12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Sáska
    köszi, ez volt a gond.
  • Smithwarden
    Allitsd at ablak modba, ne full screenbe legyen elso inditasnal.
  • Sáska
    ugyanezt fogod látni, ha elmész az apple us és eu oldalára. a számok megegyeznek, csak éppen a valutajel más..
  • Smokk
    Ez azert tenyleg felhaborito!
    Van ennek vmi kozolt indoka?
  • tobias88
    de abba is gondolj bele, hogy gondolom nem biztos, hogy Magyarországon belül kell majd utalnod, hanem pl UK-ba, aminél a bank felszámít egy szép összeget
  • Torzonborz
    arra akar utalni hogy usd-vel olcsóbb a fizetés mint euróval. a legjobb hogy FC EU cég nem amcsi mégis minket szivatnak :D
  • DarkSector
    Jó...
    Nem mondom hogy olcsó, de ez már nem egy 6 éves játék.
  • Sáska
    ujrainstalaltam a windowst, ezzel együtt a játékot is.
    Azota, amikor elinditom, csak a kurzort látom, meg a hangokat hallom.
    Esetleg valami tipp, h mi lehet a baj? legfrissebb videokártya driver van fent. köszi
  • tobias88
    én úgy gondoltam, hogy lesz egy megszabott ára, pl 25000 - 30000 forint, de hogy 20ezret félévente, az kicsit drága
  • tobias88
    de ez az ár picit sokkk
  • DarkSector
    Nem...
    Sőtt a játékot is ingyen kapod, meg egy köszönőlevelet, hogy elkészíthették neked a játékot.
  • DarkSector
    Dobtok néhány képet???
  • TDC Geronimo
    MMO szerinted milyen legyen...?
  • tobias88
    "Ha úgy döntünk, mi bizony havonta, kisebb adagokban tudjuk csak fizetni a vérengzős barbáros internetes szerepjáték díját, megtehetjük: a tengerentúlon egy hónap 15 dollárba fog kerülni (2350 forint körül), az Unió tagállamaiban ugyanez 15 euró (3650 forint). A negyedéves előfizetés dollárban 42-t kóstál (kb. 6600 forint), euróban is ugyanennyit - csak éppen ezért mi már 10.200 forintnak megfelelő összeget fogunk majd kifizetni. Végül ott van a féléves - hat hónapos - előfizetés, amely dollárban 78-at tesz ki (körülbelül 12.000 forint), euróban "csak" 76-ot: ezért mi 18.500 forintot perkálhatunk majd."

havi fizetős lesz? ezt nem mondjátok komolyan...
  • Arwenke
    Forditva, en nyultam Jocktol a kulcsot.:)
  • TDC Geronimo
    Tapasztalatok
  • pedrohsi
    asszem az Open a frissebb, legutóbbb is a Closed-re rakták fel később az Open hotfixét
  • raziel.
    te meg moss fogat
  • TDC Geronimo
    Hmm utánaolvastam...elvileg frissebb verziószámú, mint ami closeden van
  • TDC Geronimo
    Azt kapjátok meg szerintem, amit mi tegnap kaptunk
  • TDC Geronimo
    ezt a fos logódat cseréld már le :d
  • raziel.
    n1 matek !
  • Torzonborz
    mondom oda vissza vaze .
  • [HUN]Crassus
    jáj új client verzsön van....ez még nem is lenne gáz,de elkezdi letölteni megint a régebbi cucokat is! minek???? grrrr
  • TDC Geronimo
    Te szerinted pr duma, szerintem meg szubjektív vélemény. Azt az egyszerű, mint az asztallap dolgot kifejthetnéd bővebben.
  • Gear
    Egyetértek Gatyóval meg Mnorbival , több mint 3év WoW után kicsit unalmas már a kijelölöm és nyomkodom a skilleket rendszer. Főképp az új harcrendszer miatt várom az AoC-t. Arról meg minden régi wowos tudna mesélni hogy menyire megoldottak 1-1 patchel pár új hibát de ugyanekkor
    vissza is hoztak vele pár régit. A WoW nem azért tetszik pár embernek annyira mert jobb hanem mert már ismerik s megszokták minden kis hibáját.
    Az meg hogy a beta ilyen meg olyan, könyörgöm ez egy MMO tehát folyamatosan fejlesztik,javítják, bővítik. Majd ha ezt nem teszik akkor tessék leszólni/temetni a progit.
  • [HUN]Crassus
  • Torzonborz
    blablabla ezt a pr dumát amit oda vissza levágtok :D

