megszerkesztett térképek
- Végre nem egy szokványos, pap, varázsló,kardos-harcos játék....
- Hirtelen ennyi,bár azt hiszem lenne még pár dolog.
Con:
- PvP része (jelenleg) egy vicc. (duel,illetve clan war).Az lenne a minimum,hogy az autolockot kikapcsolják PvPre.
- 50 után jelenleg megáll az élet,azaz nem tudsz mit csinálni (mmoprg.com,meg a játékbeli chatről ezt szűrtem le)
Egyébként irtam nekik PlayNcn kersztűl egy hosszabb levelet, pár 5lettel,illetve indoklással a jövőbeli fejlesztésekhez,de csak egy rövidke levelet kaptam:
"Thank you very much for contacting PlayNC Customer Support. Unfortunately, we can not provide information on future updates or features. Regarding your questions on gameplay, we encourage you in having a look at our official homepage and the various Tabula Rasa web sites, forums and articles on the net, where you should be able to quickly find an answer/solution to your query."
GWben azért jobban ment ez nekik :S
Egyébként köszönöm a trial kulcsot.