Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Although #11833 Köszi a felvilágosítást :) De ennek semmi értelme nem volt, viccnek szántam :) Hidd el van némi fogalmam arról azért milyen lesz az eso nagyjából elég is nekem :) Az meg egy dolog hogy alá becsülőd ezeket :) Nem vagyok ganker egyébként nem is szeretném más szórakozását tönkre tenni.
Kettő Pár dolgot látok a zenimaxról, messze első helyen állnak a hatástanulmányok és felmérjük a dolgokat kérdésében. Talán ők az elsők akik igazán gondolkodtak azon hogy kell megcsinálni, és főleg előkészíteni egy mmot. Megbocsáss de nálad hamar felmértem amit leírsz pvp kapcsán és örültem is neki.
ennek ellenére nem mennék biztosra.
A Teso nem lesz egy könnyű játék. És nem véletlen pve main és tes játékosokra fókuszálnak. Ettől függetlenül a többi játékból főleg a pvpseknek fog feküdni ez a harcrendszer és stb. miatt, tetszik nem tetszik.
És a zenimax bethesda elsősorban az a cég aki maximálisan figyel a számokra és azon belül kik játszanak a játékukkal. Nem kizárható lesz nyomás ha túlsúlyba kerülnek a pvpsek akkor ők követelni fogják az egész játék legyen szabad zóna. Ezt borítékolom. Például. Azon múlik sikerül e nagy számban tes játékosokat megszólítani és maradnak is. akkor nem lesz gond :) A többi játékból jövő mmo játékosok egy jelentős része menekülni fog ez biztos. Mivel életükben nem játszottak mmon kívül mással ez új lesz nekik, és nehéz. De ne vitatkozunk ezen. Ha nem kedvelsz egy dolog én se téged de nem baszogatlak, próbáld ki te is :)