12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • ricsaj
    Gyerekek ez most age of conan forum vagy age of egymást fikázzuk mint valami idióta hobbitok?
  • benioh
    ????
    Elég balfasz verebeid vannak akkor...
    Mellesleg barbározok meg tosozok szal ezt benézted.
  • Redmarlboro
    nem értem srácok, hogy miért próbáltok oltogatni egy olyan játék témájában, amiről halvány lila fingotok sincs.
    ha nem tetszik a pofám küldjetek el anyámba vagy mondjátok, hogy szar ember vagyok, de ne magyarázzatok már hülyeségeket, mert esetleg megtévesztetek vele sok új embert.
  • Redmarlboro
    egyébként most csicseregték a verebek, hogy bs-el nem tudsz beverni egy hoxot... gratulálok!
    mellesleg faszájúú tápolt class a bs is
  • Redmarlboro
    egyszerű...
    assával van esélyük eltalálni, demóval sokkal kevesebb
  • benioh
    Ember ,hogy lenne már OP-bb a demo lentebb pont azt írtad te is ,hogy 1 shotolod assával gratulálok
  • Redmarlboro
    sose mondtam, hogy jó a balance.
    én nem ezt a klassz keztem el játszani, ugyanis akkor még kihívás volt.
    azt a 10000 killt sem ezzel az új assával szedtem össze, sem a pvp 5-öt
  • Nuclearity
    jaja, azért játszunk azota is együtt, sokan másokkal, évek ota^^ ha én nem szeretek valamit, vagy nem akarok tovább hallgatni valamit, nem teszem, ugylátszik nincs elege belölem (MÉG) ^^
  • Redmarlboro
    csak nem említették... gotika mondta, hogy már az élete tele van veled, de mind egy...
    már mit mmo game-ekben.
  • Nuclearity
    minden kari op ha tudják kezelni, csak 1-2 nek kb skillt se kell nyomni, hogy az enemy meghaljon (lásd sin ahogyan te is mondtad, 1 shotolsz).
  • Nuclearity
    a kedvet nem én vettem el, hanem mi ugy mentünk volna játszani mint egy társaság ha lenne még valami a pici fejedben és emlékeznél, de megvettük 3 an a játékot a többiek meg nem, igy társaság hiányában abba hagytuk, majd volt több probálkozásunk a játékkal, 1-2 elég szép ideig volt mikor megvolt a társaság is, de mikor szétszéledt megint pause volt. Senkinek a kedvét nem vettem el, ha elvettem volna nem játszanának velem... :)

még valami? :)
  • Redmarlboro
    egyébként most demo time van full freen és SOKKAL op-bb, mint a sin.
    az egyik oka pont a debuff skill amit hiányolok
  • Redmarlboro
    alapból poisonnal nyomom:p
    pont te mondod, hogy ne sírjak?:D:D:D
    tisztán emléxem mi módon rinyáltál tsen, hogy 1 ember szétszedett titeket.
    faszájul elvetted gotika és a többiek kedvét is a játéktól az ilyen jellegű faszságaiddal.
  • Nuclearity
    büszke lehetsz rá, hogy ilyen skilles karaktert játszol :)
  • Nuclearity
    mi többet szerettél volna? komolyan, megoldhatták volna ugy, hogy bezárják Alt szavaival élve ezt a "hobbit" játékot. Nektek az jobb lett volna?

neked még mindig nincs 1 pontod se ami azt állitaná, hogy rossz game, v funcom elrontja. ugyanis amiket felsoroltál mind meg lett cáfolva.

