Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
gatyo #904 Na kicsit sok sületlenség gyűlt össze itt úgylátom...
1. Folyosók/instance helyek
Ez baromság... semmivel sincs kisebb bejárható terület lvl 1-5-ig mint wowban lvl 1-5-ig. Csak wow-ben "kör" alakú területben nyilvanul meg, azaz mehetsz a szélrózsa minden irányába, AoC-ban pedig tol téged Totrage felé a játékmenet miatt, MIVEL VAN EGY TÖRTÉNET BENNE!! Ezért is single az eleje + ez egy tutorial is... elnézve a PvP bétát és az alattam írókat (tisztelet a kivételnek) igencsak szükség is lesz erre mert félelmetes mennyi láma van. EZ EGY TELJESEN ÚJ HARCRENDSZER. (lsd. Mnorbi #863)
2. Éjszaka és nappal.
Daily mode, night mode. Ismétlem: EZ EGY TÖRTÉNET RÉSZE ami Tortage-ben és környékén játszódik, amig "nagykorú" nem leszel. Itt már lehet partyizni is, de ahhoz, hogy classodat "megértsed" van egy single (night) rész. Mivel ez egy MMO így nem árt ha tudod mi is az amivel játszol. Ne hasonlitgassuk a most indítok egy tankot, ja nemis inkabb dpst-hez. Lesz ilyen játék is majd akinek ez jön be...
3. akadások
Biztos vagyok benne, hogy ez el fog tünni. Nekem már gyakorlatilag elvétve van ilyen... 50-60 FPS-el átfutok egész Tortage-en. WoW-hoz pedig nincs értelme hasonlítani, mert grafikailag a 2 játék ég és föld, mivel 4 év van közöttük.
Összegezve: AoC az első olyan fantasy MMO ami sok-sok év után valami igazán újat mutat fel. Nyilván ez az újdonság sokaknak nem fog tetszeni, elmegy a kedve az egésztől és marad inkabb az unalomig megszokott autoattack + click skill-nél