Áltudományos tézisek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"attól hogy te nem tudsz vagy nem értesz valamit nem jelenti azt hogy az nicns is....."
Attól még, hogy valaki kitalál valamit, még nem biztos hogy az úgy is van.
"Ugyan olyan New Age-es baromság, mint az aurafényképezés meg biorezonanciával gyógyítás." Ez meg demagógia........attól hogy te nem tudsz vagy nem értesz valamit nem jelenti azt hogy az nicns is.....
Egészen addig, amíg valaki be nem bizonyítja, hogy tényleg úgy van. Ez pedig még nem történt meg, hanem inkább az ellenkezõje.
én a szemem körül szoktam néha karikákat látni 😊
De én még mindig ott tartok, hogy nem találom ezeket a csíkokat a szememben, pedig ma is megnéztem😛PP
Ugyan olyan New Age-es baromság, mint az aurafényképezés meg biorezonanciával gyógyítás.
semmibõl viszont nem lesz energia
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Dehogynem érted. 😉
Olyan szerkezetet viszont nem túl nehéz építeni, amin elsõre nem látszik, hogy honnan veszi fel a plusz energiát. Ha jól emlékszem a konkrét példára: egy végtelenített (értsd: kör alakú) sínpárban körbe-körbe guruló golyóról volt szó valahol, amit a környezetében járkálók lépéseibõl szedte az energiát az enyhén rugalmas padlózat segítségével...
fun is fun and done is done
A vitalitásmérõrõl meg annyit, hogy ha oda rakod egy bekapcsolt vasalóhoz, akkor jelez.
A könyvben egy csomó rajz van (mindenféle kütyürõl). Nem értem, hogy Egely miért nem épít egy ilyen kütyüt (pl. örökmozgót).
És mellékesen, lehet, hogy nem véletlenül rugták ki a KFKI-ból.
Gut. Besser. Presser.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
fun is fun and done is done
Daeniken már mesteribben ír, kb mint Andersen. 😊
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Gondoljunk a nultérbõl energiát nyerõ szerkezetre.
Egyébként mindent el lehet magyarázni logikusan.
A kóklerség szerintem a sokkal gagyibb dolgokra kéne használni. Mégha nincs is mindenben igaza, azért erõsen elggondolkodtató dolgokat ír, és közelebb áll a tudományossághoz mint a boszorkánysághoz.
Az aranycsinálás miért áltudomány? Létezik a technológia, elõlehet állítani csak kurva drága..
[ helikopter ]
... got nothin to share with you...
Én a tiltott találmányokat olvastam tõle. Hiába írta egy-egy fejezet végére a forrásokat, annyira mûnek, meseszerûnek hatott az egész.
Más írónál még nem éreztem ilyet.
szép mesék vannak benne, de õ maga se tudott nekem választ adni
ha tudott volna, már rég milliomos lenne
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Olvastam a találmányairól, de nem igazán tudom eldönteni, hogy egy kókler, vagy nem.
aranycsinálás
varázsvesszõ
__|__ ________(*)________
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
És rá 20 másodpercre már élt is ez a topic.
Lehet idemoderáltatni OKOOOS hozzászólásokat ;-)
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.