ez kb olyan, hogy valaki neked ad mindent INGYEN, de neked persze ez sem elég, többet akarsz...
  • Redmarlboro
    simán 1 shottolok barbit/demot/necrot és a conquerroron kívül továbbra sem rémít meg egyik class sem, ugyanis nem használtam azt a detonációs szart
  • Nuclearity
    a lassabb pvp nem feltétlen igényel kevesebb reflexet, tudom, hogy cryolsz mert benerfelték a szeretett assád, igy nem ölsz meg egy embert 1 kd alatt, kb marad 10% hp ja, brühüü brühüü.
  • Redmarlboro
    igen, csak ennyiben segítették őket
  • Redmarlboro
    sokat számított az a debuff...
    egyébként meg ez a hobbitoknak fejlesztik-e dologról meg csak ennyi:
    egyszerűsített játékmód = egyszerű játék = kevesebb logika = <3 hobbitoknak
    azon kívül sokkal lassabb a pvp is.
    lassabb pvp = kevesebb reflex igény a legtöbb szituációban = <3 hobbitoknak
    egyébként nagyon tapasztalt vagy Nuclearity 1 hónap játékidő után...
    az az egy hónapod is 2 év alatt alatt ment le
  • Tomy Lee
    Ha jobban belegondolunk talán ezzel a f2p dologgal segítették a régieket,hogy egyáltalán még játszthatnak conan-al és nem szüntették meg a játékot:))
  • Nuclearity
    lássuk be, azért a népnek ha valami nehéz v kihivást jelent (a nagyrészének az szar) és sajnos innen ered a probléma, és nerfelni fogják mert inkább játszon a játékkal 1000 játékos azt örüljön a "szarnak" mint 100 vagy 10 és örüljön a minöségnek, sajnos manapság máshogy nem megy egy MMO, én akkor is azt mondom, igazad van, de inkább menjen igy a játék és elvagyok freen, minthogy bezárják és eltünjön mint sok más mmo eltünt már aminek nem kellett volna.
  • Although
    Érdekesen látod a világot :) Az új content odébb van és nem lesz akkora mint a Khitai. Ezt nem lehet megmagyarázni, csak avval amit én írtam. Kicsit meg is értem őket gondolj bele hányszor próbálkoztak mennyi mindent bele tettek hogy az emberek értékeljék. És mindig színvonal volt. egyszerre volt élvezhető solo és group formában. Adták sorra a jobbnál jobb raidokat, khitai, nagyon jó pvp-t. És most is Refuge, két jó új instance, etc,etc,.És csak kevesen voltunk akik tudtuk értékelni. A sok nyomorult mit vett észre az egészből, mármint a nagy birka tömeg? A bugokat. Amit az összetett rendszer és a folyamatos fejlesztés okozott, a sok szarházi nem azt mondta nehéz, azt mondta szar. Egyszerűen sajnos ez tényleg az utolsó esélyük, és nem akarják elbaltázni. Sajnos igazad van a pénz számít és ennyi. De ez tényleg mellettük szól két évig próbáltak valami többet adni mint a wow. De nem jött össze. Persze voltak hibák is ez igaz. És ezeket nem lehet másképp lenyűgözni csak egy wow szintű szarral. Ez az amit Huma úgy hív az éppen teljesíthető szint. A nagy tömeg kedvence. Az ahol többet vagy a resspadon mint nyersz az nem nyerő, mert csak kevesen élvezik és tudják ez az ami hosszútávon élvezetes. Ez az ami két évig is játékban tud tartani. De ennyi volt.
