12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Although #12113 Csak akkor lesz jó, ha letisztul és újra kezdődik. Ezt kicsiben láttam a cromon az utolsó napjaimban, mentem egy pvp minire és csodák csodájára csak pvp lv1-5 volt, nem is értettem mi történt ezekkel? :) Hol maradnak a szuperhős pvp9-10-es karik :) szerintem érted mire akarok kilyukadni :) -
Although #12112 Nem hinném, hogy ez annyira rossz ötlet lenne. A gond az szerintem, sokan a akik pve gearra grindeltek most nem mennek semmire. Ha esetleg nulláról indulna minden és csak pvp szerelésre akkor működne, ez egy jó rendszer lenne, ugyanúgy ahogy a Bori is az lehetett volna. De ehhez értelmes emberek kellenének akik érdekeltek abban hogy valami működjön, a pvp-s társaság nem ilyen, keményen individualisták. Szerintem ez a Zenimax is felmérte ezért nincs open world pvp a tesoba. Összevissza eddig nekem csak az amerikaiak okoztak meglepetést az elmúlt 2-3 évben. Ember emlékezett óta nem láttam olyat, senkitől, beírva figyelj van időm ha kell segítek mindezt az nph chatra beírva, kérdés nélkül, egyszerű ajánlatként. Szóval az amerikaiak nekem nagy meglepetés. Az összes többibe nincs meglepetés. -
#12111 Fury tényleg kevesebben vannak. Az összes ruszki átment crom-ra. Emiatt nem sírok nekem nem hiányoznak. Ami miatt tényleg sírok, hogy az új pvp gearek kinyírták a world pvp-t egyik napról a másikra, még a cross szerver előtt. Megfogadtam, hogy a cross szerver hülyeségnél én abba hagyom. Lehet, hogy még az előtt.
Most már nincs olyan szakasz a PvP fejlődésben amikor érdemes pve gearrel pvpzni. A PvE gearekhez pedig még mindig emberfeletti grind képességek kellenek. Szóval a PvE és azzal együtt a world pvp halott.
-
Although #12110 Ez még mindig egy jó összefoglalás.
Van elég sok solo dungeon.
Dungeon list
-
Although #12109 Van vagy 5-6 raid zóna meg 30-40 dungeon zöme lv80 felett. De akad jópár low level színvonalas dungeon is. -
Although #12108 Naaa. Artanis mindig sír neki semmi nem elég :)
Egy raid 24 fős ebből négy öt is megy esténként időnként 8-10 is.
A területeken legalábbis a cromon sokan vannak, nekem már túl sokan is voltak. És már minden nap. Mindig jönnek újak. Az f2p mmok között ez még mindig az egyik legjobb.
Amikor utoljára néztem a játékoskeresővel egyidejűleg, esténként több mint 500-an voltak online. De persze ennek minimum a fele mindig raidba van vagy dungeonba. Max akkor látsz szabadba olyan sok embert mint a videon ha world bosss van. Utána mennek vissza föld alá :) sok az amerikai és ahogy láttam segítőkészebbek mint az európai elitista társaik, akiknek lv80 alatt megszűnt a játék :) Ne aggódj mind a furyn mind a cromon vannak elegen, nyilván az open world pvp sose lesz már olyan népszerű mint a pve tartalom. Ráadásul az is rontja a helyzetet, hogy van a conanbaa tesohoz hasonló pvp zóna, három is a pve szerveren is. Tehát aki nem akarja hogy lépten-nyomon leüssék az beéri a minivel meg a border pvpvel. De próbáld ki a furyt artanis és Abe biztos segít majd. -
T800 #12107 Okés :) Bár nekem még elég kínai a dolog,de remélem hamar bele lehet jönni... :) Hányan játsszák még? Írtátok hogy nincsenek sokan a szerveren,ez mit jelent? 1-200 ember? -
TomStorm #12106 Ja csinálok én is új karaktert de van 1-2 80-asom ha jól emlékszem viszont nincs egy Soldier se közte se közte.
