Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • mnorbi
    miért nem wowozol tovább akkor ? Én is bent voltam zárt bétaba wowba. Azt ne mond hogy tökéletes verzio volt amikor usaba kijött...egy class q se ment .. nem volt pl maraudon , nem mentek az első 2 hétbe az instance serverek release után... soroljam még ?

De tény,hogy akkor a wow amit nyujtott az még igy is durva volt. Azért mert tölt a játék, egyik zonábol a másikba azért nem kell 0 ra leirni. Ettöl még lehet jó egy játék , hangulat az mindenkinél szubjektiv egy játéknál. Azt mindenki elfeljti leirni hogy 1-5 re az max 20 perc fellépni... Szóval veheted egy tutorialnak is azt a részt. Senki nem mondta hogy meg kell csinalni a solo q linet, az egy lehetöség , tele van questekkel amiket lehet groupba csinálni. Én 13 után végig partyztam idegenekkel a questeket , mindehol megöltünk rakat 18 as bosst stb , teljesen jó volt , mint bármelyik másik mmorpgbe. Ugyanugy összevannak közbe a questek mint wowba egy zonaba pl kell 40 krokodil bör de ua mobok dobják a gemeket is stb. Questek teljesen wow koppintások. A bejárható területeke meg nagyon hangultaosak , ilyen barlang probléma csak egy questbe volt , amit senki nem csinalt , azért nem talaálkoztál ott senkivel.

sokan irják hogy ez egy hónapokkal korábbi verzioja a játéknak amit beraktak az open bétába.. a zárt bétaba sokkal több bent van már ( pl spelwave) . Probálok tárgyilagos maradni , sok mulik azon hogy mi lesz 20 felett de ha ilyen marad akkor a zonázásokat leszámítva is nagyon jó játék lesz.
    Az meg hogy sok wowos nem jön mert zonázik , külöm öröm nekem....