1127
Tabula Rasa
  • Paladin
    Nem, csak azért ajánljuk, mert mi sem tudtuk használni, és ki akarunk tolni veled... ;)

A ritka kivételről: nem csak az elfogadóhelytől, hanem a banktől is erősen függ. Elméletileg az electron nem megfelelő. Gyakorlatilag meg előfordul, h elfogadják.
  • Superhamster
    akko ez a cib internetkartya jo a tabulához igaz?
  • Phoenix007
    Jah, CIB-es kártya rulez, nekem is az van, mindenhol elfogadták eddig, tudom én is ajánlani.
  • esfrost
    ja Visa (sima) lehet jó:) de Electronom van az meg necces...
  • Supa
    Szerintem jo a Visa,én legalábbis ezzel fizetek NCSoftnal kb egy éve mindent és még nem volt vele gond.Mivel pre-orderem már lejárt fizu meg csak jovo héten lesz addig nem tudok sajna játszani,de jo játékot kivánok mindenkinek.Travolta
  • esfrost
    jahát wow a ritka kivétel.. :D
  • Paladin
    Szerintem biztosan nem. Vannak ugyan ritka kivételek, de netes fizetéshez szinte mindig dombornyomott kártya kell. (Tipp: CIB Internetkártya. Szinte semmibe sem kerül)
  • esfrost
    Visa elektron kártyát elfodad nemtudjátok?
  • Phoenix007
    Nem lesz jó, nem engedi felrakni a 2.3 mellé, az meg kell Team Fortresshez ... ez a Ventrilo mix hanyas verziónál tart? Rákerestem, kijött egy csomó 0.5-ös verzió - gyanítom, hoyg ez lesz az - de kijött egy darab 2.3-as is. Szóval, melyik lesz?
  • Jockey
    azt szedd le ami a kommentbe van irva, nekem is 2.3volt leszedtem es ujratettem amit kell, ennyi:-)
  • Superhamster
    há én ki is találtam egy joo klánnevet (nemmedwe)
  • mikuc
    Sziasztok!
    Mostanában sajnos egyébb okok miatt nehezen tudok leülni gép elé játsznai.
    Hétvégére remélem minden megoldodik és újra jelen leszek.

• cikasz
    Ok igazatok van egy "nagyon" kicsit elhamarkodtam a dolgot. Igy utólag belegondolva a Magyar Néphadsereg jobb lett volna klánnévnek :)

üdv.
  • Phoenix007
    Jahh, thx, közben megtaláltam :) Viszont nekem 2.3.0-s verzióm van, itt lentebb azt írod, hogy 2.1.4 kell, de mikor csatlakoznék, azt írja, hogy a szerveren a 2.1.2 fut. Melyiket rakjam fel végülis?
  • Jockey
    553-as hozzászólás, várunk...:-)
  • Jockey
    No akkor ztem pont iskerült a klándolgora.
    Hálistennek szépen gyűlünk a klánba, és mint ahogy mindenki leírta ez így is van rendjén. Én is beléptem már, tegnap pl jó kis partyt nyomtunk rush-al és superrel, nőjjön mindenki mint a gomba ez a lényeg, és ssegítsük egymást, ha lehetséges szakítsunk időt aki elakadna instance-be stb...:)
    sztem ez kb működik is, legalább is a magas szintűek már többször is segítettek nekem, ez jó, természetesen én is fogok bárkinek akinek szüksége van rá:-)
    Jah és a tegnapi instánk sztem iszonyat állat volt, isten ez a gamma:-)
  • Phoenix007
    A szóban forgó ventri-szervercímet kérném szépen. Vagy priviben, vagy ahogy jónak látod.
  • Paladin
    Nem tudom, látogatja-e a fórumot az a sorstárs, aki Devilt keresgélte Plainsen. Ha keresgéli még, szóljon, meg tudom mondani merre szokott járni. (Meg a Kraken is.)
  • Rushmachine
    Tsigiri

Szóval kezdődik! :D
    Pár hozzászólás az eddigiekhez.Minden baszogatás nélkül.Azzal hogy valaki beinvelget egy 5 perc alatt kreált klánba embereket nem kell nagy művészet,én már a béta óta gyüjtögetem a magyarokat.Amint elindult a full én is elkezdtem felrakosgatnia friendemre őket.Előrelátásból nem csináltam guildet,mert gondoltam megkérdezek mindenkit,mit is szeretne ,pont ilyan hüle dolgok miatt ,mint mondjuk a guild név.
    Stb...Én tudom,hogy pörgös a játék ,néha még a szintlépést se lehet megcsinálni azonnal,mert akkora a csata és ezzel nincs is baj.Kaptunk egy ventri szobát kedves bodyguard barátunktól.Tehát lett volna lehetőség és hely arra ,hogy megvitassuk ezeket a dolgot élőszóban közösen.De mondjuk úgy hogy az emberek nagyrésze még arra se veszi a fáradságot,hogy feljöjjön,mert szégyellős vagy kitudja milyen egyszerű indokok vezérlik.Hát.....
    Na mindegy a lényeg az csak az ,hogy mindezt csak azért mondtam el,hogy mindenki alakítson ki magában egy egészséges csapatszellemet és csak utána kezdjen el tenni valamit a dolog érdekében.Mert különben érdekes dolgok sülnek ki belőle.
    Pár sorra ezelőtt volt egy nagyon jó hozzászólás,hogy miért nem olyan guild nevet választottunk ,ahol utalva van arra ,hogy magyarok vagyunk így elkerülhető lett volna a jövőben a spammal-és general csatin.
    Szóval ennyit az előrelátásról. (Ö_ö)

Na mielőtt még mindeki lemészárólna.Félreértések elkerülése végett senkivel semmi bajom sincs,mindenkit nagyon kedvelek,ezeket csak azért írtam le,hogy kicsit a jövőben előre tekintve gondoljuk végig,mit ,hogy ,miért,hogyan szeretne a csapat.

kb. ennyi

Na písz és délután várom a vállalkozó szellem jelentkezőket partyzásra a server-n.
    R

• Paladin
    Azoknak, akik szeretnek tervezgetni:

http://zeus.jrq.ch/trcb/?c=myb
  • Paladin
    Senki nem fordult ellene. Csak van akinek nem tetszik a név. Nem kell ezt túlreagálni, na :)

Beszéljünk inkább értelmes dolgokról: adjatok nekem egy lvl23 körüli laser chaingunt ;) Agyamra megy, hogy még teljesen alap változatot se lehet venni a fegyverekből, aminek nem physical a sebzése...

