12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • ArtanisNerwen
    Demonak van egy spell-je, Hands of Underworld amivel gyorsan tud futni azt kell használni ha futni akarsz. De szerintem érdemesebb visszaütni némi cc-vel fűszerezve, még akkor is ha ellenfelednek jobb a szerelése. Ugyanis a demo elég erős damage-t tud produkálni, ha az nem menti meg akkor semmi. L80-on már a critical-ról szól a játék, és abban szerencse faktor is van. Sokat kell ütni, közben a támadásokat elkerülni és akkor bejön a criti. A demo fő fegyveri nem a gehenna meg shockstrike, hanem a shock meg hellfire. Ugyanis ezeket ellehet cast-olni CC effect közben vagy két ugrás között is.
  • ArtanisNerwen
    Ha kicsit vissza olvasol, akkor tájékozódhatsz fury-s guild helyzetről.
    Dióhéjban a magyar guild már két éve olyanok kezén van aki nem játszanak, vagy nem fury-n játszanak, de ez értelemszerűen őket nem zavarja.
    Most már egyedül én játszok napi rendszerességgel fury-n... na meg talán Te.
    Több nemzetközi guildban vannak karaktereim, én nem is egyben officer vagyok, be tudlak hívni, de ha csak érdeklődsz melyik guild milyen azt is eltudom mondani. Van szerencsém jól ismerni azokat is amelyekben nem voltam.
    Szóval ha bármit tudni akarsz fury-ról, akkor írd meg a karid nevét és játékon belül megkereslek.
  • ArtanisNerwen
    Az úgy lehet, hogy külön instance-ba vagy. Ha van az adott map-on resspad akkor ott talán tudsz váltani. A jobb felső sarokban van a mini map és annak a sarkán van egy kis háromszög. Arra kattintva láthatod az instance listát és azt is ha csapattársad egy másikban van. Ez még nem garancia, hogy át is tudsz hozzá menni, de resspad-on megpróbálhatod.
  • Gaben78
    Egy darabig bántam, h nem Furyn vagyok, de ahogy nézem itt is a mini game pvp-ket, csak idegrohamot kapok, 1 sec alatt ne fusson már 4x körbe egy katona, és közben ledarál, mert ez vicc... vagy a funcom enyhén benézte a pvp erőviszonyokat... Full Brittle-ben ütöm a katonát és kiröhög, én kettőt kapok és demo-nak annyi... +katona az legyen katona, sok hp, def, de ne 20 méterről lelassít, stunnon stb, nem elég , h cloth armorban vagyok, negyed annyi HP val... de nehogy el tudjak futni !
  • eurom
    ostromot ugy értettem, hogy nem járnak ostromra pedig arra befizettem volna
    mint ahogy AA meg PvP miatt a RotG ot is megvettem és tavaly nyárig játszottam is a guildben de nekem ugy rémlik csak az uj tartalmakat nyomatták ami nem baj és érthetö

