387
Ide át lehet tenni minden hozzászólást, ami ...khm.... mondjuk úgy, hogy túlhaladott :))
-
#107 De a tudomány nem mindenható, ergo tévedhet... -
Zsoldos #106 Ha a szomszed aurat lat-e, az mar inkabb a hit kerdese (nomeg kit erdekel). -
Zsoldos #105 Mondjuk a tudomany elonye, hogy nem kell hinni benne. Latod a szemeddel, hogy mukodik, ha elmelet, akkor le van vezetve, konnyen lecsekkolhatod (meg is tette elotte parezer ember) stb. -
#104 Miért nem kérdezitek meg, h mit ért általános igazság alatt? ;) -
#103 de, de mivel elvakult ő ezt nem látja..... -
Inquisitor #102 >>"Általános" igazságnak én csak a tudomány módszerével felfedezet igazságot fogadom el.
Ez a fajta "hit" a tudományban nem tesz elvakulzá? ;)
-
#101 persze, ez is lehetséges :)) -
#100 hozzáfűznék:
...de ez még nem jelenti azt hogy Isten léte a világ egyik tulajdonsága lenne, hanem inkább az saját elméjéé. -
#99 De értem... :) -
#98 Ezek bénák voltak. :D -
#97 De lehet ellenőrizni:
Természetesen megvizsgálták, vajon az auradiagnoszták, akik az emberi test különféle kisugárzásait vélik látni, valóban objektív, létező dolgot látnak-e.
Ezek a vizsgálatok nem tudták megerősíteni a fenti állítást. Az egyik esetben például egy sötét szobában elhelyeztek egy vagy két embert. Az au-radiagnoszta feladata az volt, állapítsa meg, hány aurát lát. A kapott eredmények lényegében megegyeztek a véletlen találgatásból várható eredményekkel. (Robert W. Loftin: Auras: Searching for the light. Sheptical Inquirer, 14(4), 1990. 403-409.o.) James Randy, az ismert bűvész, egy másik tesztet hajtott végre tévékamerák előtt. A sikeres szereplőknek százezer dollár jutalmat ajánlott. Az auralátónak ki kellett választania 10 személyt, akiknek az auráját jól látja. Magukat a személyeket nem láthatta, azok egy paraván mögött álltak, csak az aurájuk volt látható a paraván felett. Ezután a 10 személy kiment... és csak egy részük jött vissza. Az auralátónak az volt a feladata, hogy eldöntse, melyik paraván mögött állnak, melyik mögött nem. Tízből négy találatot ért el, ami kevesebb, mint a találgatásból várható öt találat. A szerző megemlíti saját tapasztalatát is. Médiumnak jelentkezett egy kísérletnél, hosszú időn keresztül visszatartotta lélegzetét, de válla mozgásával imitálta a légzést. Az auralátó lelkesen ecsetelte, hogyan változik láthatóan az aura a kilégzés és belégzés hatására...
http://konyv.uw.hu/aura.htm -
#96 Az a vizsgálat, amelyből kizártuk a személyes tapasztalás szubjektivitását. -
#95 "Általános" igazságnak én csak a tudomány módszerével felfedezet igazságot fogadom el.
Valaki önmagában megtapasztalhatja Istent is, de ez még nem jelenti azt hogy Isten léte a világ egyik tulajdonsága lenne. -
Prof William #94 Épp ez a probléma.
Mert én elhiszem ezt mert átéltem. De ha valami tudósnak mondanám el ezeket a dolgokat, akkor az esetek 90% -ban röhögne egy jót aztán elhajtana.
Itt meg kikötöm hogy egyáltalánnem hittem benne. Vérmateiralista voltam. Az agyamnak épp arra kelett volna beálnia, hogy ne érezzek semmit, mert meg voltam győződve hogy marhaság az egész.
Utánnaolvastam. Egy a legötbb ilyen jelentkező tényleg megbukott. Valszeg ezek inkább, csak a hirnév miatt mentek volna. De volt pár akivel a tudósok nem tudtak mit kezdeni.
Pl. Egy manusz Asztrális Projekcióra jelentkezett. A Tipikus szekrény-tetejére-szám-és-olvassa-el gyakorlat volt. És mindet tudta. Csakezeket nem verik nagydobra. Én ha kidolgozok egy elméletet, nem igazán örülnék annak, ha valaki megdöntené.
