Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mennyire gáz?" Ez, mondhatni attól függ..
Akármennyire is pvp orientált 1 játékos, de gondolom azért benézne a khitai instákba (amik nagyon jó ruhákat dobnak), ahova bizony bizony kellenek már perkek.
Rangernek kapásból 2db 30pontos perk kell és még úgy kb még 10pont, ahhoz hogy pontot tudjon rakni az elõbb említett 2re. Ha ez nincs meg akkor is van esély hogy elvisznek isntázni csak kissebb azon múlik, hogy találnak-e másik ROUGE classot.
Nem sok ilyesfajta instát csinálok mostanság, de ahogy emlékszem ezeknek darabja kb 200.000 Mastery xp-t ad, ami még egy kicsit távol van az elõbb említett 1M-tól.
Gyorsan számolgatva 5insta~=3pve+1szabad pont. Rangeren pedig szükséged van kb 30szabad pontra a perkekhez ami annyit tesz, hogy kb 150 instát kell úgy lenyomj a instás perkek nélkül ami annyit jelent, hogy nehéz lesz csapatot találni.
Najó 150 insta nagyon soknak tûnik nagyon valószínû hogy nem 200K masteryt ad egy insta de majd valaki más mond valami reálisabb számot.
In space no one can hear you scream.
lv10 után szintenként kapsz 1 feat pontot n*10 szintenként 2-t így 80ig 79 feat pontod lesz.
Ebbõl lehet pakolni a class egyedi featjeire és generalra ami class típusonként változik, ezekkel a pontokkal erõsíthetsz combokat, spelleket vagy új képességetet passzív statokat adhatsz a karakterednek vele.
"Perk dolog": Ehhez kell a RoTGS kiegészítõ!
Az AA tábla két részbõl áll pvp és pve. Értelem szerûen PVP teljesítményekért a pvp oldalra, PVEre pedig a másik pontot adja.
Ha összegyûlik elegendõ pont(1.000.000) valamelyik oldalon akkor kapsz 3pontot arra az oldalra és 1 szabadon költhetõ pontot amit mindkét oldalon elkölthetsz.
Ha van premiumod miközben szintezel minden szintlépés után kapsz 1 szabadon elosztható pontot.(80AA egy kezdõ 80asnak hatalmas elõnyt jelent)
Elköltésükrõl viszont annyit, hogy itt akármennyi lehet, vagyis betöltheted vele a táblát, de ha 1 pontot rossz helyre raktál akkor azt már nincs lehetõséget korrigálni mint a sima featen. Igazából itt az összes hasznos csak némelyik hasznosabb mint a másik
... de szerintem Ranger. És meg is mondom miért. Aki kezd az itt is elõnyben van, akár a sakkban. És mindig a Ranger kezd.
Artanis
Artanis
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Sajnos már Furyn se lehet White sandsen és Acheronian ruinsban pvpzni, szóval ez kizárja a lv20 alatti world pvp-t.
Minik szintekre vannak beosztva: 6-19, 20-39, 40-59, 60-79, 80.
Ha valóban pvpzgetni szeretnél, akkor nem árt a gyakolás ha megállsz valamelyik mini végéhez közelítõ szinten, mert ha 80on állsz neki pvpzni akkor megesznek.
Ha karcolgatod a lv50et írj rám steamen(bociricsi) aztán mehetünk együtt ha gondolod.
Néha sikerül ilyen extra kivégzést megoldani, olyankor esnek a fejek meg stb. Némelyik elég vicces.
Ha mar tulmutat rajtad, ahogy veled is tortent, akkor visszavaltasz nappali uzemmodba, es ott fejlodsz a szokasos mmo kuldetesekkel.
Terkepen meg lehet oket talalni, jelzi is a rendszer, de nem feltetlen ugyanabban a zonaban van a celpont, vagy celterulet. Erdemes megnezni a szomszedos szigeten, erdoben, stb is. Illetve, van, hogy csak akkor jelzo a kuldetes teruletet, ha te is az adott zonaban vagy. Erdemes elovlasni a kuldetes leirasat, es elindulni arra, amerre a leiras mondja. (Pl anno alig talaltam meg a csonakot, amellyel at lehetett menni a szigetre az elso kuldetesek soran, aztan atolvastam figyelmesen, es kiderult, en vagyok hulye 😊)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amit körbe írtál az a Destiny quest... nem kötelezõ de érdemes megcsinálni L19en van vége és azzal juthatsz ki a nagy világba. Ez egy elõtörténet ami a hangulati alapot adja a játékhoz. Szerintem elég jól sikerült. Négyféle külön történet, attól függõen, hogy milyen class-t választottál.
Artanis
Remélem kitudod hámozni,bocsi ha össze vissza írtam,de jobban nem tudom leírni hogy körülbelül hol "akadtam" el.... 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
A Khitai kieget meg a másikat is ingame item shopban tudod megvenni funcom pontokért. Funcom pontot pedig a funcom oldalán vehetsz bankkártyás vagy Paypal-os fizetéssel.
De szerintem elõször ismerkedj meg a játékkal. Ez hardcore game. 100-ból 1 aki bírja.
Artanis
http://store.steampowered.com/app/217760/?snr=1_7_15__13
Plusz ez mit takar? Ez a survival pack?
A másik kiegészítõ játékhoz a Coast of Ardashir (Turan) ami nélkülözhetõ.
A premium játékosoknak jár 9 character slot. Mehetnek T2-T3 raidekbe Khitai-ba, ostromba. Legutóbb 98 euro volt egy évre, ha haviba vissza bontod akkor sokkal jutányosabb mint pl a tiny ninja pandákkal és rajzfilmes karikatúra karakterekkel operáló wow. Nyilván lehet csak egy hónapot is fizetni.
Lényeg ha van Khitai kieged, és elbírod viselni hogy az elején nagyon nagy ruhákat kapsz akkor fizetés és premium nélkül is fellehet lassan zárkózni a mezõnyhöz.
Artanis
Ha érdekel a guild behívlak, csak írd meg mi a pontos neve a karidnak.
Artanis
Artanis
Artanis
A játék alapvetõen két részre oszlik... egyik a 1-80. szintre fejlõdés. Ebben nincsenek korlátozva a free playerek... teljes értékû játékot kapsz.
L80-on kezdõdik a másik része... az end game. Ott vagy abba hagyod és keresel más játékot mint annyian... vagy belátod mint én, hogy ez mégis csak jobb mint bármi és megéri fizeti érte.
Ha elsõsorban a játék PvP része érdekel akkor akkor lehetõséged van egy rövid prémium idõszak és a hosszabb kudarcokkal teli fejlõdési idõszak után free player-ként is részt venni a "nagyok" játékában.
Artanis
Miért kell törölni az anyagokat? Jobb ha eladok lassan minden anyagot? Vagy éppen azok járnak majd jól akik nem adják el?
Gondolom azt akartad írni, hogy "de nem fogom tudni felgemezni".
Úgy értem ha a régi craft-rendszer nem élhet tovább, akkor a már legyártott itemek azért használatban maradnak? Akkor ennek mi értelme?
Az anyagokból nem csak gear készül hanem épületek. Guild city és Battlekeep... ez a része nem változik? ...vagy ha igen, hogy és mi lesz?
Ha erre nincs válasza a funcom-nak, akkor meg kell kérdezem átgondolták ezt egyáltalán?
Artanis