Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Drutar
    Akkor rosszul emlékeztem...lehet,hogy 5 ön jöttünk át...de így sem sokkal jobb a helyzet. Őszintén Artanis mit vársz a jelenlegi Enslave leaderétől? Mikor még "sokan" voltunk és raideltünk, pvpztünk,hirdettük a guildet minden fórumon és lehetőségben sőt még a Fekete Sereg sem létezett, akkor is eltünt mindenki, emberek tömkelegének adtam pénzt lóra, húztuk őket segítettünk nekik,elvittük instázni,raidelni....stb és boom a 90% eltünt 1-2 hónap után. Órákat töltöttem még pár(nem sok!!!) emberrel karöltve Poitainban mire t3as lett a város!!! Nagura mit tett vagy nem tett azt nem tudom de legalább nem lett a városból Ibis....

A fury jelenlegi magyar létszáma szerinted mennyi??? 5-6 fő??? Vagy vagyunk többen is? Akkor ide pl miért csak 2 ember jár onnan? Évekkel ezelőtt ,ha jól emlékszem volt Magyar guild a Furyn aminek a vége az lett...hogy mindenki elküldte az anyukájába a másikat... Nekem nem kell bemutatni mit és a guildcity és battlekeep,de egy jó játékosnak nem ezen fog múlni a siker.

Én értem,hogy te mit szeretnél csak nincs benne fantázia, élvezem a world pvpt Furyn és ennél többet nem is akarok jelenleg.