A nőnél pedig külön ügyeltem arra, hogy ugyebár pókerarcom/testem legyen. Elnéztem melette és normál űlésben voltam. Két kezzem a térdemen és nem mozdultam.
Azt azért nem hiszem hogy a nézésemből ki tudta találni, hogy a jobb bokámban kavarogtaom az enerdzsit. Vagy hogy felküldöm a vállamra. Még az ööö... izé... elődleges nemi jellegemre is ráküldtem., amitől kicsit elvörösödöt, és súgva közölte hogy most ott látott energiát. (Bő gyatyában voltam, szóval semmir nem vehetett észre.)
Amikor aztt monddtam hogy komolyan leteszteltem, akkor úgy is értettem.
Szövegmagyarázat.
Asztrális Projekció: Amikor valaki kilép a testéből és körbenéz.
Az aura létezik, de az aurafotónak ne higyjetek! Az auralátók azt mondják, hogy csalás az egész. Csupán hamis szineket rak a képre! Egy haverom sináltatott és látta hogy készül, szóval szerinte átverés. + Állítólag akik látják az aurát, azok is különböző dolgokat látnak érzékenységi szinttől függően.
Az orosz Krilian módszer már jobb egy fokkal. DE azzal meg nem lehet egészalakos fotót készíteni. Viszont azzal nagyon jó lehet kisérleteket végezni.
-
#93 Ez igaz. -
#92 Tudományosan nem ellenőrizhető. :D
Ugyanis nem lehet TUDOMÁNYOSAN azt állítani, h tényleg aura látható a képen.
(Félreértések elkerülése végett én nem vagyok elborult híve egyik oldalnak sem, tehát a hozzászólásom nem voksolás, hanem szimpla mondandó.) -
#91 Aurafotó....
#90 így van, nem az a lényeg hogy hogyan a lényeg az hogy működik! -
#90 Aki igazán hisz ezekben és csinálja is, nincs rá szuksége hogy bizonygassa, ez nem erről szol, bizonygatni a tudományban kell, mert ott ugyis minden héten más a helyzet.... -
#89 Rengeteg személyes megtapasztalás. :D
Amúgy ő csak annyit írt, h az ember képes személyes tapasztalásokat beképzelni magának még akkor is, ha annak nincs alapja.
Az már vitatható, h mindenki elbukott volna.
Főleg egy auralátó. Azt ugyanis semmilyen módszerrel nem lehet ellenőrizni. :) -
#88 Bocs de nagy butaságot irtál FTranx, mi a jobb bizonyiték annnál mint a személyes megtapasztalás? -
Zsoldos #87 oke bocsi. -
#86 Akkor szerinted úgy mégis miben lehet bízni ha nem az egyéni tapasztalatokban? Vagy te csak azt fogadod el igazságnak amire a tudomány aztmondja hogy úgy van?
ÉS miért baj az ha kézrátételnél elhiszed hogy meg fogsz gyógyulni, és meggyógyulsz. Akkor nem tök mind1 hogy hogyan gyógyultál meg??? -
#85 valszeg igazad van, csak már nem emléxem pontosan, hogy milyen tanfolyam volt. De volt benne valami agykontrollféleség is. -
blackgamer #84 az agykontroll nem hülyeség, ott azt tanítják, hogyan fejlesztheted a memóriádat, agyad kapacitásából hogyan hozhatod ki a maximumot, stb.
ez nem humbuk, ezek módszerek amik igazoltak tudományosan
és szerintem a "bioenergia érzékelés" stb. nem tartozik bele -
#83 Az ilyen egyéni tapasztalaítokban szerintem nem lehet nagyon megbízni.
Anyám sok éve járt valami agykontroll(?) tanfolyamra, ahol bioenergia érzékelését is tanították. Otthon nemkem is mutogatta hogy kell, és tényleg éreztem a foróságot, ha a kezemmel felé közelítetem, mert elhittem, hogy érezni fogok valamit.
Ha az ember elhisz valamit, akkor az agya hajlamos nem létező dolgokat is odaképzelni.
"Az a lényeg hogy az a nő, összebeszélés nélkül megmondta hogy mit csinálok!"
Itt pl. nem zárható ki az, hogy a nőnek nagyon jó gesztusmegfigyelő képessége van és olyan külső jelekről képes az emberek gondolataira következtetni, amit az átlagember észre sem vesz.
