Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Although
    Nekem van elég sok fényképem is ezekről az ostromokról. Mára már guild city szintek is vannak, guild city hallal, amibe npc-k is vannak,arénával ahol egymás ellen is tudtok gyakorolni pvp-t, eseményszervezővel ami guild eventeket csinál,guild questekkel, stb. Mire befejezték kb. már akik igazán tudnák értékelni ezt, azok a legtöbb mmoból is eltűntek már, kb pár százezres nagyságrend maradt ráadásul mivel a funcom elég sokat beléjük rúgott, itt már nem is igen maradtak.

Amikor utoljára mentem egy ilyen ostrom eventre 48vs48 volt 2012-ben a cromon, egy jó kártyával géppel nagyon jól futott minimumon. Ami így se volt csúnya. De betettem videokat korábban ahol látni nem fut rosszul persze sok dologtól függ, ma is nagyon erső gépigénye van, Utolsó esély a Funcomnak az tényleg 2011 volt, az első f2p nyitás amikor 600e új regisztrált játékos lett napok alatt ezek meg szervereket zártak be és élvezhetetlen lett. Mindegy is most megint kb 200e közönsége lehet max.talán. De ez nem érdekel, mert már nem lennék itt ha izgatna, ilyenek és kész :)