igazábol vártam hogy elkap a 2008as feeling de nem akar jönni, a játék javul javulgat
  • TomStorm
    Igen ez ilyen de régebbi játék és ők inkább P2p játékosok kihasználva a legújabb kiegészítő tartalmakat+PvP.Meg lehet érteni.
    F2p arra van szinte,hogy kipróbáld a játékot,itt és máshol is.
    Egy Guild célja pedig nem lehet az,hogy megáll egy szinten
  • eurom
    jó ez a fekete sereg csak mint f2p nem tudok mit kezdeni mert t1 be nem járnak
    ostrom meg nincs
  • Gaben78
    Crom Server...
  • Gaben78
  • Although
    Bár lehet már mindegy is. És már talán 2011-be is az volt. Olyan nagy a kínálat a piacon hogy már egy Zenimax is mindent belead hogy meglegyen az elég játékos. Mindenki megtalálja a magának tetsző játékot. És talán már nem is sokan kíváncsiak egy ilyen régi játékra. Ami ráadásul nem is tartozik az egyszerűek közé.
  • Although
    Nem vitatom, de jól csinálják nyilván jön a TEs ami szintén félig fps, szóval lépni kellett léptek is sose lesz egy SWTOR, de aki szereti az aktív harcrendszert, annak jó. Ha jól tudom nyitniuk kellett új szervert. Még mindig okosabb mint gyorsan bezárunk két szervert nehogy véletlenül ne fagyjon le a maradék szerver a túlterheléstől. Ehhez szerintem tényleg zseninek kell lenni...
  • eurom
    ahhoz gamepad kéne ,ez a célzos faszság maradjon inkább a fps játékoknak
  • Although
    A TERA is jól lépett szerintem.
  • Although
    És nézd a pve szervere vannak elegen, a pvp meg nos. Létszámarányosan vannak, de nagyon utálják Craigot és nem hiszem hogy bármivel is lehet javítani a pvp szerver létszámán. Nyilván az oroszok vannak de így meg mások nem nagyon akarnak oda menni. Úgyhogy jelenleg semmi nem szorítja a funcomot arra hogy f2p csináljon a khitaiból. Talán majd ha kijön a TES. De ahogy nézem a TSw benne van az öt legnépszerűbb mmo-ba úgyhogy úgy is azzal fognak foglalkozni főleg.
  • eurom
    azt birom ezeknél a f2p-re váltásoknál amugy ,hogy ha jol rémlik mindenki a lotro-val példálozik hogy az milyen jol sült el stb na most viszont senki nem másolja le a lotro rendszerét ami valoban nem rossz (kivétel aion az még jobb f2p mint a lotro)
  • Although
    Kicsit pénzéhes társulat. De nem akarom bántani őket. Csináltak egy jó játékot, a support jobb mint az EA-nak. És szerintem már túl késő érdemben nem nyernének sokat. nem kellett volna elrontani a 2011-es free nyitást szerver bezárásokkal és akkor még lenne miről beszélni.
    Mondjuk sajna még mindig ott tartanak nem igazán értik hogy nem elég csak jó játékot csinálni egy mmo-nál azt fenn is kell tartani. Ez a cikk meg, aki tud a sorok között olvasni az rájön ilyet még az EA se csinál pedig az is mocskosul pénzéhes egy banda. De egy teammel három játékot. Ezt hívják "magad alatt vágod a fát effektnek" Elhiszem hogy így megint lesz egy szuper évük de utána? Eddig azt hittem csak a magyarok nem képesek több lépésben gondolkodni de ezek szerint a norvégoknak se megy. Pedig az országuk helyzete nem ezt mutatja :)
  • eurom
    szokásos bla bla

de a RotG legalább igy 3 év után könyörgöm miért nem free legalább annak aki megvette ?
  • Evok
    Ott kerestem, de sehol nem találtam semmi utalást, hogy miként is lehet.
  • Although
    A karakter választási képernyőn :)
    A gm általában működik ha beírod a /petition-t tudsz üzenetet küldeni a hiba leírásával relatív gyorsan egy órán belül meg is keres.
  • Evok
    Köszönöm a válaszokat, sajnos nem sikerült megoldani, hogy lássuk egymást.