Nagyon szívesen megnéznék egy olyan tesztet, ahol az ügyfeleket egy függöny vagy paraván mögé ültetik, tehát kizárják a direkt kontaktust.
Amúgy, sok tesztet csináltak már kézrátétellel gyógyítókkal, auralátókkal. Azonban a korrekt kísérleti körülmények között egytől egyig elbuktak. -
#82 Nem nem vagyok náci. Sőt éretlen és beteg sem. Ez nem náci szelekciós baromság. Ez annyi hogyha beoltatja őket akkor hosszabb lesz az élettartamuk, ergo adott idő alatt többen fognak élni ugyanabban a nyomorban, szerintem ebben semmi jó sincs. Én is pont az extrém rossz körülményekről beszélek, nem a genetikáról, félreértettél. Amúgy meg van köze a genetikához, hiszen akinek erősebb a szervezete az azt is túléli.....(hogy hogy az már egy másik kérdés)
A karóra helyett azt olvastam hogy karodba, vagy valami ilysmit sorry. :( Ha elkap a hév.... :) De ettől még nem kérnék belőle.
"Ők csak használják, ennyi."
Mint ahogy a csimpanz hasznal koveket, az ember kesobb pattintott koveket, majd meg fejlettebb eszkozoket hasznalt. Ez a dolgok rendje, egyre kifinomultabbak lesznek a dolgok. Nem arrol van szo, hogy a nagy mesterek hulyek lennenek, de nem volt meg a kello muszeres felszereltseg es egyeb feltetelek (elektromossag ismerete, biokemia, stb) hozza. Ma mar ugyanugy beleassak magukat ok is a temaba (pl ryodoraku)." Ezt nem értem. Mire akaresz kijukadni?
Valószínű igen beültetném azt a chipet, de kérdés hogy milyen életet kapnák utána? A különböző betegségeket nem váletlenül "kapja el" az ember....
Cifu tudom hogy az AIDS Afrikából származik és az ellenszerét is ott találták meg, érdekes módon az ott élő törzsek nagyon sokáig nem betegedteg meg, vagy ha igen ki tudták kúrálni...
"A ráknál mire gondolsz? Már évezredekkel ezelött is feljegyeztek olyan tüneteket, amelyek pl. bőrrákra utalnak." Ezt például nem tudtam.
Nem kell azt hinni hogy én nagyon merev vagyok, meg lehet engem is győzni van egy csomó dolog amit nem tudok szal Cifu nyugodtan ha van időd cáfolgasd meg a dolgokat, csak okosabb leszek tőle....
"Orulj, hogy nem volt meg rakban haldoklo rokonod, aki 1-2 honap alatt fogyott 27 kg-t halala elott, ezert beszelsz ilyen nagyhangon a termeszetes szelekcio elonyeirol." Ez igaz, ilyet valóban nem éltem át, de láttam nagyapámat és nagymamámat alczheimer kórosan fél lábbal meghalni(nagymamám), szal tudom milyen olyanokat elveszteni akik közel vannak hozzám, de akkor is csak azt tudom mondani hogy akármennyire fáj is a halál természetes velejárója az életnek, a betegségekl nem véletlenül jönnek és emberek sem halnak meg véletlenül, lejárt az idejük, ennyi. Remélem hogy következő életemben találkozni fogok velük. -
Zsoldos #81 "Ők csak használják, ennyi."
Mint ahogy a csimpanz hasznal koveket, az ember kesobb pattintott koveket, majd meg fejlettebb eszkozoket hasznalt. Ez a dolgok rendje, egyre kifinomultabbak lesznek a dolgok. Nem arrol van szo, hogy a nagy mesterek hulyek lennenek, de nem volt meg a kello muszeres felszereltseg es egyeb feltetelek (elektromossag ismerete, biokemia, stb) hozza. Ma mar ugyanugy beleassak magukat ok is a temaba (pl ryodoraku).
