Tabula Rasa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cikasz
A dombornyomottat persze elfogadta a rohadék!
Erre a szerverek OFFLINE!! ehh

http://www.akciofigura.hu

Jockey
sajna ez tudott volt már béta fázisba, hogy a karikat törölni fogják, preorderrel csak az okt30-nov2a közti idõintervallumot nyerted meg+petet. SZal nem lesz régi kari, ami sztem marhára nem is baj, mert sok lvl50környéki kari volt már állítólag, azok most mit csinálnának?😊 meg így legalább nagyobb a valószínûsége, hogy mi is kb egy szint környékén leszünk, tegnap volt elsõ full magyar csapat intázás, voltunk 5-6an, kafa vmolt:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

cikasz
Ez egyszerüen hihetetlen!!! Azmondja az a szerencsétlen , hogy csalás gyanú bazdmeg!!!! Kár, hogy nem tudok rendesen angolul felhivnám a plaync-t és elküldenék mindenkit a kurva anyjába. Honnan veszi ezt a csalás gyanut vajon? olyan ideges vagyok, hogy aaarrggghhhh.

SzemelyiTestor
Van? Érdekes mert nem tüntették fel, hogy ahoz is lenne csak a CE-hez írták oda, nah mindegy annál jobb.

SzemelyiTest0r (Franz)

A simához is van 1 ingyen hónap. A bankártyáról meg 250.- forintot emelnek le próbaképpen.

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

SzemelyiTestor
CE-t vettél mert én csak annál láttam kiírva az 1 ingyen hónapot, ha nem akkor a simához nem jár ahogy olvastam.

SzemelyiTest0r (Franz)

cikasz
Egyszerüen képtelen vagyok aktiválni mert bankkártyát kér. Van kártyám, de nincs rajta pénz mert minek? 1 hó ingyen van akkor a kurva anyjáért nem elég a Game Activation Card száma?

SzemelyiTestor
Pedig lehetett nekem is votl a béta test idõszakban 2 karakterem és amikor elkezdõdött ez a bónusz 3 nap, ekkor még nem lehetett upgradelni az accountott, de a régi pre-orderes kulccsal elõre megcsinálhattad a karaktered sõt anélkül hogy megvennéd a játékot a pre-orderes kulccsal még tudsz játszani jövõ hét hétfõig. Viszont upgradelni ma lehet elõször, szal sztem ezt értetted félre.

SzemelyiTest0r (Franz)

Nem csináltam meg a karimat ebben a bónusz 3 napban mert nem lehetett. Mivel ugy volt hogy majd lehet de nem lehetett. Arrol volt szó, hogy majd a mai naptol lehet upgradelni a karit. De ezekszerint ez nem igy van vagy csak nálam nem müxik.

SzemelyiTestor
Figyelj volt a pre orderes karakter az amit te csináltál az béta tester kari volt. Azokat az összeset 3 napja törölték és aki pre ordervolt lehetõséget kapott hogy elöbb kezdjen el játszani mint az átlag player, ezek szerint te nem csináltad meg akkor a karidat újra ebben a bónusz 3 napban. Nyugi én már 3xra húzom a karim 😄 és még mindig élvezem. Szóval most megcsinálod a karid aztán Gl Hf azt már nem fogják letörölni.

SzemelyiTest0r (Franz)

Én még augusztusban csináltam pre-orderes karit. Azt kellett volna ma upgradelni, de nem jött össze.
Igy kezdhetem újra az egész játékot.

SzemelyiTestor
De csináltál elötte karaktert, amikor a bétának vége volt ? Mert tudod 3 napja wipeolták a karikat.

SzemelyiTest0r (Franz)

Pontosan! A karakterlistám üres.

SzemelyiTestor
Hogy hogy nem éred el ? Nem látod a karater listán ? Én olyan 10 körül fogom megcsinálni.

SzemelyiTest0r (Franz)

Megcsinálta már valaki a pre-orderes karakter upgradet?
Megcsináltam de a régi karimat igy sem érem el. :-(

SzemelyiTestor
Te hányas vagy Paladin és milyen cast ?

SzemelyiTest0r (Franz)

Egen, én se értem, hogy érti 😊 Pre-orderesek játszunk már 😊 Holnap a normál halandók is nekikezdhetnek 😉
SzemelyiTestor
Mi az hogy lassan el jön a pre-orderesek napja ? Hogy érted ezt ? Hát a pre-orderesek már játszhatnak.

