Tabula Rasa
-
Rushmachine #589 Tsigiri
Szóval kezdődik! :D
Pár hozzászólás az eddigiekhez.Minden baszogatás nélkül.Azzal hogy valaki beinvelget egy 5 perc alatt kreált klánba embereket nem kell nagy művészet,én már a béta óta gyüjtögetem a magyarokat.Amint elindult a full én is elkezdtem felrakosgatnia friendemre őket.Előrelátásból nem csináltam guildet,mert gondoltam megkérdezek mindenkit,mit is szeretne ,pont ilyan hüle dolgok miatt ,mint mondjuk a guild név.
Stb...Én tudom,hogy pörgös a játék ,néha még a szintlépést se lehet megcsinálni azonnal,mert akkora a csata és ezzel nincs is baj.Kaptunk egy ventri szobát kedves bodyguard barátunktól.Tehát lett volna lehetőség és hely arra ,hogy megvitassuk ezeket a dolgot élőszóban közösen.De mondjuk úgy hogy az emberek nagyrésze még arra se veszi a fáradságot,hogy feljöjjön,mert szégyellős vagy kitudja milyen egyszerű indokok vezérlik.Hát.....
Na mindegy a lényeg az csak az ,hogy mindezt csak azért mondtam el,hogy mindenki alakítson ki magában egy egészséges csapatszellemet és csak utána kezdjen el tenni valamit a dolog érdekében.Mert különben érdekes dolgok sülnek ki belőle.
Pár sorra ezelőtt volt egy nagyon jó hozzászólás,hogy miért nem olyan guild nevet választottunk ,ahol utalva van arra ,hogy magyarok vagyunk így elkerülhető lett volna a jövőben a spammal-és general csatin.
Szóval ennyit az előrelátásról. (Ö_ö)
Na mielőtt még mindeki lemészárólna.Félreértések elkerülése végett senkivel semmi bajom sincs,mindenkit nagyon kedvelek,ezeket csak azért írtam le,hogy kicsit a jövőben előre tekintve gondoljuk végig,mit ,hogy ,miért,hogyan szeretne a csapat.
kb. ennyi
Na písz és délután várom a vállalkozó szellem jelentkezőket partyzásra a server-n.
R