"Hát ha neked az utópia hogy chipeket meg minden mesterséges vackot belédültetnek akkor feküdj be a kés alá vazz." Talan ismet faradt voltal, en speciel egy karorat emlitettem. De ha arrol lenne szo, hogy rakban haldoklanek, hat boldogan beultettetnek egy chipet, es szeirntem te is. Orulj, hogy nem volt meg rakban haldoklo rokonod, aki 1-2 honap alatt fogyott 27 kg-t halala elott, ezert beszelsz ilyen nagyhangon a termeszetes szelekcio elonyeirol. "Amúgy sem lenne jó ha nem lennének betegségek mert nagyon hamar túlnépesednénk. " "Gondolom tudjátok hogy létrehozott egy alapítványt hogy az Afrikaiakat be tudják oltani a különböző betegségek ellen. MIlyen humánus cél ugye? A gond az hogy nem gondolkodik. Afrikában amúgy is ehezés meg túlnépesedés van ha ez a marha még beoltat mindenkiet akkor csak nagyobb lesz a nyomor mert több lesz az élő." Jezusom Te meg nagyon eretlen vagy szerintem, vagy egy beteg ember, hogy ezzel az nacis szelekcios baromsaggal jossz.. Tudod azok az emberek azert hullanak, mert extrem rossz korulmenyek kozott elnek, es nem azert, mert genetikailag selejtek. Ha te elnel ott, lehet mar te se elnel. -
Inquisitor #80 "valom" = van egy halom
Heh, érdkessen tünt el a közepe ... -
Inquisitor #79 Na ja, nekem is valom élményem, amikből én is érdekes könyveket firkálgathatnék, de nem teszem. Ezek személyes élmények, olyan minr egy jó hlyzetpoén, nem lehet átadni :)
Az egyetlen fegyverem a dolgokkal szemben a kétkedés. A különbség az, hogy én a "modern" avagy elismert tudományban is képes vagyok kétkedni. Az egész tumoánytörténet azt igazolja, hogy az elfogadott tudomány mindíg csak részigazság volt, speciális vagy éppenhogy nem speciális körülmények között mindíg kibukott amit nem tudunk. (Éppen ezért Ocham borotvája szerintem fabatkát se ér a fenti okokból.)
Az "Ezo"-val, meg "New Age"-el két baj van.
Tételezzük fel, hogy vannak részei, amik igazak és/vagy működő dologról szólnak.
Csakhogy sajnos business lett ezen könyvek írása és kiadása, rengeteg "szemét" avagy megélhetési könyv van kint. A másik meg az, hogy olyan a legtöbb szerző, mint a műkritikusok, összevissza írogatnak kritikákat, meg arról hogyan kell filmet csinálni, de vagy soha nem is próbáltak filmet csinálni, vagy gőzük sincs róla hogyan kell. :)) -
#78 jaja
és lehetne folytatni: stressz, túlhajszoltság, életmód gyorsulása, stb...
És az allergia sem a genetikai változás miatt lett népbetegség, hanem az életmód változásai miatt. -
#77 Itt kismillió dolgot lehetne cáfolni, de időhiány miatt csak erre reagálok:
Mi emberek nem változtunk különösebben genetikailag akkor hogy lehet hogy azelőtt nem volt AIDS rák (hirtelen ennyi jut eszembe), meg egy rakat ma nagyon veszélyes betegség ami ellen a tudomány harcol.
Az AIDS honnan is származik? Honnan terjedt el? Nézz utána...
A ráknál mire gondolsz? Már évezredekkel ezelött is feljegyeztek olyan tüneteket, amelyek pl. bőrrákra utalnak. A rák viszonylag újabb fajtái (pl. tüdőrák) pedig az emberi tevékenység következményei (káros anyagok a levegőben, dohányzás, stb.). -
#76 És mégmielőtt bárki is félreértene nem akarom hogy sokan haljanak meg csak azért mert ez a természet törvénye, mindenkinek joga van a gyógyuláshoz és ha egy módja van rá az embernek ezt segítenie kell, de nem úgy ahogy azt gyógyszerrel teszik, hogy csak az kaphat ellátást akinek pénze van rá..... -
#75 Cseles, de lagalább valóban kipróbáltad és rájöttél hogy igaz... -
Prof William #74 Kiskorom óta érzékenyebb vagyok az olyen dolgokra. Ezt sokáig nem fogadtam el. Anya reikire járt. Néha amaikor fájt a fejem, kért hogy had reikizhessen meg. Nagy vonakodva belegyeztem és érdekes volt, mert tisztán éreztemahogy az energia belémemegy.
Állítólag a csakrákat úgy lehet megérezni, ha elhúzos a másik felye felet a kezedet, vagy a sajátod felett. Amikor én elhúztak a kezem anya felett erősen éreztem valamit.