SzemelyiTest0r (Franz)

Vagyunk már egy jópáran.

Lassan eljön a pre-orderesek ideje is. Jupiiiiiiiiiiiii...........
Csak kár, hogy holnap délelött dolgoznom ekll menni. De délután már leszek. :-)

SzemelyiTestor
sorry* szóval Hány Magyar ez volt a kérdés 😄

SzemelyiTest0r (Franz)

SzemelyiTestor
Hali srácok, meg tudjátok mondani hogy Magyar játszik a RGTR-rel? bytheway ti hányasok vagytok ? 😊

SzemelyiTest0r (Franz)

cikasz
ja igen. bocsánat tanár úr!

Én meg látom oda van irva fusd át mégegyszer

cikasz
Amugy az alábbi linken alul ottvan mi a különbség a sima és a CE között :
join the fight
pl a simában nem látom, hgoy lenne 1 hó ingyen game.

Teljesen egyetértek. Amig kevesen vagyunk, jobb egy klánban tömörülni, a clan war egy darabig úgyse opció.
Duel-ezni soloban meg squadban addig is lehet, az nem zavarja azokat, akik nem akarnak részt venni benne.

Más: ha valaki divide-n nyomná vmelyik instance-t, szóljon, ha online lát (Staark). Timora mines ugyan már megvolt, de akár abban is szívesen benne vagyok (lvl18 ranger).
Én nem ódzkodom a pvp-tõl, de amint láthatod: van, aki igen. Ahogy írtad: aki nem akar pvpzni, az a clan wart megszívja. Mit ér vele ha figyelmezteted? Nem logol be addig? Akkor sok értelme van játszani 😉
Nem tudom, guild warsban hogy volt megoldva, de itt így van: http://www.rgtr.com/game_intel/pvp/war_games_and_clan_wars.html

Szóval pvps és anti-pvps egy guildben nem él meg, hidd el 😊
cikasz
mind1 mi a klánnév. Nekem pl tetszik a House Harkonnen 😊
én abszolute nem preferálom a pvp-t. tehát ha a guild azzá válik akkor én nem leszek a tagja. wow-ban is pve szerveren voltam mert én szeretek nyugodtan küldizgetni nincs szükségem arra, hogy folyamatosan 200/150 legyen a vérnyomásom és mindig körbe-körbe kell néznem, hogy ki fog seggbekurni!

Phoenix007
Lenne egy villámkérdésem: sniper class felé orientálódnék, hogy érdemes ilyenkor a skill/attribute pontjaimat kiosztani?

Amúgy a NAGY magyar guild-be én is jönnék, neve nem kifejezetten érdekel, PvP-t szerintem se erõltessük az elején.

EU szerver, "Norris" család, a main-em "Chuck" 😊

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

ok csak nekem el kell mennem. addig csináld a questjeid és ha online leszek, akko megyünk ok?(hamar jövök 1- 2 óra)

Jockey
mennek a szerverek

Jockey
Nem mennek a szerverek, szal klánméven gondolkodkjunk már picit?!
Mik lennének a jók?
Tabula Rasa HUngary?
HUNters?
LogoHUNters?
Kivegzo Osztag?
Fenegyerekek?
Antibaby tablet's?😊

én elmegyek veled, me nekem sincs még kész.

Jockey
inkább azt mondjátok meg ki jön velem ma amint elindultak a szerverek végignyomni a 3 wildernesses instát? külföldiekkel próbálokztam ma 2er, de nem sikerült..😊 (pl nem értik meg ha a repair toolom egy nagy sugarú körbe hat és ez látszik is akkor nem az a lényeg, hogy kívül rohangáljon ha sebzik, 3-an 3 fele:-)

Jockey
nincs ezzel semmi gond, egy dolgot kell tisztán látni a pvp-ben.
Én tegnap este kezdtem preorderrel, most 11 vagyok, de van a szerveren mar 28as kari. Szóval klán pvp-t nem kell kezdeni túl korán, bõven ráér ha már többünk max zsnt környéki, mivel annak sem látom sok értelmét, hogy lvl20asként 45ös karik tapossanak aföldbe..
pvp-be van 1v1, squadvssquad és klán pvp, utobbit meghagyjuk mire leszünk páran 50ek:-)