Most vagy Dark Templar vagy Conqueror még nem tudom:)
Reggel már leszek ingame.
Pénzem van bőven bár szintezéshez úgyse kell.
RoG kieget ráérsz 80-on megvenni.Viszont addig nem érdemes pvp-zni mert abból jön szépen AA pont.Inkább ahogy megvetted onnantól kezd a T1 instákat meg a Pvp-t -
T800 #12105 Te is most készülsz új karaktert kezdeni? Holnap szerintem én is belevágok! :) -
TomStorm #12104 Egyszerüen nincs mi leváltsa ezt a játékot.Amit csak lehetett mindent kipróbáltam beleértve Teso bétát is.
Ami kiemelkedő és komolyan lehetett venni az Swtor.Na az rendben van tényleg.Viszont Sci-fi,más világ.Lehet az ha számomra a Fantasy világ jobban vonz így azonnal AoC nyert.
Egyik MMO zerg fest a másik Pay2win aztán van ami borzasztó animációval van.
GW2-ben éppen szétcseszték amiért PvP-ztem 1 évig.A glory pontot.Amit éppen a rohadt reward chest-re gyűjtöttem és a boost-ra,hát ezt csúnyán kivették.
Több hónapos glory boost-ra farmoltam vettem 200 db-ot,hogy gyorsabban fejlődjek és eltörölték a buff-ot LOL-.-
Mintha AoC-ba elvettek volna pvp szintet ezzel visszaminősítenek és kitalálnak új rendszert,hogy kezd el megint.
Mehetek Pve ruhában pvp-zni HÁT kit érdekel ha sose Pve-ztem a játékban hanem csak Structured meccseket toltam ruhákért:D
Na mindegy.
Most belevetem magam ismét egy jól ismert bevált világba:-) -
#12103 Én hajlandó vagyok fizetni egy játékért ha az leköt. Amikor elkezdtem erről sem tudtam még. Akkor kezdtem amikor ingyenes lett. Nem szeretek olyasmibe pénzt tenni... de még időt ráfordítani sem ami zsákba macska, nem látom át. -
Although #12102 Lehet készülődnek a tesora, mert az főleg a pvpseket fogja vonzani szerintem. Akiket kérdeztem egy hónapja azok közül ha ketten-hárman mennek át. Hiába, sokan csak ingyen hajlandók játszani :) -
Although #12101 Cromon 10-20 magyar mindig van szerintem. Fekete sereg túlélt anno 5 évet akkor szerintem most is megy, kevés magyar guild mondhatja el magáról ezt. Egy hónapja nem vagyok, az a fura, hogy tényleg nehéz végleg otthagyni ezt a játékot még 5 év után is. -
TomStorm #12100 Értem köszi!
Himano-t még ismerem is régről:)
Egyébként Crome-on se hiszem,hogy sok Magyar lehet.Meg az Angolt is tanulnom kell így sz.tem megpróbálom ezt a Guild-et Fury-n. -
TomStorm #12099 Ha jól olvastam veterán is indíthat már bármilyen Class-t!?
#12092: igen a RoG kiegészítő mindenképp kell főképpen az "Alternate Advancement System" miatt ami rengeteg Feat és Perk-et ad.Ezek nélkül tényleg nehéz lenne -
#12098 Nemzetközi guild. Magyarok nem nagyon vannak fury-n. Talán egy-kettő. Abe és Himano játszik néha, de ők van, hogy hónapokra eltűnnek. -
TomStorm #12097 Ott vannak Magyarok és Nemzetközi? -
#12096 Én a fury-n játszok, az a pvp server. Bár van még egy pvp szerver a Rage de az eleve halvaszületett ötlet volt, nincs is ott senki.
Fury populációja sem túl nagy, szóval hely az van, magyar guild nincs.