Állítólag a felycsakrát a legkönnyebb észlelni, mert az a legnagyobb.
A kezem nem hogy felmelegedett, hanem egyenesen forró volt+minha valaki alúról fújta volna. Ezt persze nem hitem el és egy csomó más enberen is kipróbáltam. (Persze csak az ismerőseimen, nehogy mindenki hülyének nézzen. )
Mindegyiiknél ott volt. Hol erőseen hol gyengébben. Akik rekivel foglaslkoztak azokanak lrdekes módon sokkal erősebb volt. Persze amikor kiléptek a kezem alól az érzés elmúlt. Akkor is ha lehalytották a felyüket. Akkor új irányba rakva a kezem megint érződött.
DE aztán eszembe jutott.. Nem e a testhőt éreztem? Na akkor teszteljük ezt is. Különboző magasségokba raktam a kezem. Más testájakmál már fél méterre nem érződött a testhő. ott igen. Amikor egy létra igénybevételével 2.5 3-méter magasságból is éreztem ugyanolyan intenzívan mintha egy centire tartanám a kezem, akkor el kelett ismernem hogy ez nem a a testhő.
Akkor Vajon a szobaban lébő légáromlatok. Nem. Egy tökmeleg, vagy tökhideg szobában is ugyanúgy éreztem.
Elmentem egyszer egy "látó" emberhez. Az olyan mber aki elméetileg látja az aurát. Gondoltamenegem nem ver át. Arra kértem. (egyébként egy kedves fiatal nő volt. ) hogy nemmondok neki semmit ő meg mondja meg hogy mit csinálok. ekkor uyganis már tanultm annyit a reikiről(csak mint érdeklődő. a vizsgát sosem tettem le) hogy tudjam hogyan áromoltassam az energiát. (Nem ördöngősség csak jó képzelőerő kell hozzá. Éreztem is hogy az a testályom felmelegszik, vagy bizsereg ahova irányítom.)
Az a lényeg hogy az a nő, összebeszélés nélkül megmondta hogy mit csinálok!
Hogy most a jobb kezemen csinálom, a balon, jobb, jobb, bal, melkas. - Igyekeztem minnél vélelenszerűbben csinálni és mindig ráhibázott. Pedig meg sem mozdultam és híres pókerarcom van.
Szóval azóta is érdeklődök az iylen dolgok iránt de sosem mulasztom el hogy le ne ellenőrízzem őket. -
#73 Istenem mi a fenének kell ennyire elmenni????
Én nem mondtam hogy a technika gonosz, én nem mondtam hogy rossz a számítógép és a fejlődés, én ilyet nem állítottam. És az amishokhoz sem kívánok menni, mert amit ők csinálnak az marhaság szerintem.
"A grav egy szintiszta hasonlat(megismeres, fejlodes) volt, de meg kulon le is irtam, nehogy belekoss, megis sikerult :)" Sorry azthittem félreértettél. (ez már a késői óráknak köszönhető ...)
"Szoval a keleti termeszetgyogyaszokat is a penz iranyitja, mindent tudnak a miertekrol, es visszatartjak az informaciot?" Nem. A természetgyógyászok nem tudják a miérteket, talán még a legnagyobb mesterek sem tudják hogy hogyan és miként, de ha meg akarnák tudni valószínű tudnák már rég. A természetgyógyászat nem erről szól, ők nem akarják megtudni hogy pontosan mi az eredete, hogy pontosan mi az ami gyógyít stb. mert nem ez a lényeg csak a nyugatnak fontos mert mint ahogy mondtam ha megtudják hogy hogyan működik akkor abból már tudnak pénzt keresni....(nem kell elhinni). Ők csak használják, ennyi.
