12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • dragon11
    Figy nem akarlak le lámázni, se noob-ozni...de mióta lehet egy külföldi oldal .hu-s ami annyit tesz magyar oldal?:) tehát .com am grat'z ;)
  • Probatbicol
    Ezt ugye nem komolyan kérdezted?
  • markmor
    valaki segitsen pls!adja emg az msn-cimét aki segitene pár dologba!
  • markmor
    melyik hivatalos oldal a .com vagy .hu??
  • markmor
    msot ezt nem értem.. bocs! van msn-cimed? vagy Xfire?
  • Torzonborz
    béta van applyz aztán vagy bekerülsz vagy nem. hivatalos olalon lehet jelentkezni.
  • markmor
    ok,thx! de valami beta verzio nincs?ha van pls adj linket
  • Torzonborz
    csekkold a bannerben lévő oldalt ott más most is sok info va.
    bye...
  • markmor
    Hellosztok!Szinte semmit se tok a játékrol csak annyit ho mmorpg-lesz vagy nem?Lenne valaki oylan kedves hogy ir nekem 1 üzenetet és benne leirja a dolgokat ha valaki ráérne pls.hogy a fajok,kasztok vagy mit tom én..........elöre is kösszi!Bye
  • Torzonborz
    nálunk már 1 napja kint van. lásd aláírás :P
  • pedrohsi
    videócska conyanról
  • dragon11
    Sziasztok amint látom mmorpg,hasonlít ez silkroad online-ra?:) thx a választ.
  • Torzonborz
    na már van bannerünk is. köszönöm a tapsot. :)
  • Torzonborz
    megvan a saját domain : ageofconan.hu ! ezentúl ide gyertek . már ha érdekel vkir . nagyon remélem igen :)
  • Torzonborz
    Pár új kép a ruszki kiállításról. Mondtam , hogy érdemes látogatni az oldalt :P
  • Sáska
    Hat, nekem nagyon sokat szamit az, hogy a haverjaim jatszanak-e. Pl. wow-ot sokaig jatszottam, anelkul hogy egy kicsit is untam volna, mert jo volt a tarsasag, akikkel egyutt jatszottam. Mikor kiprobaltam a Lotro-t, ott mar nem volt az a tarsasag, igy 2 honapon belul szepen el is felejtodott a jatek, es ujbol elofizettem a wow-ra..
    Annyira nem fogott meg meg, hogy elajuljak tole, de sztem valami nagyon nagyon kene ujitani az mmo-k koreben, hogy ez megtortenjen.
    De ennek ellenere szep, meg jo, a hangulata is nagyon bejon, megsem vagyok ugy rakkattanva, hogy mar varjam, hogy odauljek a gep ele, es hajnalig toljam:)
  • Gyongyhalasz
    Köszi az infókat! Te, hogy érzed rákattantál? Milyen a hangulata? Szerinted jó játék lesz vagy csak a szokásos hype? Thx
  • Torzonborz
    oksi. 1 bétás már írt oda meg szép lassan kerülnek fel az infok . csak kevesen vagyunk :(
  • Sáska
    okes, majd este megsasolom, innen munkahelyrol meg az sg-t is csak egy csiknyi ablakban nyitom meg:))
  • Torzonborz
    izé beszámoló na
  • Torzonborz
    Sáska a linkelt oldalra mehetne a beszámol és a képek is. ;)
  • Sáska
    Az a szerencsetlen helyzet allt elo, hogy mikor megkaptam az ertesitest a betarol, pont aznap ment tonkre az alaplapom, igy csak most hetvegen tudtam felrakni, es kiprobalni.
    A technical betahoz kepest a general beta mar sokkal elorehaladottabb fazisban van.
    Karakterek kozul csak ferfit lehetett valasztani, lehetoseg van szemelyre szabni a karaktert (magassag, suly, izomzat, hajszin, tetkok, stb - a szokasos, ami elvarhato egy mai mmo-tol.

A konfig amin probaltam: AMD x2 5600, 2 giga ram, asus gef8600gt. Ha jol emlekszem, akkor mindent maxra tettem, vagy max kozeli beallitasra, es szepen fut, persze mikor tobben jonnek, akkor neha megakad, de nem annyira, hogy zavaro legyen.

A harcrendszer erdekes, inditottam egy necromancert es egy assassin-t. alacsony szinten csak utogetni kell, kb lvl 8on kapta meg a necromancer a firebolt skill-t, de nem nagyon jottem ra erre a spellweaving rendszerre, es eleg unalmas volt az, hogy megyek, es nyomkodom a firebolt spellt, igy inditottam el az assassin-t. O is lvl7-8 kornyeken kapja meg az elso kombot, ami mar erdekesebb, mert ez egy specko tamadast jelent, amit a 3-as majd az 1es gomb lenyomasaval lehet aktivalni. Egyelore ez jobban tetszik, mint a caster megoldas (de azt nem is eroltettem, szoval annyira ez nem mervado).