Nem tudom angollal hogy állsz, de ha magyar nyelvű help kell akkor a Justice guild-ba gyere. -
T800 #12095 Jól hangzik! :) Melyik szerveren játszotok? Egy jó magyar klán jól jönne,persze csak ha van hely. -
#12094 Éppen ma változott a játék gyökeresen. Kijöttek revampolt pvp gearek... Ha valaki PvPzni akar akkor csak abban érdemes. Ahhoz meg nem kell premium. Szóval mondhatjuk free lett a játék.
Szerintem ezek után senki nem fog pve-vel nyűglődni pvp szerveren.
Egy dolgot azért meg kell venned ha nyerni is akarsz pvp-ben. A Rise of godslayer kiegészítőt. Egyszer megvevős. -
MaRee #12093 Lvl 80-ig simán el vagy free-ként, utána már érdemes fizetni. A többit majd megmondják a veteránok :) -
T800 #12092 Sziasztok! Teljesen amatőr vagyok,de szeretném elkezdeni a játékot! Valaki feltudna világosítani erről arról? Leginkább arra lennék kíváncsi,hogy mennyire Free a játék,és honnantól kezdődnek azok a korlátok ahol "muszáj" fizetnem hogy esetleg felzárkózhassak a többiek közé. (Már ha kell ilyesmit)
Ja és mindenképpen pvp szerver érdekelne!
Előre is köszönöm! :) -
Although #12091 nem meglepő miután pvp szerver :) -
#12090 Ez kicsit másképpen néz ki fury-n. Előtte utána és közben is megy a mass PvP ...van hogy csak az. -
Although #12089 És egy idióta ranger pvp video :)
-
Although #12088 Ugyan már nem vagyok, de pár videot láttam amit megosztok.
Elég szomorú már csak ezt jelenti az új tartalom.
A tömeg az mókás :) emlékeztet a régi ostromokra mikor oldalanként ennyien voltunk. :) -
TomStorm #12087 Reggel visszanézek Fury-ra így 1-2 év kihagyás után.
Igaz Pc-m se volt mostanában de már van és hiányzott AoC:-) -
#12086 Jol hangzik, de azert ujak ellen se jo játszani.. Emlekszem kis pvp5os conqot elkaptam frenzybe 5k hellfire-el...
Meg most ragere is nagyon csalogatnak.. Es meg gepem sincs xD -
#12085 Játszottam pár mini-t a napokban, sokkal élvezhetőbb most, hogy eltűntek a nagy ganker guildok. Régen mindenki P10-8 volt miniben vagy legalább full T4... most sokkal több a kezdő. Ennek ellenére sokkal élvezetesebb a mini, elejétől végéig pörgés van, mindenki játszik ...eltűntek a respadon ácsorgó P10esek akik csak azért csatlakoznak, hogy nyerni engedjék a másik csapatban játszó guild társakat.
-
#12084 Nem biztos hogy kevesebb, de valoszinu hogy kesobbre tolodtak, amikor osszevontak az EU USA szervereket Furyn nem volt hatasa mert az USA pvp szerverrol mar mindenki atment pvere igy inkabb cromon volt erezheto h hajnal 3-6 kozt mentek a raidek es a minik -
#12083 Én nem azt írtam, hogy fury-n nagyon sokan vannak, hanem azt, hogy a játékos állomány összetétele megváltozott. Igazából érezhetően kevesebben vannak, kevesebb a raid, kevesebb a mini. Ami pozitív, hogy a mostani játékos állomány nagyrészt tud angolul, így könnyebb a kommunikáció mint a ruszkikkal. És ezeknek inkább van türelmük arra hogy egy egy dungeon-t többször megpróbáljunk ha nem sikerült. Nem anyáznak azonnal. Lehet groupot csinálni Onyx-ra vagy Atzel-re is. -
Although #12082 Ne aggódj a Cromon többen vannak. valamelyik chatra írj be magyarul este a fekete sereget keresve szerintem valaki biztos válaszol. -
MaRee #12081 Köszi a válaszokat, érdekes hogy most mindenki Furyra menne, bezzeg amikor én voltam ott halott volt az egész :D De onnan is jönnek át páran Cromra a guild amiben most vagyok konkrétan onnan költözött át. -
#12080 Tenyleg az egyik HoS tag mondta hogy mostmar minden karija furyn van.. Kiveve ami ragen. De a lenyeg h nem cromon, viszont nekem igy le se esett, hogy azert mert van tramsfer.. Akkor viszont nem biztos hogy crom olyan jol all... Nagyon sokan akartak furyra visszamenni -
#12079 Crom-on nem tudom mit lehet csinálni... szinttől függetlenül. Úgyhogy én csak furyról tudok beszélni.