  • Although
    Nem erről beszél a debbuff jelentett egyfajta fáradtságot, tudod mint egy normális rpg be minuszt kaptál rá. Nekem volt olyan ha megálltam se ment vissza egyből a stamina.
  • Nuclearity
    egy cég sem becsüli meg a "törzsjátékosait" az a törzsjátékos aki fizet, miután nem azért csinálják ezt, hogy te szorakozz hanem hogy nekik legyen pénzük. A wow sem azért az ami mert jujjdejoo a blizzardnak hogy szorakoztathat 1x millio embert, az NC is magasról tesz a játékosaira, funcom kicsit más volt, meglátjuk mi lesz belöle, egyenlöre ne ird le, lehet az uj contentel olyat hoznak hogy megint visszakapod a khitai HM feelinget, és pont ezért nerfeltek, lehet nem és a "hobbitoknak" készitik, meglátjuk idővel.
  • Nuclearity
    akinek elfogy a staminája most is meghal, ikonnal v ikon nélkül teljesen mindegy, a felrugásra nem tudok mit mondani, CLobberral nem mindig rug fel soldiert, bár volt már rá példa h guardian repült töle :D
  • benioh
    Ó dehogynincs különbség az armorok közt azér hülyeségeket ne beszélj már.
  • Although
    Csak tudod az a szomorú mi éveken keresztül fizettünk is kitartottunk. Normális cég megbecsüli a törzs játékosait. Sose panaszkodtam a funcomra mert mindig láttam nem a hobbitoknak készítik a játékot. És ezért mindent elnéztem nekik. De most, már nem nekünk csinálja. Ami itt tart még a játékba az rendkivül jó baráti társaság, akikkel például az elmúlt két évben, nevetünk esténként vagy raidban vagy groupban vagy csak úgy, mikor például az istenek se sikerült végezni mondjuk a nyilas bossal, pedig nem hülye gyerekek gyülekezete voltunk. Most nem merek odamenni mert félek a funcom azt is elcseszte. Mondjuk most nem is tudok szerencsére.
  • Although
    Nem baj volt pár szép évünk, rengeteg szép emlék maradt. Ma is ingyen voltam így nem idegesít, tök jó kis swamp futás volt a régi haverokkal. Lehet nem is fogok fizetni már érte. Bár jó lenne látni a T3 és T4 raid végét de valszeg azokat is nerfelni fogják.
  • ricsaj
    Nincs igazad! az a szutyok buff iszonyat jelentős volt.. ha már menekülnie kellett annyira hogy lefutotta a teljes stamináját akkor megérdemli hogy meghaljon!
    És ami még felháborító az az hogy nincs különbség az armorok közt...
    A lv78as DT-met 35ön 10ből 10szer borítja fel a demo anélkül hogy felstackelné rajtam a debuffot...
  • benioh
    Mer se shield se plate azér.
  • Nuclearity
    amugy conq mint olyan miért nem lehet maintank? o.o
  • Nuclearity
    hülyeségeket beszélsz... a sprint egy alap funckio amit ha kivennének akkor borulna kb minden, tul nagy dolog lenne, de pl annak a debuffnak ami miatt te sírsz, semmi jelentössége nem volt. Useless funkcio is useless, és teljesen mindegy hogy ott van e most a hp barom felett v nem...

