Ide át lehet tenni minden hozzászólást, ami ...khm.... mondjuk úgy, hogy túlhaladott :))
  • Anaid
    Leírom még egyszer, hátha végre megértitek: ez alatt a pár év alatt rengeteg cikket elolvastam, tudományos cikkeket is doktoroktól, professzoroktól mindenféle témában erről is olvastam kb éve, nem minden részletet jegyeztem meg ezekből a cikkekből, mert számomra annyi volt a lényeg, hogy elolvastam, megállapítottam, hogy nem igaz rám és léptem tovább. Azért csak más jellegű cikkeket linkelgettem ide, mert provokáltatok, hogy ilyen nincs, meg olyan nincs és ellenpéldákat kerestem. Részetekről sem logikus ebből azt a következtetést levonni, hogy tudományos, komoly cikkeket nem olvastam. De igen. Az első köröket úgy futottam, hogy pont a tudomány területén akartam válaszokat találni, miután ez csak részigazságok megtalálását eredményezte elkezdtem máshol is keresgetni. Szerintem ez is logikus: az ember keres egy területen válaszokat, nem talál, akkor más területeken folytatja, ha tényleg érdekli az igazság, vagy kombinálva keres. Innen is onnan is igaznak veszi a saját maga által tapasztaltak pontos leírását.
    Egyszerűen nem tudom minek kellene azokat a tudományos cikkeket belinkelgetnem, amiket elolvastam, ha egyszer saját állításotok szerint ti úgyis jobban értetek ehhez és jobban ismeritek a tudomány álláspontját ezen kérdésekben. Feleslegesnek tartom, de megtehetem. Bár elég elgondolkodtató, hogy minden általam leírt infóról linkelnem kellene egy megfelelő tudományos cikket, hogy számotokra is hiteles legyen. Kicsit szűklátókörű hozzáállás és előítéletekkel teli, ha valóban erre lenne szügség. Remélem nem.
    A skiziségről is sok cikket elolvastam talán leegyszerűsítve írtam le az összegzést, de majd ha szögségesnek mondjátok (bár igen gyerekes viselkedés lenne részetekről) belinkelgetem, miket olvastam róla, meg hogy Dr. kiktől...