Tabula Rasa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy hét bétázás után én is pre-orderesként tolom jelenleg szinte tegnap reggel óta egyfolytában 😊
Kicsit idegesít, hogy harmadszor kellett újrakezdenem a karit, de mivel utolértem magam mostanra, már nem habzik a szám 😉
Ingame a Staark família vagyok, main-em Rob Staark névre hallgat.
Map pack.
Poszter
Making of TR dvd
Dögcédula
http://www.akciofigura.hu
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Majd még meglátom.
http://www.akciofigura.hu
de ha dd karit akarsz ranger ág akkor azzal sem lehet baj, lényegében válaszd ami teszik:-)
Vagyis hiába irták, hogy a Pre-Orderesek 3 nappal hamarabb játszhaznak ha mégse igy van.
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Egyenlõre ismerekdem a játékmenettel, de kellemes. Csak át kell állni 1,5 év wowozás után 😊
Milyen karakterbõl van amúgy hiány? Ha most kezdem, legalább haszna is legyen. Bár látom fennáll a veszélye, hogy mindenkinek újra kell kezdeni? Bár nem hiszem, elég értelmetlen lett volna úgy a pre order pack. Biztos nem csak a petek miatt csinálták...
Szóval nem igazán értem Mikuc a dolgot,mivel én a Pre-Orderrel játszom és most 12-es vagyok.Tehát most hirtelen nem tudom mire gondolsz?
Amúgy nem olyan fasza ez a 3 nap. 2000 ping és full szerver ,szóval .....
kicsit gáz a játékmenet így ,de alakul.DarkStarr mondta,hogy dolgoznak 1 két insta bugján,meg a szerver lagtalanításon.
Na
Písz
R
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
Mikuc, légy oly kedves, ezen a néven majd vegyél be a klánba! Thx!
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Szerintem most megoldódik a Pro order kérdése + az FULL upgrade kérdése.Most próbáltam és azt mondja nem lehet most aktiválni.Lehet rájöttek a kecskék ,hogy így kellettv volna az elejétõl fogva.Szóval mostmár szinte biztos.NOV2 dikén lehet fel UPGRADE elni a fullra.
Csóközönvíz.
R
E U R Ó P A I szerver: high
A többi ami vajon mi lehet? hát persze, hogy USA és hát persze, hogy mindegyik normal. Ez a szemétség teteje. 3 USA SZERVER ÉS !1! EURÓPAI.
Legalább csinálnának valami európa 2t me ez igy egyszerüen: sok
😄
Ma hozták meg a Cdgalaxistól együtt a preorder packkal.. gondolom oly mind1 volt mit csinálnak vele és belecsomagolták. Szépen felment, elindult. Semmi gond nem volt eddig vele.
Mondjuk a 2 fajta pet egyike sem nagy eresztés. A játék viszont hangulatos. Dreifer Hunor néven csináltam karit a Centauruson (ez az EU server, nem?), hátha összefutok valakivel 😉
Egyébként eszembe jutott, amiko má divide- ben jártam láttam egy lvl 33-mas spy karit és eszembe jutott, mennyire lehet sajnálni.
hiszen törölték öt is.
Szerintem a pre order-t már nem,mert ilindul a 3 nap fejelõny,de a fullt igen,de ez csak egy tipp.
Próbáld +
Nekem + nem a kóddal van a gond hanem az NC vagy így csinálta vagy buzul az UPGRADE,szóval lehet ,hogy írok egy levelet nekeik,nem azé vettem meg a pre ordert,hogy most megint új karit kezdjek minden nap,a tököm ki van.Már ez lenne a 7 dik kb szóval basszák +.
😄D
Písz
Ógyák + ,ez az õ dolguk,vagy kicsapom a balhé LORD BRITISHNÉL 😄
Mikuc,nem úja akontott kell kreálni,hanem UPDATE elni kell a Pre-Ordert,a kód nekem is jó,de állítólag NOV 2 lehet beállítani a billing optionst,amivel lehet rendesen elfogadtatni a FULL ra upgradelést.
Ha új ACC-ot csinálsz ,elveszik a Pre -Order.
Písz
Nem is fogadja el a kodot. Belépni betudok a játékba most is csak a karimat kezdhetem újra.
Akkor várok nov. 2-ig.
Szerintetek higgyek nekik?
Ma vettem meg, most értem haza bonyolult egy napom volt :S
Hola mikuc,én is hasonló problémákkal küzködök,a kód jó ,de nem tudok billing optionst választani így nem lehet beaktiválni az acc ot,kérdeztem embereket generalba,azt mondták NOV 2 dikán a rendes startnál lehet teljesre UPGRADE elni.A pre order kód alapból mûködik így nem lesz gáz.
Ja az EU szerverre kreáltam karit Sunny Honey néven.Guardian lesz a drága.
Na csóközönvíz!
R
Pre-orderesek érdekelnének.
Tabula Rasa Hungary
Ezt a "menyire volt tömörülés a bétában" dolgot nem annyira értem.
Ha arra gondolsz, sokan játszottak e, akkor azt mondom, hogy néha sokan voltak, néha nem.
Ennyit tudok hozzáfüzni.