"Miert sajnos? Ez egy szep kis utopia. Talan te egeszseges vagy es valojaban teszel ra, de tudod parmilliard ember nem ertene egyet veled. Gyogyaszatrol beszelsz, empatia meg nuku." Hát ha neked az utópia hogy chipeket meg minden mesterséges vackot belédültetnek akkor feküdj be a kés alá vazz. A gyógyászatnak (gyógyszerek ilyesmi) nem az a célja hogy te meggyógyulj, simán meglene rá az erőforrás hogy a világ összes embere egészségesen éljen, de nem teszik meg mert még nem éri meg nekik. Amúgy sem lenne jó ha nem lennének betegségek mert nagyon hamar túlnépesednénk. Meg kell tudni a határt hogy meddig vagyunk "humánusak". A halál az élet természetes része. Amit te mondasz az pont olyan vakságra utal mint amiben Bill Gates is szenved. Gondolom tudjátok hogy létrehozott egy alapítványt hogy az Afrikaiakat be tudják oltani a különböző betegségek ellen. MIlyen humánus cél ugye? A gond az hogy nem gondolkodik. Afrikában amúgy is ehezés meg túlnépesedés van ha ez a marha még beoltat mindenkiet akkor csak nagyobb lesz a nyomor mert több lesz az élő. A természet szabája hogy az erősebb túlél, a gyengébb elhullik. Ez nagyon brutálisnak tűnik de csak így tudja biztosítani a természet hogy nem korcsosodnak el fajok. Az embernél a dolog nem működik mert nekünk van öntudatunk és szeretnénk sokáig élni, ez szép, csaképpen nagyon önző dolog.
"Einstein is csak a penz miatt csinalta biztosan.. Es milyen foloslegesen.. bar ha nem lenne paks most a bicikli-dinamot kene tekerned hogy netezz :)" Lehet hogy megint félreértelek, de folyton bagatel példákat hozol fel, ami nem kapcsolódik ide. Mellesleg szerinted nem jártak jól Einsteinel? Az atombomba gyártás, eladás jó biznisz azóta is :)
"Pedig valojaban nem a tudosokat iranyitja a penz, max a szponzoraikat." NEm elég neked? Pénz nélkül nem tudsz megélni.
Ne hozzam fel neked Tesla esetét, vagy netán ő is áltudományos neked? Ő a századelején feltalált egy rakat dolgot aminek egy részét még ma sem....
"Amugy a globalis konspiracio elmeletbe nem fer bele az, hogy szandekosan betegen tartsak az embereket. Ahhoz hogy jol ki lehessen zsakmanyolni minket, egeszsegesnek de legalabbis sokaig munkakepesnek kell lennunk."
Miért ne férne? Amúgy meg itt nincs szó összeesküvésről én nem hiszek az ilysemiben. Mellesleg jól le is írtad a dolgot te magad.....Viszonylag hosszú ideig munkaképes vagy nem hiszen az orvostudomány meghosszabította az életünket jó pár évvel, ezzel nincs semmi baj. Nemtudom neked fel tűnt e hogy milyen sok nagyon veszélyes, halálos meg ronda betegség tűnt fel a XX. század fordulóján. Érdekes módon egy rakat olyan betegség ami előtte nem létezett. Mi emberek nem változtunk különösebben genetikailag akkor hogy lehet hogy azelőtt nem volt AIDS rák (hirtelen ennyi jut eszembe), meg egy rakat ma nagyon veszélyes betegség ami ellen a tudomány harcol. NAgyon egyszerű a magyarázat: Az iparosodás és az Urbanizáció következménye lett az hogy az ember immunrendszere legyengült (miután "természetes környezetéből" a városba költözött). És egyből bumm egy rakat betegség megjelnt ami ellen harcolni kellett. A helyzet az hogy az ember immunrendszere ha jól működik szinte minden betegséget képes kivédeni. Azt tudjuk, viszont az immunrendszert nem lehet erősíteni mesterségesen gyógyszerekkel, mert ha mesterséghesen adsz be dolgokat hogy serkentsd a szervezetet akkor egy idő után arra fog ráálni és csak azután fog működni. A vicces az hogy ez a szer még nem létezik. Így van százmillió gyógyszer sok dologra millió mellékhatással, és ez még jobban tönkretesz. Fáj a fejed? vegyél be fájdalomcsillapítót! Egyből el fog múlni és rohanhatsz vissza dolgozni. De jó! Fel kell tennünk a kérdést mi a fájdalom? Na szerintetek mi? Miért van?