Hola

Figyi P.Az rendben van ,hogy Clan war esetén aki nem akar PVP zni az megszívja ,ahogy mondod,de van egy olyan dolog,hogy a Clan wart nem kötelezõ elfogadni.Ha meg elfogadjuk,akkor figyelmeztetjük a többieket,hogy ez a szitu és kész.A másik meg nem biztos,hogy úgy lesz megoldva a PVP Clan VS Clan módban,hogy a prérin rohangálunk és egymást lövöldözzük.Gondolj példáúl a Guild Wars-ra,lehet ,hogy a Clan VS Clan megoldás mondjuk egy virtuális játék keretében lesz megoldva,ahol a rendszerben a saját karaktered másával játszol(PVP zel).Figyi ez egy futurisztikus gém.Szóval sok minden lehetséges.
Mégegyszer kihangsúlyozom az egy magyar klán koncepció csak egy ötlet részemrõl,akit nem érdekel a dolog annak nem kell így lépnie.

Csók
R

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

Azért az egy guildben pvp-s és nem pvp-s dologhoz:
Ha jól emlékszem, itt ugye létezik a két szereplõs duel, és a két clan közötti clan war. Ez utóbbi esetben a két clan tagjai szabadon lõhetik egymást.
Szóval az, hogy a banda egyik fele pvp-zik, a másik meg nem - nem igazán mûködõképes. Hiába nem akar pvp-zni valaki, ha egy warolt player hátbalövi 😊

Csak a tisztánlátás végett 😊
Ezért nem kell felébredni 11 elõtt 😊
óóó várhatunk egy csomót :S

Jockey
12ig állnak szerverek, bejelentet pecselés megy...😊

nyugi biztos jön a patch

Offline minden server? Jó hogy a preorderrel 2 napot kaptam 😊
Jockey
passzoloma kérdést, én se tudom

cikasz
Na még 22 óra és jövök én is 😊
Továbbra is az a kérdésem, hogy miért nem tudom vajon állitani az antialiasingot és még 1 pár opciót?

Helyes meglátás!

Tsigiri

Na srácok,gyûlünk,gyûlünk.Szóval a régi téma mindenkinek mondom aki dilemmában él.És nem tudja elolvasni a NC start feliratot.NOV 2 dikén lehet a FULL-ra upgrade-elni a PRE-ORDER-t.Az okosok letíltották az aktiválást,mert rájöttek,hogy nem megy. 😄
Szóval nyugodjon + mindenki mûködik majd NOV 2-én.
Másik: Alakul a létszám és arra kérek mindenkit,hogy csak úgy hasra ne csinálgasson guild-et,hanem ha mindenki felvette a másikkal a kapcsolatot és leszünk kb 10-15 en.Megbeszéljük a guildös dolgokat,név,koncepció stb...
Szerintem PVP guild-ben kéne gondolkodni,persze nem azért,hogy ladder rusholó banda legyünk hanem azért,mert így egy nagyobb guild létszámnál van lehetõsége a csapatnak választani,hogy szeretne-e PVP zni vagy nem.
A PVE guild-nél nincs + a lehetõség.Ott korlátozottak a dolgok.
így PVP-ben viszont a csapat 2 részre bomlik,az egyik PVP zik a másik nem és kész.Nem kell 28 guildet csinálni 5 emberenként.Lesz egy mindent lehetõséget átfogó magyar guild és kész.Persze ez az én véleményem ,és ez csak egy ötlet.

Na hirtelen ennyi...a többit a gémben.
Csóközönvíz
R

UI:Aki nem találkozott volna velem a gémben,annak : Iam Sunny Honey ,Lets rock'on 😛

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

Aha. De most tartottam egy kis Witcher szünetet, gondolom azért nem találtál 😊
Persze. Egy gömb alakú kis robot, a másik meg egy vöröses punk gorilla szerû izé.. 😊
Staark néven nem talál senkit, EU serveren vagy?
Jockey
valaki eltudja mondani milyen a 2 pet amit lehet valasztani?
amugy a Rendbetesz klánként jelen vagyok en is mostmar eu szerveren, megtaláltok:-)

cikasz
Azt nem tudja valaki miért nem tudok Anti-Aliasingot állitani pl? szürke a szöveg és nem tudok klikkelni oda.