Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Sajnos én nem láttam az úgynevezett PvP-RP szervereket. De ahogy hallottam nem volt jelentős különbség a játék menetet érintően.
Van szerepjátékosok nem egy egységes csoport. Rendkívül nehéz meghatározni azt is, hogy ki mit tekint szerepjátéknak. De vannak azért olyan dolgok amik kivétel nélkül kiverik a biztosítékot szerepjátékosoknál és a csak a primitív quaker nem érti, hogy miért.
Néhány példa az ilyenekre;
Állok az őr mellett, jön a paraszt és neki futásból megtámad. Tudja, hogy mindenképpen megfog halni, de kit érdekel ha az őr öli meg mert csak 1% minusz. Aztán vagy vissza jön a kőért vagy nem, mind1. Mit nyerhet? Hát pvp xp-t! Mit veszíthet? Semmit.
Másik paraszt szintén nekem jön, közben rájön hogy elszámolta magát, több egy mint kettő... na akkor sem muszály pvp halált halni. Erre is van megoldása a gyáva tettéért felelősséget vállalni képtelen köcsögnek, gyorsan belép minibe 1% HPval.
Ezek a dolgok ma is megtörténtek és mindennaposak. Nagyon lélekromboló tud lenni. Kb ezért nincs szerepjátékos AoC-ban.
Persze a megoldását is tudom a dolgoknak ami hihetetlen egyszerű. Csak a funcom-nál senkit nem érdekel. 1.)Akinek kriminal flag-ja van az semmilyen körülmények között ne kaphasson pvp XP-t. 2.) Akinek kriminal flag-ja van az ne csatlakozhason minihez ha korábban csatlakozott akkor töröljék a kérelmet. Egy-egy plusz sor a kódban.