Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • ArtanisNerwen
    A leírásod alapján akkor is tudnám, hogy egy szerveren vagyunk ha sose talizunk volna. De még sem egy világban játszunk. Én úgy játszok hogy beleélem magam, ott vagyok a karakteremben, látom hegyek mögött lenyugvó napot ahogy vörösre festi a tájat, a fák lobjain átszűrődő holdfényt, a tücsök ciripelést, a ködbe burkolózó hajnalt, és persze az árnyékba búvó fenevadat. Ami nagy valószínűséggel az életemre tör... közben bármikor jöhet egy őrült(PvPer) aki kihasználja az alkalmat. Tehát nekem kell őket előbb észre venni. Ez többnyire sikerül is. Kitanultam másokat előbb észre venni.
    És ha nem sikerül még akkor is sokszor megnyerem a csatát megtámadott pozícióból is. Szóval nagyon másképpen játszunk. És Igen lehet folyamatosan RPben lenni. Bár nincs semmi ráhatásom arra, hogy mások hogyan játszanak, és értelmes magyarázat sincs arra hogy egy vadidegen aki még sosem látott miért akar azonnal megölni, én gyártottam magamnak RP magyarázatot. Aki se szó se beszéd megtámad észnélkül az őrült... őrült karaktert játszik legalábbis ott bent a világban nincs más magyarázat. Tudom én hogy az egy sima vérpistike aki nem is tudja, hogy a szerepjátékot eszik vagy iszák, és MMORPG-ből nem érti az utolsó 3 betűt. De más szerepjátékos értelmezést nem lehet adni a dolognak. Ezen kívül még van az, hogy hagyom az egészet.