Az iranyitas-t a wow-hoz tudnam hasonlitani: WASD + eger, a skillek pedig az 1-6 gombok kulonbozo kombinaciojaval erhetok el.

A grafika szep, a terulet igen gazdag novenyzetben.
    Ami meg nagyon tetszik, hogy az npc-k beszelnek!! Ha felveszel egy questet, akkor elmondja szoban is, mindegyiknek mas hangja, akcentusa van. Nekem ez nagyon bejon, ezt hianyoltam az eddig altalam probalt mmo-kbol. Egy quest felvetele ugy nez ki, hogy odamesz, es elkezdesz beszelgetni az npc-vel: alatalban 2-3 valasz lehetoseg van, amibol 1-2 vel fel tudod venni a questet, a maradek pedig altalaban vagy a tortentre vonatkozo infokra vonatkozik, vagy egy szimpla goodbye. Akik nem beszelnek angolul, azoknak sem jelent ez gondot, mert mindig jelzi, hogy melyik kerdessel/allitassal tudod a questet felvenni [QUEST].

Van nappali illetve ejszakai mod. Ugy lehet valtogatni, hogy bemesz a kocsmaba, es lefekszel pihenni... Ha ejszakai mod-ban nyomod, akkor atvaltasz single playerbe. Ekkor tudod megcsinlani azon questeket, amelyek a sajat fejlodesedhez szuksegesek (pl. hogy megkapj egy skill-t). A nappali mod az a multiplayer resz.

Ami meg fontos: zonakra van osztva a map, es tolt. Ez van mikor fel perc, van mikor 2-3. Pl. ha bemesz a varosba, akkor tolt. De a varoson belul ha bemesz a kocsmaba, akkor is tolt. Ha tobbszor mesz be, akkor kevesebbet tolt:)

Na, egyelore ennyi jutott eszembe. A technical betahoz kepest mindenkeppen nagyon pozitiv, bar kisebb bugok meg mindig vannak, de ez a betanak tudhato be.
    Jah, nem tudom mennyire szamit: csak az install file-ok, amiket le kellett tolteni volt tobb, mint 6 giga..

Nem tudom, hogy kepeket szabad-e beszurnom, mert csinaltam par screenshot-ot, es ha lehet, akkor linkelek majd otthonrol parat.
  • Torzonborz
    néha ide is sasolhattok http://www.ageofconan.extra.hu/portal.php mert szépen alakulgat...
  • grebber
    8 új kép
  • Gyongyhalasz
    Nagy gz! Ha lehet valami infót csepegtes, persze csak halkan :P
  • Sáska
    igen, technical voltam először.
  • Marcus_
    Gratulálok!
    Őt se látjuk már tavaszig
  • grebber
    Necsak képekkel az is érdekel milye gépen milyen beállításokkal hogyan fut!
  • Torzonborz
    Mákos :) bazz mindeki kap csak én maradok ki :(
  • Marcus_
    A technikai bétateszter voltál,vagy egyből a general-ba raktak?
  • Sáska
    Dear friend,

Are you ready to charge the bloody fields of Hyboria? We hope you are, for you have just been chosen to enter the General beta test for Age of Conan: Hyborian Adventures!

As a tester in the General beta you will hunt for bugs and provide feedback on gameplay as you make your way through the game content. Your help will have a direct impact on the development of Age of Conan, and the team is counting on your best effort to make sure the game reaches its full potential.

Igyekszem majd ingame képekkel gazdagítani a forumot!
  • grebber
    Hát a harc némely videoban akkor szar hogy azt leirni nem lehet :(

Csapkod az ellenfél azt kb már fél perce ott se vagyunk előtte.LOL kár is volt megnéznem csak elmegy a kedvem tőle!
  • grebber
    4 új kép
  • Gyongyhalasz
    Teljesen jó!
  • Torzonborz
    zsír na regeltem is magam :)
  • AC2
    De nekem ez tökéletes, mivel idáig semmi infóval nem rendelkeztem :)
  • Okin
    Itt egy magyar AoC forum.
    Magyar forditás a kasztokról meg szakmákról.
    Elég új még. Nincs benne semmi új de legalább rendszerezve vannak az eddigi infok.
    http://www.ageofconan.extra.hu/index.php
  • s0n1c
    Egy kis összefoglaló az eddig videokról:

videos & sshots

szépek az animációk
  • grebber
    Képek + Trailer
  • grebber
    4 új kép