Alapvetően két út van a free meg az előfizus.
A free elkezd minizni meg borizni... mert hogy free is borizhat.
Az előfizus meg Khitaiban kezd frakciozni, instázni... és amikor már van egy használható, többéségben epic gearje akkor megy minizni és borizni. Érdemes borizni a pvp fegyverek már PvP3-tól elérhetők, és az összejön hamar.
Aki hozzáfér az world boss-ozik havi egy hétig;
A World Boss-ok gyakran dobnak T1-T2 geart vagy fegyvert, néha T3-al egyenértékű fegyvert is dobnak. A demommal szerencsém volt, egy közel filament staff szintű cuccot sikerült szerezni ( Repressor’s Trident (staff): 67.3 dps, 71 con, 205 int, 9.4 nat mana regen, 112 crit rtg, 30 hate dec rtg, 135 crit dmg rtg ).
... és persze a legfontosabb hogy öljük őket. A top 10-es guild listáról 7 ellenséges. Nyírjuk őket ahogy kell. Ha tudom egyedül vadászom le, ha nem hát hívok segítséget.
Ez mellett segítünk egymásnak PvEben is. Insták raidek... etc.
Mióta free transfer van sokat javult a játékos állomány. Komplett ganker guildok mint Night watch, Black steel és Iron will eltűntek. Viszont vannak sokan főleg amcsik akik vissza jönnek több éves kihagyás után vagy PvEről kérik át maguk. Szinte teljesen eltűnt az orosz nyelv a globálról. A minik is játszhatóbbak mint akár néhány hónappal korábban.
-
#12078 #Although: ma mar sehogy se jon ki a 8k, regen azert jott ki mert 3 pontert 4szeres sebzesed volt demonokon amibe a hox beleszamitott ha rajta volt a DE.
#MaRee: endgame content ma mar annyi van mint egen a csillag, sajnalatos modon ma mar minden a farmolasrol szol. Ha van kivel jatszanod akkor tudsz menni de mint ujonc nem lesz nagy oromod az endgameben mert nincs mar turelmuk az embereknek elmagyarazni a tactikat, mert csak gyorsan gyorsan nyomjuk ki minel hamarabb minel tobbszor lehetoleg ugyanazt a szart. 80as szintre kb 40 insta van, de a playerek csak 5ot csinalnak egyfolytaba... -
#12077 ...lehet de akkor az még az én időm előtt volt. -
MaRee #12076 Endgameről irnátok pár szót? -
Although #12075 Pom feat
anno mikor akartam indítani egyet ezt nézegettem, de ebből ne jöhet ki 8K még ha max kritel számolom a felszerelést sem. Mondjuk az AA nem tudom mit joz a konyhára. -
#12074 Mar megint kevered a szezont a fazonnal. Valoban az NWbe nem illettem bele, mert az a lootwhoreok es trollok gyujtohelye volt, de az elobb emlitet guildok szimplan gyilkolasznak es kozben egy baratsagos hangulatban dumalgatnak tsen/chaten.
NWben az angol szobaban el lehetett lenni, de Ott is akadtak nem kivanatos szemelyek, a chatrol es a forumjaikrol nem is beszelve.
Es ha a te sose lottel akkorat akkor rossz fearet volt mert meg az en szereny t2 pomom is Lott 6k-t hoxra meg amikor volt a bonus sebzes demonra es undeadre