Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Charon22 #11759 Sziasztok! Most gondolkozom a játék újrakezdésén, mert 2008-ban még nem volt elég kiforrott és befejeztem, de úgy hallottam mára már sokkal jobb lett. Ezért arra jutottam adok neki még egy esélyt.
Kérdéseim, hogy melyik szerverre lenne érdemes mennem? Jelenleg Fury-n van egy 51-es karim, de valószínűleg kezdek egy újat. Már töröltem is egy kb lvl30-as conqueror-t, hogy helyet csináljak egy rangernek.
Szeretem a pvp-t, de jó lenne egy teljesen magyar klán tagjának lenni, ilyet találni még a Fury-n vagy Crom-ra kell mennem ha magyarokkal akarok együtt játszani?
Másik kérdésem, hogy Khitan karaktert, csak prémium előfizetéssel lehet csinálni? Vagy ha INNEN megveszem a kieget már kreálhatok free acc-ról is ha a kulcsot hozzáadom a fiókomhoz?
Egyenlőre Khitan karit szeretnék, mert ez tetszik a legjobban kinézetre, de előfizetést egyenlőre nem vásárolnék csak max a kieget, mert nem tudom most majd mennyire jön be a játék. Ez megvalósítható lenne?
Khitan karakter is ott kezd mint a másik három vagy annak valami más kezdőterülete van ahol szintezik alacsony szinten?