van akinek tetszik van akinek nem. ezt el kell tudni fogadni és nem egymást győzködni. nem lesz ez rossz játék de számomra közel sem hoz annyi újdonságot mint vártam ( gyk : sík egyszerű mint az asztallap és ez nálam nagy negatívum viszont sok előfizetőt így lehet szerezni ).
  • mnorbi
    ami még kimaradt hogy nincs hagulata ... sz összes quest adó külön hangon elmondja a questeeket , és pont ugy jár amit mondanak... eszméletlen, az összes karakternek külön hangja van nem pedig egy text jelenik meg hogy hozz 5 diszno belet...

Egy fontos dolog amig nem erzed a harcot nem fog tetszeni igazan, utanna ha rajottel nagyon jo csatazni benne. Mindenkinek azt mondom probáljátok meg megtanulni hasznalni a skileket , mert itt nincs autoattack , mident te csinalsz még a parryt is....
  • TDC Geronimo
  • gatyo
    Na kicsit sok sületlenség gyűlt össze itt úgylátom...

1. Folyosók/instance helyek
    Ez baromság... semmivel sincs kisebb bejárható terület lvl 1-5-ig mint wowban lvl 1-5-ig. Csak wow-ben "kör" alakú területben nyilvanul meg, azaz mehetsz a szélrózsa minden irányába, AoC-ban pedig tol téged Totrage felé a játékmenet miatt, MIVEL VAN EGY TÖRTÉNET BENNE!! Ezért is single az eleje + ez egy tutorial is... elnézve a PvP bétát és az alattam írókat (tisztelet a kivételnek) igencsak szükség is lesz erre mert félelmetes mennyi láma van. EZ EGY TELJESEN ÚJ HARCRENDSZER. (lsd. Mnorbi #863)

2. Éjszaka és nappal.
    Daily mode, night mode. Ismétlem: EZ EGY TÖRTÉNET RÉSZE ami Tortage-ben és környékén játszódik, amig "nagykorú" nem leszel. Itt már lehet partyizni is, de ahhoz, hogy classodat "megértsed" van egy single (night) rész. Mivel ez egy MMO így nem árt ha tudod mi is az amivel játszol. Ne hasonlitgassuk a most indítok egy tankot, ja nemis inkabb dpst-hez. Lesz ilyen játék is majd akinek ez jön be...

3. akadások
    Biztos vagyok benne, hogy ez el fog tünni. Nekem már gyakorlatilag elvétve van ilyen... 50-60 FPS-el átfutok egész Tortage-en. WoW-hoz pedig nincs értelme hasonlítani, mert grafikailag a 2 játék ég és föld, mivel 4 év van közöttük.

Összegezve: AoC az első olyan fantasy MMO ami sok-sok év után valami igazán újat mutat fel. Nyilván ez az újdonság sokaknak nem fog tetszeni, elmegy a kedve az egésztől és marad inkabb az unalomig megszokott autoattack + click skill-nél
  • BEAST #903
    Rofl, eszmeletlen hogy fikazol dolgokat amiket meg csak eselyed se lett volna megnezni mivel professionok lvl40tol vannak/lesznek... ugy beszelsz a jatekrol mintha mar tudnal rola valamit kozben lvl20 felett sem jartal, nem is lattad a jatek "mmo" reszet. Nekem tetszik a jatekban a harc, az elso 20 szintet meg tul lehet elni, foleg hogy nem feltetlenul kell vegig solozni azt sem. En biztos hogy ki fogom probalni start utan is, mert a jatek az igazi kepet majd csak akkor mutatja meg amikor nem x betas ember jatszik, hanem normalis guildek fogjak egymast tepni a battlekeepekert.
    Ettol meg lehet hogy par honap utan feledesbe merul a jatek, de attol meg nem kell olyasmiket allitani amirol epp fogalmad sincs.