UI.: Amit kifelejtettem: Érdekes módon Afrikában már évek óta megtalálták (igazoltan) az AIDS ellenszerét, sőt talán a rákét is de abban nem vagyok biztos. Valahogy mégsem akarják használni. MEg mégvalami, nemtudom mennyire vagy járatos gyógynövények terén. Az az igazság hogy tudtommal megfelelően alkalmazva egyik gyógynövénynek sincsenek mellékhatásai. A gyóghyszereket gyógynövények felhasználásával készítik, szintetizáják vagy hívd ahogy akarod, valahogy a végterméknek mégis vannak mellékhatásai, namost akkor hogy is van ez? -
Zsoldos #72 A grav egy szintiszta hasonlat(megismeres, fejlodes) volt, de meg kulon le is irtam, nehogy belekoss, megis sikerult :)
"Ennek is egyszerű oka van a pénz mindenütt irányít és azok akik tudnak valamit azok nem adják elő a dolgokat publikusan, ennyi...." Szoval a keleti termeszetgyogyaszokat is a penz iranyitja, mindent tudnak a miertekrol, es visszatartjak az informaciot?
"Nem szeretném ha olyan szintre jutnánk (sajnos elfogunk)."
Miert sajnos? Ez egy szep kis utopia. Talan te egeszseges vagy es valojaban teszel ra, de tudod parmilliard ember nem ertene egyet veled. Gyogyaszatrol beszelsz, empatia meg nuku.
"CSak az lesz "tudományosan, kísérletekkel" igazolt amivel valaki/valakik jóljárnak."
Einstein is csak a penz miatt csinalta biztosan.. Es milyen foloslegesen.. bar ha nem lenne paks most a bicikli-dinamot kene tekerned hogy netezz :)
Folyamatosan ezen a penz dolgon lovagolsz. Pedig valojaban nem a tudosokat iranyitja a penz, max a szponzoraikat. Amugy a globalis konspiracio elmeletbe nem fer bele az, hogy szandekosan betegen tartsak az embereket. Ahhoz hogy jol ki lehessen zsakmanyolni minket, egeszsegesnek de legalabbis sokaig munkakepesnek kell lennunk.
Amugy te jol erezned magad, ha ledobnanak egy kis keleti kommunaba? Mint az amish-oknal, 0 technika, 0 aram, 0 kornyezetszennyezes. Kapalhatod a foldet naphosszat a jo levegon, es tele lesz a hely felvilagosult termeszetgyogyasszal egeszsegesebben sokkal elhetsz, mint most. Bevallalnad? -
blackgamer #71 akkor nézd neten
ma is lesz 22:15
Spiritusz
ezoterikus műsor
"A Spiritusz olyan műsor, amely azoknak segít eligazodni az ezotéria útvesztőiben, akik életüket sikeresebbé, boldogabbá, munkájukat eredményesebbé szeretnék tenni. Az ezoterikus pszichológia segítségével vezeti rá a nézőket arra, hogy kapcsolati problémáikat hogyan tudják sikeresen megoldani. Különösen nagy érdeklődést váltott ki a 20-43 éves értelmiségiek és vállalkozók körében. A különböző személyiségfejlesztéssel, marketing-kommunikációfejlesztéssel foglalkozó tréning cégek kimondatlanul, de tudatosan alkalmaznak tréningjeik során, parajelenségeken alapuló technikákat." -
#70 Azt szeretném hallani, hogy számodra mit jelent ha áltudományos valaki. Vagy mi az áltudomány. Vagy hogy ismersz-e ilyet. -
#69 Most hulla fáradt vagyok, csak ez a vicc jutott eszembe. :)
Egy fickó hajt az autópályán. Egyszercsak a rádióban bemondják:
-Vigyázzanak! Most jelentették, hogy az autópályán egy őrült hajt szembe a forgalommal!!
erre a fickó:
-EEEEGYGY!!??? SZÁZ!!
(nem kell senkinek magára vennie) -
#68 A nyugati orvostudománnyal az a baj (meg általában a tudománnyal) hogy mindent meg akar ismerni, hogy hogyan működik, stb. Azért hogy irányíthassa, ez kapitalista gondolkodás, ha valamit én irányítok akkor abból én profitálok, ennek az egésznek ez a célja.
MOst nem állok neki sorolni a gyógyszergyártók lobbijait, arról hogy direkt tartanak betegen bennünket, stb. Fáradt vagyok most ehhez, majd holnap ha érdekel titeket, bár ilyen keményfejű csapattal vicces dolgok fognak kijönni :)
UI.: De ha csak résnyire nyitnátok a szemetek akkor el se kéne mondanom, tudjátok ti is, vagy nem?