1127
Tabula Rasa
  • anubis22
    nah, címet el is felejtettem nagy siettemben...
    szal trial kódot ide várnám, ha lenne vki olyan rendes:
    [email protected]
  • anubis22
    Sziasztok!
    Tudna nekem küldeni valaki egy trial kódot? :) Nagyon hálás lennék! Már megvan a game, fenn is van update-ekkel együtt, csak a trial hiányzik hogy boldog legyek. ;) thyall
  • CactuS007
    Más sem tudja elérni a honlapot? Illetve nem tud belépni a játékba? (Ha ez általános,akkor azért remélem megtoldják az accot a "játszhatatlan" idővel)
  • Superhamster
    hétvégén jövök
  • Superhamster
    ehh hulye vagyok ezt már elöttem megirták
  • Superhamster
    HOHÓÓÓ VISSZAJÖTT A TR SZOBA a voice.7slash.net ventri szerverre
  • sermonizer
    sziasztok!

Koholmány kollégának nagyon szépen köszönöm a trial kódot.
  • HAF Rigel
    Ha probléma a Ventrilo nekem van egy 60 férőhelyes bérelt Ts szerverem amit a wow guildem használ , de csak 10 -25 között vagyunk fent rajta .
    Szoval ha 20-30 an vagyunk akkor azt is lehethasználni.
  • Supa
    Ha trial updatelsz standard accra akkor: update account-beirod vagy másolod a cdkeyt(attól függ dobozos vagy neten vetted)Ujra müxik a ventri server a régi passal stb stb,köszönet érte Callowaynek(Személyi Testör)és ha már ujra müködik a ventri:aki ezentul segitséget szeretne questben,instában vagy hasonló dolgok,legyen szives fáradjon föl a ventriszobába.1 mikis füles kb 1000 Ft(nem vág földhöz senkit sztem)ventrillo kliens ingyen letölthetö.Miért jó ez:megismerjük egymást(klán vagyunk vagy mi)nem kell ugyanarra a kérdésre 20x válaszolni irasban.Na elég a szóból megyek lecsapok néhanyszáz bane-t
  • mikuc
    Akinek kell meghivás szólhat nekem is.
    Lassan lassan újra lesz idöm játszani. :-)
  • Kreeder44
    Sziasztok! Kezembe van a game... a 3 napos trialt majd úgy kell át írnom h ncsodt..Game Account Details->Change Password> és beírom a standard keyem?
  • HAF Rigel
    Ez az , ez kellet nekem , nagyon köszi , pl divinben azért nincs kész a klon credites küldim mert nem tudtam hol van az 5 boss , most márlátom végük van .
  • Supa
    GenBritish
  • Supa
    Faq jó dolog lenne,ha valakinek van rá ideje és kedve csinálhatna 1et.Nekem még idöm lenne ellenben nem értek hozzá...Ha valaki kellö elhivatottságot érez megcsinálhatja a magyar fansitet is(fansite kit letölthetö az official siteröl)Ha valaki szeretne jelentkezni a Harkonnenbe ingém /w Travolta üzenjen.Tegnap megtisztelte az EU servert General British(Richard Garriot)csinaltam is róla sct majd linkelem
  • CactuS007
    Te is itt?CactuS vagyok az EJből :P Köszi az infót,este szétment a netem,de sikerült megoldani a dolgot :)

HAF Rigel@ Ez talán segít link
  • HAF Rigel
    Az gondolkodám milyen kevés Info van TRel kapcsolatban , nem lenne jó eg FAQ és egy linktárat összehozni ? Csak hogy legyen legalább egypár ötlet tipp , mert néha csak barangolok , de pl nemtalálom a bossokat
  • vear
    Az van, hogy nem elég a játékkal kapott kódot megadni, hanem rögtön valamilyen fizetési opciót is választani kell. Ez vagy time-card, vagy bankkártya. Mivel time-card nincs, bankkártyával fizetést kell választani, és egy bankkártyaszámot kell megadni.
  • CactuS007
    Egyik barátom megvette a játékot és szeretné a trial accountját továbbvinni,azonban hiába választja akár a reactivate akár az upgrade opciót bekéri az első kódot,aztán bekér még 1 20as sorozatot,de ugye a dobozban csak 1 kártya van.Ilyenkor mi van?:S
  • Kreeder44
    Srácok holnap mikor lesztek..., és milyen néven? vagy whispeljetek rám Uriels Mirgant a nevem... csak oktatás céljából :P
  • Supa
    Thx Super és várunk vissza
  • Kreeder44
    hahááá örök hála Balázs köszi :) UI: igen boldog vagyok :D
  • Paladin
    Remélem ha előfizetsz, nem felejted el,hogy a trial accodat upgrade-eld ;)
    Ha így teszel, akkor én fogok köszönettel tartozni, ha jól emlékszem :)