Alt, most igy gondolkodva, kitudja mit hoz az augusztusi uj terület (Turan v mi) milyen dungeonokat...stb, lehet tudatosan "könnyitenek" hogy ott legyen esélyed. Egy MMO ban az insták/Dungeonok nerfelése alap, egy idő után bövül az endgame, mig egyes instákhoz jobb gear kell, másokhoz kevesebb...stb. Várjuk ki a végét :)
  • Redmarlboro
    még egy fél év és talán még a sprintet is kiveszik a játékból, mert túl alacson lesz a színvonal az ilyen ''skilled'' dolgokhoz.
    ne mondjátok, hogy pl a azt a debuffot, amit akkor kaptunk meg amikor kifuttottuk az összes staminánkat nem az eljövendő alacsony játékszínvonal miatt törölték ki:)
    szerintem hiábavaló akármilyen levelet írni a funcomnak. most megengedhetik maguknak, hogy ''ha nem tetszik valami, húzz a francba!'' szituációt nyomják a játékosokkal, mert van elég.
    véleményeket pls!
  • Redmarlboro
    mondassz valamit, méghozzá egyátalán nem hülyeséget. ez az egy logikus magyarázat a dolgokra.
  • Tomy Lee
    Ott is pvp megy inkább úgytudom.Legalábbis aki ismerős ott van az mindig pvp-n van.Mondjuk jobb ha nem témázok crome-rol mert nem ismerem.
    Az azért érdekes,hogy többen vannak crome-on mind másik 2 pvp szerveren,lehet ott nem is lenne jó akkor a ping sok játékos miatt:/
  • Nuclearity
    én a pvp ill free dolgokra cáfoltam rá redmalboronak. személy szerint nekem is tetszik a kihivás és remélem nem wow szintü game lesz, bár tény a pvp engem jobban érdekel mint a pve :)
  • Although
    Lehet igazad van :) Mindenesetre ennek ellentmond a Cromon önmagában többen vannak mint a B&G és a furyn együtt :)
  • Tomy Lee
    Nemérdekli az embereket pve része játéknak főleg nem több mint 3 éves mmo amit már mindenki ismer.Gear gyorsan azt go pvp ennyi.Pénz kell most funcom-nak mert ott az új project is amin dolgoznak(TSW) és így nekik ez megéri most,hogy bevezették f2p-t+nekünk is tök jó.
  • Although
    Ha figyelted ezt én is tudom. És számolok is vele mindössze az a bajom az egész játékot leviszik a hülye gyerek szintre. Látod a korábbi beírásokból volt olyan ember aki a solo részről azt hitte az a group, nem? Ami nem baj mert mindig vannak új dolgok. Miért nem lehet azt csinálni a nagyon lamereknek a normal a tapasztaltabbaknak meg ott a HM. Nekem ez nem fér a fejembe miért kell kicseszni a régi játékosokkal. Személy szerint nem vagyok hardcore de mi is kinyírtuk egy teljesen random csapattal a necropolis főboss-t. Egy este alatt végeztünk a 2 boszival meg a necro főbossal!HM-ben!!! És személy szerint megközelítőleg sem vagyok a fekete sereg elit csoportjainak a szintjén. Ha nekem könnyű nekik mi lesz? Azelőtt hetek is elmentek néha, hogy ezeket a bossokat HM- ben meg tudtuk volna ölni attól függően milyen random group volt. Szóval a régi játékosok le vannak szarva? Elhiszem nektek meg ricsajnak ez jó így mert nektek csak az armor kell és így gyorsabban meglesz mert random groupal is simán kiütitek a bossokat. De én a kihívást élveztem eddig. Eh mindegy lehet én is átállok a végén a free statusra teljesen ha nem csinálja vissza a funcom ezt legalább részben.
  • Nuclearity
    1. nem lenne eredménye lázadni lásd SW Galaxies, az a "pár" ember a játékot nem tudta életben tartani ezért lett hybrid az AoC. mostmeg minél több ember annál nagyobb esély arra, hogy fizetnek.

Redmarlboro:

Nem az assa nerf a téma? leegyszerüsitették a játékot? amiről te beszélsz nem most van, ez már félévekkel ezelött is itt volt (lásd assa/ranger rewamp) no combok...stb. "casting time vagy kombó minden CC-n" ezzel emgint mi a gond? épp, azt csinálják, hogy ne láma skill legyen mint pl assa meg ranger skillek, hanem végre normális... (nincs inyedre, hogy nincs insta felrugásod egy gombra majd grim corruption robbantás és DWW mig az enemy a földön fekszik mi? :) ) A necro eddig is ilyen volt nem tudom mi a gondod vele AZOTA is. A pvp 5 set meg azoknak van akiknek apuci meg anyuci megveszi, személy szerint lefosom mert igy is beownolom öket, megnézem ki az aki éveket dolgozik a pvp 5 ért (föleg egy pvp serveren) De mint a micro transaction is van, nem kötelező megvenned, farmold ki ergo szánd rá az időd, vagy legyen meg instant azaz szánd rá a pénzed, ingyen azonnal semmit nem fogsz kapni. Ergo ezzel semmi gond nincs

a 2 gold-os cap lámaság, de valamivel rá kell "birni" az embert, hogy fizessen :D