Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Although #9875 Érdekesen látod a világot :) Az új content odébb van és nem lesz akkora mint a Khitai. Ezt nem lehet megmagyarázni, csak avval amit én írtam. Kicsit meg is értem őket gondolj bele hányszor próbálkoztak mennyi mindent bele tettek hogy az emberek értékeljék. És mindig színvonal volt. egyszerre volt élvezhető solo és group formában. Adták sorra a jobbnál jobb raidokat, khitai, nagyon jó pvp-t. És most is Refuge, két jó új instance, etc,etc,.És csak kevesen voltunk akik tudtuk értékelni. A sok nyomorult mit vett észre az egészből, mármint a nagy birka tömeg? A bugokat. Amit az összetett rendszer és a folyamatos fejlesztés okozott, a sok szarházi nem azt mondta nehéz, azt mondta szar. Egyszerűen sajnos ez tényleg az utolsó esélyük, és nem akarják elbaltázni. Sajnos igazad van a pénz számít és ennyi. De ez tényleg mellettük szól két évig próbáltak valami többet adni mint a wow. De nem jött össze. Persze voltak hibák is ez igaz. És ezeket nem lehet másképp lenyűgözni csak egy wow szintű szarral. Ez az amit Huma úgy hív az éppen teljesíthető szint. A nagy tömeg kedvence. Az ahol többet vagy a resspadon mint nyersz az nem nyerő, mert csak kevesen élvezik és tudják ez az ami hosszútávon élvezetes. Ez az ami két évig is játékban tud tartani. De ennyi volt.