Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Sáska
    Az a szerencsetlen helyzet allt elo, hogy mikor megkaptam az ertesitest a betarol, pont aznap ment tonkre az alaplapom, igy csak most hetvegen tudtam felrakni, es kiprobalni.
    A technical betahoz kepest a general beta mar sokkal elorehaladottabb fazisban van.
    Karakterek kozul csak ferfit lehetett valasztani, lehetoseg van szemelyre szabni a karaktert (magassag, suly, izomzat, hajszin, tetkok, stb - a szokasos, ami elvarhato egy mai mmo-tol.

A konfig amin probaltam: AMD x2 5600, 2 giga ram, asus gef8600gt. Ha jol emlekszem, akkor mindent maxra tettem, vagy max kozeli beallitasra, es szepen fut, persze mikor tobben jonnek, akkor neha megakad, de nem annyira, hogy zavaro legyen.

A harcrendszer erdekes, inditottam egy necromancert es egy assassin-t. alacsony szinten csak utogetni kell, kb lvl 8on kapta meg a necromancer a firebolt skill-t, de nem nagyon jottem ra erre a spellweaving rendszerre, es eleg unalmas volt az, hogy megyek, es nyomkodom a firebolt spellt, igy inditottam el az assassin-t. O is lvl7-8 kornyeken kapja meg az elso kombot, ami mar erdekesebb, mert ez egy specko tamadast jelent, amit a 3-as majd az 1es gomb lenyomasaval lehet aktivalni. Egyelore ez jobban tetszik, mint a caster megoldas (de azt nem is eroltettem, szoval annyira ez nem mervado).

Az iranyitas-t a wow-hoz tudnam hasonlitani: WASD + eger, a skillek pedig az 1-6 gombok kulonbozo kombinaciojaval erhetok el.

A grafika szep, a terulet igen gazdag novenyzetben.
    Ami meg nagyon tetszik, hogy az npc-k beszelnek!! Ha felveszel egy questet, akkor elmondja szoban is, mindegyiknek mas hangja, akcentusa van. Nekem ez nagyon bejon, ezt hianyoltam az eddig altalam probalt mmo-kbol. Egy quest felvetele ugy nez ki, hogy odamesz, es elkezdesz beszelgetni az npc-vel: alatalban 2-3 valasz lehetoseg van, amibol 1-2 vel fel tudod venni a questet, a maradek pedig altalaban vagy a tortentre vonatkozo infokra vonatkozik, vagy egy szimpla goodbye. Akik nem beszelnek angolul, azoknak sem jelent ez gondot, mert mindig jelzi, hogy melyik kerdessel/allitassal tudod a questet felvenni [QUEST].

Van nappali illetve ejszakai mod. Ugy lehet valtogatni, hogy bemesz a kocsmaba, es lefekszel pihenni... Ha ejszakai mod-ban nyomod, akkor atvaltasz single playerbe. Ekkor tudod megcsinlani azon questeket, amelyek a sajat fejlodesedhez szuksegesek (pl. hogy megkapj egy skill-t). A nappali mod az a multiplayer resz.

Ami meg fontos: zonakra van osztva a map, es tolt. Ez van mikor fel perc, van mikor 2-3. Pl. ha bemesz a varosba, akkor tolt. De a varoson belul ha bemesz a kocsmaba, akkor is tolt. Ha tobbszor mesz be, akkor kevesebbet tolt:)

Na, egyelore ennyi jutott eszembe. A technical betahoz kepest mindenkeppen nagyon pozitiv, bar kisebb bugok meg mindig vannak, de ez a betanak tudhato be.
    Jah, nem tudom mennyire szamit: csak az install file-ok, amiket le kellett tolteni volt tobb, mint 6 giga..

Nem tudom, hogy kepeket szabad-e beszurnom, mert csinaltam par screenshot-ot, es ha lehet, akkor linkelek majd otthonrol parat.