Szóval ha van valakinek egy felesleges ilyen chaingun, vagy lvl22 laser shotgun, az szóljon plíz. Köszi előre is. :)
  • Phoenix007
    >Szerintem túldramatizálod a dolgot.

Nem mondanám, nincs is miért, nem engem értek a "támadások", csak hirtelen mindenki Cikasz ellen fordult, nemhogy örülnénk neki, hogy összeszedett ennyi embert. (Nem tudom, mi most az aktuális létszám.)

>Nem darabolódunk ...

Részemről ennyi a lényeg. Ez nem WoW, itt nem játszik több ezer magyar, örüljünk, ha egy rendes klánra való összejön belőlünk. És aki ezért eddig a legtöbbet tette, azt meg ne b**ogassuk...
  • Ahet
    Szerintem túldramatizálod a dolgot. Nem csak én, más is örül, hogy honfitársaival együtt játszhat. Nem darabolódunk ... egyszerüen csak néhányan pikirt megjegyzéssel illettük nevet.

De lépjünk túl a dolgon. Ja és vörldpíííísz!
  • Phoenix007
    Héló! Nehogy már itt összekapjunk a klánnéven! Cikasz csinált egy klánt, és már össze is szedett egy csomó embert, és ez a dolog nehezebbik része. Nehogy már itt ilyen okok miatt elkezdjen a klán rögtön darabolódni! Ha ennyire nem tetszik senkinek, akkor majd kitalálunk valami jobbat, és mondjuk átnevezzük, vagy ha ilyet nem lehet, akkor legyen új, és menjünk át mind. Szerintem... Nem vagyunk azé' olyan sokan, hogy ilyen apróságon összevitatkozzunk.

Písz!

u.i.: Javaslat: ha végül új klánnév lesz, javasolnám, hogy látszódjon rajta, hogy magyar klán, akkor még general chat spammelés nélkül is rátalálhatnak magyar játékosok. De hozzátenném, nekem jó ez is, ami van!
  • cikasz
    Mi lenne gyermeki ezen?
    Csináltam egy klánt azzal a névvel ami nekem tetszik. elkezdtem spemelni a general csatit, hogy aki akar csatlakozzon.1 szabály van : Nem kötelezö belépni! Csinálj egyet, beszélgess itt rólla , hogy mi legyen a klánnév és hivj oda át mindenkit. Szerinted érdekel? olyan iszonyatos pörgés van itt, hogy szerinted mennyi idöbe tellene "megbeszélni" , hogy milyen klánnév legyen, ki vezesse (szvsz tök mind1 ki vezeti átadom szivesen ha akarod!!) stb.stb.
  • Superhamster
    van szerver :D
  • Ahet
    Egy pöppet. :)
  • Superhamster
    grat neki
  • Jockey
    szuper, pont most akartam megnézni, mikor lesz a futam, ezek szerint lemaradtam:-)
  • Jockey
    nemtom ki online a magyar klánba, de online vagyk Rendbetesz néven, kérnék egy klánbehívást:-)
  • Superhamster
    Lol
  • Jockey
    egyet értek de leszarom, a lényeg, hogy egy helyen legyünk, mert én képes vagyok a közösséget szem előtt tartani, szal ha már hóbelebanc módjára van egy klánunk ráadásul harkonnen, akkor oda lépek be:-)
  • mikuc
    Nem ide tartozó dolog:

Talmácsi világbajnok lett!!! Gartula neki!
  • Ahet
    Ha már így magadra vetted, akkor válaszolok.

Az én olvasatomban a szervezkedők célja egy közösség létrehozása volt, amihez - sok mással együtt - az is hozzátartozik, hogy megalakulás elött a játék kialakult kép alapján ill. azt itt folytatott eszmecsere során eldöntik ki vezzesse a klánt, megbeszélik mi legyen a neve és ehhez hasonló közzösséget érintő dolgokat.
    Pont te voltál aki Superhamster ténykedését kritizáltad, miközben a te kreálmányod ugyan olyan "gyermeki" alapokon nyugszik. ;)

Felőlem lehetne My Little Pony is a klán név, ha a többség szerint ez a nekünk való. De hadd legyen már egyéni véleményünk bizonyos dolgokról.
  • Superhamster
    mindig offline kor kelek fel :'(
  • cikasz
    Mindenki csak magyarázni tud, de senki nem lépett egyetlen egyet sem elöre!!
    Amikor én meg csináltam egy klánt és elkezdtem hivni a magyarokat befelé nekiálltok fikázni a nevét!
  • Paladin
    Általában ez a közös nevező :) Nem szeretjük a nevet, de egyelőre jó lesz :)
  • Ahet
    Való igaz, a neve kicsit savanyú, kicsit zöld.. de a miénk.
  • vear
    Jonathan Arwill néven indítottam karit, felvennétek a klánba?
  • esfrost
    én nembírom a Dűnét... :D