Áltudományos tézisek

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Neeem.. A demokrácia azt jelenti, hogy két hülye leszavazhat egy okosat.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Gondolom akkor szerinted a hagyományos gyógyászat is kuruzslás. Õk ugyanezezek az összefüggéseket használják.

Zsolo007
Hagyjuk, látom nem akarod felfogni, végül is nem kötelezõ, mindenki abban és azt hisz amit akar.... ezért demokrácia 😊

FtranX
Az, hogy régóta használják, nem jelent semmmit. Sok ilyen áltudomány van, ami a hiszékenyek pénzébõl él.

"attól hogy te nem tudsz vagy nem értesz valamit nem jelenti azt hogy az nicns is....."

Attól még, hogy valaki kitalál valamit, még nem biztos hogy az úgy is van.

Zsolo007
Szabolcs nem fogod látni, mert azt ahogy írta spec mûszerrel nézik. Nincs mit bebizonyítani azon hogy ez valódi, ugyanis már régóta használják odakinn, és nálunk is terjed....
"Ugyan olyan New Age-es baromság, mint az aurafényképezés meg biorezonanciával gyógyítás." Ez meg demagógia........attól hogy te nem tudsz vagy nem értesz valamit nem jelenti azt hogy az nicns is.....

FtranX
Igen, a betegségek okozhatnak testi elváltozást, biztos van olyan, ami akár a szemre is hathat, de hogy olyan részletes összefüggés legyen a szivárványhártya és a betegségek között, mint ahogy a rajzokon mutatják, az enyhén szóva is megkérdõjelezhetõ.
Egészen addig, amíg valaki be nem bizonyítja, hogy tényleg úgy van. Ez pedig még nem történt meg, hanem inkább az ellenkezõje.

én a szemem körül szoktam néha karikákat látni 😊

sz4bolcs
Ha csak azt veszed alapul, hogy általában a betegségek okoznak testi elváltozást, és a hagyományos gyógyászat is azokat használja föl a betegség fölismerésére, akkor már nem is olyan new ages. A szem amúgy is sok mindent elárul..

De én még mindig ott tartok, hogy nem találom ezeket a csíkokat a szememben, pedig ma is megnéztem😛PP

FtranX
pedig az.
Ugyan olyan New Age-es baromság, mint az aurafényképezés meg biorezonanciával gyógyítás.

Zsolo007
Pedig ez nem marhaság hanem abszolút elfogadott dolog, és még mûködik is.....

sz4bolcs
Én nem látok semmilyen vonalat a szememben. 😊

FtranX
sz4bolcs
Talán nem látod a hozzászólásban az iróniát. ;-)

Egész pontosan a "semmi" nem létezik ...

Kivéve ha a rendszerben történik olyasmi, ami miatt a virtuális részecskék valódiak lesznek? 😊

az anyag nem vész el, csak átalakul
semmibõl viszont nem lesz energia

Gorvik
Épp az, hogy nyernénk vele, mert örökmozgó

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

sz4bolcs
Biztos túl sokba kerülne az energia az örökmozgó megépítéséhez. Többe, mint amennyit nyernénk vele...

Gorvik
Az a Tiltott találmányok. És pont az örökmozgó leírásánál volt olyan meseszerû.

"Nem értem, hogy Egely miért nem épít egy ilyen kütyüt (pl. örökmozgót)."
Dehogynem érted. 😉
Olyan szerkezetet viszont nem túl nehéz építeni, amin elsõre nem látszik, hogy honnan veszi fel a plusz energiát. Ha jól emlékszem a konkrét példára: egy végtelenített (értsd: kör alakú) sínpárban körbe-körbe guruló golyóról volt szó valahol, amit a környezetében járkálók lépéseibõl szedte az energiát az enyhén rugalmas padlózat segítségével...

fun is fun and done is done

Elkezdtem olvasni Egelynek egy könyvét (már nem emlékszem a címére). A lényeg, hogy az örökmozgóról szólt. Állítólag volt egy ember aki készített egyet, de nem árulta el a titkát, mert nem adtak elég pénzt érte, így elégette. Az egész történet nagyon misztikus. Csak annyit lehet tudni róla, hogy valami kerék volt és kattogott.
A vitalitásmérõrõl meg annyit, hogy ha oda rakod egy bekapcsolt vasalóhoz, akkor jelez.
A könyvben egy csomó rajz van (mindenféle kütyürõl). Nem értem, hogy Egely miért nem épít egy ilyen kütyüt (pl. örökmozgót).

És mellékesen, lehet, hogy nem véletlenül rugták ki a KFKI-ból.

Gut. Besser. Presser.

Rafaelo
a föld kocka és ti is 😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

dr Kotász
Aki neked válaszol az milliomos lesz? Kérdezz!
Holdraszállásás - vagy nem. Szánalmas, amit elkövet a rendezõ-producer-riporter meg a csapata.

fun is fun and done is done

Tetsuo
Nemerénél és Uri Gellernél is hasonló az érzés. 😊)
Daeniken már mesteribben ír, kb mint Andersen. 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Glpetyus
<#idiota>

Azert egy tudomanyos levezetes kicsit maskepp nez ki. Amugy kb igaz amit irtal, mindent el lehet magyarazni logikusnak tunoen. De ez max kozonsegsikert arathat, nullter energia nem lesz belole.
Gorvik
Az biztos, hogy elgondolkodtató dolgokat ír. Csak én valahogy azért nem hiszek neki, mert olyan dolgokat "talált fel" (elvileg) eddig, amik olyan hasznosak, hogy ki van zárva, hogy egy nagy cég se jelentkezett volna sorozatgyártásra.

Gondoljunk a nultérbõl energiát nyerõ szerkezetre.

Egyébként mindent el lehet magyarázni logikusan.

Koppernikusz
A levezetései viszont jónak tûnnek..
A kóklerség szerintem a sokkal gagyibb dolgokra kéne használni. Mégha nincs is mindenben igaza, azért erõsen elggondolkodtató dolgokat ír, és közelebb áll a tudományossághoz mint a boszorkánysághoz.

Az aranycsinálás miért áltudomány? Létezik a technológia, elõlehet állítani csak kurva drága..

[ helikopter ]

Nem, mert állítólag kicsit tojás alakúúúú

... got nothin to share with you...

Gorvik
Igazad van.

Én a tiltott találmányokat olvastam tõle. Hiába írta egy-egy fejezet végére a forrásokat, annyira mûnek, meseszerûnek hatott az egész.
Más írónál még nem éreztem ilyet.

én olvastam a könyvét
szép mesék vannak benne, de õ maga se tudott nekem választ adni
ha tudott volna, már rég milliomos lenne

[NST]Cifu
Köklerség fele hajlik. A vitalitásmérõ Egely-kerék például a testmelegtõl forog, olykor csudaelmés megjegyzéseket tesz (egy (állítólagos spanyol kisérlet szerint repült egy darázs vákumban, ami a bionikus eredetû anti-gravitációt bizonyítja, stb.).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Gorvik
Egely Györgyrõl hallott már valaki?
Olvastam a találmányairól, de nem igazán tudom eldönteni, hogy egy kókler, vagy nem.

lapos nem?
aranycsinálás
varázsvesszõ

geoid... 😛

__|__ ________(*)________

Cicero
A föld gömbölyû<#idiota>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Fiúk lányok, kicsik nagyok, átfutottam a topic-ok címeit a tudományos rovatban.
És rá 20 másodpercre már élt is ez a topic.
Lehet idemoderáltatni OKOOOS hozzászólásokat ;-)

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

← ElőzőOldal 8 / 8