Tabula Rasa
  • Rushmachine
    Tsigiri

Kedves mindenki,de különösen Des kolléga.
    Nagyon köszönöm a dicséretet a hosszas bemutatóm miatt.Igen én írtam(no copy/paste),igyekeztem sok lényeges momentumot megemlíteni,annak ellenére,hogy reggel 2.44 kor írtam a dolgot.
    Srácok ez az egész vita + elemezgetés teljesen hüleség és meg is mondom miért.Gyakorlatilag aki kicsit inteligensebb az átlag árufeltöltönél az mindent mindennel megtud magyarázni,megérvelni stb stb...
    Kérdem én,mi a baj egy olyan játékkal ami most indult bő egy hete.Eddig nem volt normális ötletes Sci-Fi gém ,most Britishék letettek egy nagyon jó alapot.Gondolom mindenki tudja,hogy amikor kijön egy játék(MMO) az nem a 2-3 év után formája.Mivel a játék jó alapokon nyugszik nagyon sok jó dolgot ki lehet belöle hozni.Pl:Járművek,lépegetők,Instasos PVP mondjuk komolyabb csapat PVP,új bolygók új faj,és a világ és a környezet kiaknázása miatt teljesen új lehetőségeket hoz az MMO-k világába.
    Ahogy így olvastam a hozzászólásokat senki nem most kezdte az MMO-t ,tehát egy kicsit korosabb tapasztaltabb MMO játékosokkal van dolgom (már nem azokra gondolok akik amúgy is játszanak a gémmel)tehát felesleges elemezgetni ,találgatni,fikciókat felállítani,hogy mi lesz majd 50n,mi lesz majd ha....
    van erre egy mondás a HA-ra. "....ha nagyanyámnak fasza lett volna,akkor ő lett volna nagyapán...."szóval ennyit a ha ról.
    Na zárószóként van egy nagyon egyszerű megoldás,aki akarja kipróbálja ,aki + nem az nem,már korábban is mondtam,hogy a játék gyermekcipőben van,de a hangulat kárpótól sok hiányosságért.
    Ennyi erővel már ,akkor abbahagyhattam volna mikor a BÉTA olyan szarvolt ,hogy 2 perces lagjaim voltak + minden lépésnél akadt,egy CORE2 gépen 2 giga rammal,de betudtam annak,hogy szar a szerver nincs optimalizálva és kész,hogy miért mert a hangulat kárpótolt mindenért.......

Hirtelen ennyi....remélem nem hagytam ki semmit!
    Csóközönvíz
    R

UI: szerintem a játék ára is barát 8k,szóval nem hiszem,hogy ettől mennétek tönkre,tehát ez nem akadály ya kipróbálás terén.
    Az meg a másik,hogy induló játékoknál a népszerűségtől függöen 1-2 hónapon belül lesz trial(lásd pl LOTRO),szóval aki nem akar pénz költeni ár,az is ki tudja próbálni.