Amugy ajanlom figyelmedbe megegyszer azt a cikket, mennyi szep hazugsag kerult bele :D:Dd
  • TDC Geronimo
    Closed beta valóban újabb klienst használ, de spellweave ott sincs még. Spellweave, siege battle meg dx10 az amit a releaseig visszatartanak és nem lesz benne betaba :)
  • mnorbi
    miért nem wowozol tovább akkor ? Én is bent voltam zárt bétaba wowba. Azt ne mond hogy tökéletes verzio volt amikor usaba kijött...egy class q se ment .. nem volt pl maraudon , nem mentek az első 2 hétbe az instance serverek release után... soroljam még ?

De tény,hogy akkor a wow amit nyujtott az még igy is durva volt. Azért mert tölt a játék, egyik zonábol a másikba azért nem kell 0 ra leirni. Ettöl még lehet jó egy játék , hangulat az mindenkinél szubjektiv egy játéknál. Azt mindenki elfeljti leirni hogy 1-5 re az max 20 perc fellépni... Szóval veheted egy tutorialnak is azt a részt. Senki nem mondta hogy meg kell csinalni a solo q linet, az egy lehetöség , tele van questekkel amiket lehet groupba csinálni. Én 13 után végig partyztam idegenekkel a questeket , mindehol megöltünk rakat 18 as bosst stb , teljesen jó volt , mint bármelyik másik mmorpgbe. Ugyanugy összevannak közbe a questek mint wowba egy zonaba pl kell 40 krokodil bör de ua mobok dobják a gemeket is stb. Questek teljesen wow koppintások. A bejárható területeke meg nagyon hangultaosak , ilyen barlang probléma csak egy questbe volt , amit senki nem csinalt , azért nem talaálkoztál ott senkivel.

sokan irják hogy ez egy hónapokkal korábbi verzioja a játéknak amit beraktak az open bétába.. a zárt bétaba sokkal több bent van már ( pl spelwave) . Probálok tárgyilagos maradni , sok mulik azon hogy mi lesz 20 felett de ha ilyen marad akkor a zonázásokat leszámítva is nagyon jó játék lesz.
    Az meg hogy sok wowos nem jön mert zonázik , külöm öröm nekem....
  • AnarchoiD
    a wow mar untat ezert keresek jobb mmorpg-t de sajnos meg nem talaltak fel , leragadnaka legyen szep grafika -nal ... butasag
  • TDC Geronimo
    Maradj wownál akkor :p
  • AnarchoiD
    wow -al meg zart betan jatszottam, anno tudom mennyit vltozott, HATALMASAT ha akkori allapotot latna valak el se hinne ez /az ugyanaz a gamma .. viszont az hogy nincs toltes vagy minimalisan van , az akkora zseniseg ami melett nehez elmenni ....

AoC : gone gold vagyis befelyeztek ezutan mar csak patcholnak .. szanalmas a jatek allapota es akkor ugy nincsenek professionok, azt "majd" rakjak bele stb stb

aprosag : wowbetaban hunterem volt , es kb 1evvel ezelottig aszittem hogy hunter , meg mindig enertgiabol lovi a cumokat ees meglepodtem hogy manabol .. ekkora bazinagy kulonbsegek voltak .... meg ugye se arena se bg se semmi nemvolt de megvolt az alap , a vilag bal also sarkabol atszteppelhettel a jobb felsobe toltes nelkul (najo a kontinensek kozott mindmaig megvan az 5-10 seces toltes, de ez nem ugyanaz)

• Smithwarden
    Mondjuk ez erdekes, hogy korabbi allapotban volt jobb es pont mikor kozonseg ele tarjak, akkor rontjak le valamennyire egy patch-el.
    Remeljuk javitjak es jobb lesz.
  • raziel.
    mindig csak a wow-ot tudom felhozni példának mert azzal játszottam...3 hónap után lett béta után játszható vagy még akkor se...ez ilyen, folyamatos fejlesztés stb -.-
  • Probatbicol
    Nem, azt én mondtam :)