Ide át lehet tenni minden hozzászólást, ami ...khm.... mondjuk úgy, hogy túlhaladott :))
  • Prof William
    Kiskorom óta érzékenyebb vagyok az olyen dolgokra. Ezt sokáig nem fogadtam el. Anya reikire járt. Néha amaikor fájt a fejem, kért hogy had reikizhessen meg. Nagy vonakodva belegyeztem és érdekes volt, mert tisztán éreztemahogy az energia belémemegy.
    Állítólag a csakrákat úgy lehet megérezni, ha elhúzos a másik felye felet a kezedet, vagy a sajátod felett. Amikor én elhúztak a kezem anya felett erősen éreztem valamit.
    Állítólag a felycsakrát a legkönnyebb észlelni, mert az a legnagyobb.
    A kezem nem hogy felmelegedett, hanem egyenesen forró volt+minha valaki alúról fújta volna. Ezt persze nem hitem el és egy csomó más enberen is kipróbáltam. (Persze csak az ismerőseimen, nehogy mindenki hülyének nézzen. )

Mindegyiiknél ott volt. Hol erőseen hol gyengébben. Akik rekivel foglaslkoztak azokanak lrdekes módon sokkal erősebb volt. Persze amikor kiléptek a kezem alól az érzés elmúlt. Akkor is ha lehalytották a felyüket. Akkor új irányba rakva a kezem megint érződött.
    DE aztán eszembe jutott.. Nem e a testhőt éreztem? Na akkor teszteljük ezt is. Különboző magasségokba raktam a kezem. Más testájakmál már fél méterre nem érződött a testhő. ott igen. Amikor egy létra igénybevételével 2.5 3-méter magasságból is éreztem ugyanolyan intenzívan mintha egy centire tartanám a kezem, akkor el kelett ismernem hogy ez nem a a testhő.
    Akkor Vajon a szobaban lébő légáromlatok. Nem. Egy tökmeleg, vagy tökhideg szobában is ugyanúgy éreztem.

Elmentem egyszer egy "látó" emberhez. Az olyan mber aki elméetileg látja az aurát. Gondoltamenegem nem ver át. Arra kértem. (egyébként egy kedves fiatal nő volt. ) hogy nemmondok neki semmit ő meg mondja meg hogy mit csinálok. ekkor uyganis már tanultm annyit a reikiről(csak mint érdeklődő. a vizsgát sosem tettem le) hogy tudjam hogyan áromoltassam az energiát. (Nem ördöngősség csak jó képzelőerő kell hozzá. Éreztem is hogy az a testályom felmelegszik, vagy bizsereg ahova irányítom.)

Az a lényeg hogy az a nő, összebeszélés nélkül megmondta hogy mit csinálok!
    Hogy most a jobb kezemen csinálom, a balon, jobb, jobb, bal, melkas. - Igyekeztem minnél vélelenszerűbben csinálni és mindig ráhibázott. Pedig meg sem mozdultam és híres pókerarcom van.

Szóval azóta is érdeklődök az iylen dolgok iránt de sosem mulasztom el hogy le ne ellenőrízzem őket.