Tabula Rasa
-
Des #641 na, köszi a válaszokat, különösen Rushmachine-nek, az szép hosszú lett, kopipészt volt, v saját szülemény?:) jó hogy így kiemeltél pár dolgot, ezeket szeretném kicsit lebontani:)
-klón: oké, de ettől nem fogok megvenni egy játékot. ha jó a game, úgyis hajlandó többször újrakezdeni az ember:)
-dinamikus harcmezők: na pont ezt kérdeztem az első hozzászólásban, igazából ez érdekelne, hogy mennyire hangsúlyos? mennyit területet lehet így elfoglalni/elveszteni, van-e igazi tét? (tudom, quest NPC-k vannak a CP-kben, stb., de ez azért még mindig egy jó ötletből kihozott 50%).
-aktív harcrendszer: nekem spec az auto-lock furán hangzik. akkor ne harangozzák, h fps-elemek vannak benne, ha nem kell benne (igazán) célozni... pont azt olvasom, hogy maga a harc nagyon fun, inkább arcade mint bármi más, meg persze vannak enemy-k amik ellen más fegyót kell használni mint a mindenki által favorizált shotgun.. de.. hosszútávon milyen ez? inkább azt olvasom, hogy casual game-nek jó ez, azaz néha belogolsz, játszol 1 órát aztán annyi.
-logos: na ezekről azt hallom, hiába van vmi ezer féle megtalálható stuff, a nagy részük használhatatlan ratyiság. a másik meg, szted hányan fognak megtanulni egy nem létező nyelvet just for fun?:)
-craft: na erről csak rosszat olvastam eddig, hagyjuk is:)
igazából úgy tűnik nekem, ez olyan értelemben nem tipikus MMO, hogy inkább harc-központú (ezért hasonlítják sokan a starship troopers-hez), nem dolgozták ki a világot annyira, mint más progikban, szal az emberek nem töltenek el órákat mittomén virtuális horgászattal stb, mert ez csak 1 nagy csatatér és csókolom. ezzel nekem semmi bajom nincs félre ne értsetek, tetszik az 5let, de pl az, h eu-nak lebasztak 1 db szervert és csókolom, na ez nagyon nem szimpatikus hozzáállás, nincs trial, állítólag semmi end-game tartalom nincs (ahogy mondta Rush, nagyon quest-és instance-központú a game, na most akkor max levelnél mi van, amit mellesleg nem nehéz elérni?). ne értsétek félre, nem fikázok, csak tényleg érdekel, hogy mi fog történni mondjuk 2 hónapnyi játék után... sci-fi-t szeretem nagyon, starship troopers is bejött, szívesen hentelek bármit ami szembejön nagy puskákkal, csak vhogy a 21. században vmi többet is elvár az ember:) na mind1, majd követem az eseményeket és ha lesz trial mindenképp adok neki egy esélyt, de egyelőre nem ugrok fejest. jó hentelést mindenkinek.