Kreeder - sajnos két meghívót tudok még küldeni, csak két havernek kell úgy néz ki. Ha esetleg mégsem kell nekik, küldök szívesen.
    De aktív fiúk: tuti nem használta még el mindenki a 4 lehetőségét, nem tudna valaki küldeni neki egyet?
  • Kreeder44
    ajj gondoloma 3 napos játék már nem áll... a trialt meg aki igérte nem küldte :( na mindegy hétvégétől tolom én is fullon... CoH,GW,LoTRO, pihenő vágányra kerül asszem.... :) de ha még van valakinek trial-ja szívesen fogadom.... [email protected] ;)
  • CactuS007
    Én is kipróbáltam, viszont szerintem én beszerzek egyet belőle. (trialban 18. szintig jutottam)
    Pro:
    - Zene: Nagyon régóta ez az első játék, aminél nem kapcsoltam ki a zenét 15 perc után.
    - Grafika tetszk, alapból belőtte magaát ultrára ( itt kaptam néhány érdekes pacát a képernyőre, ezért az árnyékokat kicsit meg kellett buherálni) amivel nincs is baj addig, míg mondjuk meg nem érkezik egy siegenél a 3. hullám ellen.Nah olyankor képregény.
    - Siege: Még ha mobok ellen is,de tetszik,ahogy támadni, vagy védeni kell egy várost/outpostot.Védőknél szépen szól a sziréna,hogy eksün lesz, hangulatos
    - Maga a hentelés hasonlít a Starship Troopersre, akinek az tetszett annak ez is bejövős lesz
    - Mobölés nem olyan megvárom a respawnt aztán a következőt dolog. Itt kérem csapatszállítók hozzák a népet, illetve kiássa magá a föld alól,stb.
    - Hangulatos mapok, jól megszerkesztett térképek
    - Végre nem egy szokványos, pap, varázsló,kardos-harcos játék....
    - Hirtelen ennyi,bár azt hiszem lenne még pár dolog.

Con:
    - PvP része (jelenleg) egy vicc. (duel,illetve clan war).Az lenne a minimum,hogy az autolockot kikapcsolják PvPre.
    - 50 után jelenleg megáll az élet,azaz nem tudsz mit csinálni (mmoprg.com,meg a játékbeli chatről ezt szűrtem le)

Egyébként irtam nekik PlayNcn kersztűl egy hosszabb levelet, pár 5lettel,illetve indoklással a jövőbeli fejlesztésekhez,de csak egy rövidke levelet kaptam:

"Thank you very much for contacting PlayNC Customer Support. Unfortunately, we can not provide information on future updates or features. Regarding your questions on gameplay, we encourage you in having a look at our official homepage and the various Tabula Rasa web sites, forums and articles on the net, where you should be able to quickly find an answer/solution to your query."

GWben azért jobban ment ez nekik :S

Egyébként köszönöm a trial kulcsot.

• Superhamster
    Mondok egy ventri servert, bár aza baj, hogy akárki beléphet szinte minden szobába. Amiko wowos voltam akko használtuk.(ha valaki bepofátlankodik és szórakozik akko 1 percig csöndbemaradunk és hamar eltakarodik)
    szerintem ideiglenesen jó lesz:

server: ventrilo.iwd.hu
    hostname: ventrilo.iwd.hu
    jelszó nemkell
    port number lényegtelen

U.I.: alsóbb szobákba érdemes menni, mert ott csak nagyon ritkán szórakoznak.
    üdv
  • Kreeder44
    kliens lent van de azt a nyavajás kódot nem kapom meg segítsen valaki pls
  • sermonizer
    Sziasztok!

Nagyon régóta szimpatizálok a játékkal. Szeretném kipróbálni, mielőtt végleg döntök és megveszem.

Ahogy olvastam, a már aktív játékosok osztogathatnak el 3napos trial meghívókat. Ingyen játékidőért cserébe.

Amennyiben valakinek van még meghívó küldési lehetősége, megköszönném, ha küldene nekem.

Azt hiszem az emailcímem is meg kell osztanom:

[email protected]

Köszönöm szépen előre is.
  • Phoenix007
    Köszi Supa! A trial egy haveromnak kellett, én a betával már játszottam, fel is vettetek a klánba (Chuck Norris).
  • Supa
    Cactus,Phoenix trial elküldve.EU serveren csinaljatok accot és játékban /w Travolta keressetek meg.Ventri servert nem tudom ki intezte,de kellene 1 uj(megszüntették a TR szobát asszem)már ha megoldható valahogy
  • Superhamster
    Sziasztok lassan visszatérek a gémbe. Jo most a gém?
    U.I.: az árkád egy olyan hely ahol mindig van jatek

Nini havazik
  • Phoenix007
    Árkádban még láttam egy kazallal.
  • HAF Rigel
    nekemis ez van , nem tudok belépni.
  • CactuS007
    igen kellene még,az [email protected],hogyha lehetséges. Nagyon szépen megköszönném (illetve köszönöm :) )
  • Paladin
    Másnak se megy a game? Password megadása után aszondja, hogy disconnected from server. Anyone?
  • wordsworth
    Amugy nemtom kiküldte a keyt, de jo kis szulinapi ajandek volt így mára :))))
  • wordsworth
    ezer hála a kódér kiprobalom, ma voltam eréna centerben es ott nem volt tabula már.. elfogyott :D
  • wordsworth
    Háát voltam klánban és neked ott nem supa neved volt veletlen? :P
  • Supa
    Words neked elvileg elkuldenek 1et par percen belul/Phoenix adj mailcimet es megy neked is/Cactus neked nem tudom kell-e még ha igen irj ide meg1x///Words te egyebkent K.e. 3000-ben nem voltál tagja a THF nevü Diablo2 Klánnak?
  • Supa
    Megpróbálok valahogy intézni trialokat
  • Phoenix007
    Egy trial key nekem is kellene, egy haverom kipróbálná, nekem meg még nincs meg a full. Ha valaki tud küldeni, legyen oly kedves, és szóljon. Előre is köszi!