Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Crom-on nem tudom mit lehet csinálni... szinttől függetlenül. Úgyhogy én csak furyról tudok beszélni.
Alapvetően két út van a free meg az előfizus.
A free elkezd minizni meg borizni... mert hogy free is borizhat.
Az előfizus meg Khitaiban kezd frakciozni, instázni... és amikor már van egy használható, többéségben epic gearje akkor megy minizni és borizni. Érdemes borizni a pvp fegyverek már PvP3-tól elérhetők, és az összejön hamar.
Aki hozzáfér az world boss-ozik havi egy hétig;
A World Boss-ok gyakran dobnak T1-T2 geart vagy fegyvert, néha T3-al egyenértékű fegyvert is dobnak. A demommal szerencsém volt, egy közel filament staff szintű cuccot sikerült szerezni ( Repressor’s Trident (staff): 67.3 dps, 71 con, 205 int, 9.4 nat mana regen, 112 crit rtg, 30 hate dec rtg, 135 crit dmg rtg ).
... és persze a legfontosabb hogy öljük őket. A top 10-es guild listáról 7 ellenséges. Nyírjuk őket ahogy kell. Ha tudom egyedül vadászom le, ha nem hát hívok segítséget.
Ez mellett segítünk egymásnak PvEben is. Insták raidek... etc.
Mióta free transfer van sokat javult a játékos állomány. Komplett ganker guildok mint Night watch, Black steel és Iron will eltűntek. Viszont vannak sokan főleg amcsik akik vissza jönnek több éves kihagyás után vagy PvEről kérik át maguk. Szinte teljesen eltűnt az orosz nyelv a globálról. A minik is játszhatóbbak mint akár néhány hónappal korábban.