A másik kérdésem az lenne, hogy karaktert hogyan tudok törölni?
  • Although
    director's letter Feb.
    Úgy néz ki új időszámítás kezdődik megint.
  • Although
    Ha dungeonoba nem láttod a társad az szinte csak azért lehet mert már egy raidhoz bound-va lettél. De más se látsz olyankor. Minden kedden van reset.
    A zóna területeken is van több instance egy resspad mellett le tudod kérdezni melyik instanceba rakott téged és elvileg váltogatni is tudod őket.
  • Although
    De ma már nem nagyon van aki epicbe lép be hacsak nem kifejezetten cuccra megy. Akkor is low levelre nyolcvanassal. Mivel rengeteg dungeon van amik sokkal komolyabbak. Míg nem volt khitai addig nekünk az elején jó móka volt a zónás területek bossaira vadászni epicbe :) De ez régen volt.
  • Although
    A zónáknak két belépése van normal vagy epic. így minden ellenfélre kell egy tank egy healer meg egy dps legalább. És kék cuccokat dob.
    A dungeonoknak van több zónája is azért hogy egyidejűleg több raid vagy group futhasson de ez így van mindenhol. ami nem általános az a zónaterület két szintű belépése solora és groupra.
  • aya
    Gondolom raid-ben vagytok, vagy olyan helyen ahol te már jártál vagy ő, és nem járt el az X-napos limitetek.
    Van pár hely a játékban ahová nem lehet csak pár naponta besétálni.
    Pl. Yakmar cave, Lair, stb.
  • Agaba72
    A furyn játszom mostanság, ha van valami guild belépnék.
  • Agaba72
    Az AOC-ban a területeknek több "verziója" van egy időben. Ha valamelyik területen sokan vannak akkor egy másikba rak. Vagy valami ilyesmi. Valahol a térkép körül lehet ezt megnézni. Azt hiszem, hogy a megoldás, hogy mindketten kimentek az adott mapról, csapatoltok, és úgy mentek vissza......majd itt kijavítanak ha valamit rosszul írtam.
  • Evok
    Szia mindenkinek!

Érdeklődnék, hogy az miért lehet, hogy nem látjuk egymást egy olyan játékossal akivel egy szerveren vagyunk, ugyanazon szinten, ugyanazon helyen?

A válaszokat köszönöm!
  • ArtanisNerwen
    Lehet félre értetted; A helyzet, hogy egy régi magyar játékos, ABE hagyta abba a játékot.
    A nevezettek az Ő karijai.
  • Although
    Aww, ez kemény tud lenni :( Volt egy angol srác anno a kis guildunkba réges-rég és ugyanígy :(
  • ArtanisNerwen
    ...és ismét eggyel kevesebben :(

R.I.P.
    Succuby, Lexii, Torpilla
  • ArtanisNerwen
    "Őszintén Artanis mit vársz a jelenlegi Enslave leaderétől? "
    Őszintén? Most már semmit!

(mi az hogy őszintén? annak ellenére, hogy nagura próbálta beállítani, hogy hazudozok én az ősszintét irtam, és hogy ez világos legyen nem kell fury player tudományos fokozat, elég vissza olvasni mit irt ő és mit írtam én.)

Tudod miért? ;
    "Én értem,hogy te mit szeretnél csak nincs benne fantázia... "
    Mert nincs kedvem megharcolni mindenegyes gondolatomért.

Amihez még nincs kedvem, hogy valaki esetleg kipöccint a guild-ból amibe sok melót tettem.
    Mert egy guild építése egy ideig kevés örömet add, inkább munka mint szórakozás. Ez utóbbit nem is neked írtam, mert te nyilván tudod.
  • Gaben78
    Szia Druti... Kezd javulni A Fekete Sereg létszáma is...
  • Drutar
    Akkor rosszul emlékeztem...lehet,hogy 5 ön jöttünk át...de így sem sokkal jobb a helyzet. Őszintén Artanis mit vársz a jelenlegi Enslave leaderétől? Mikor még "sokan" voltunk és raideltünk, pvpztünk,hirdettük a guildet minden fórumon és lehetőségben sőt még a Fekete Sereg sem létezett, akkor is eltünt mindenki, emberek tömkelegének adtam pénzt lóra, húztuk őket segítettünk nekik,elvittük instázni,raidelni....stb és boom a 90% eltünt 1-2 hónap után. Órákat töltöttem még pár(nem sok!!!) emberrel karöltve Poitainban mire t3as lett a város!!! Nagura mit tett vagy nem tett azt nem tudom de legalább nem lett a városból Ibis....

A fury jelenlegi magyar létszáma szerinted mennyi??? 5-6 fő??? Vagy vagyunk többen is? Akkor ide pl miért csak 2 ember jár onnan? Évekkel ezelőtt ,ha jól emlékszem volt Magyar guild a Furyn aminek a vége az lett...hogy mindenki elküldte az anyukájába a másikat... Nekem nem kell bemutatni mit és a guildcity és battlekeep,de egy jó játékosnak nem ezen fog múlni a siker.

Én értem,hogy te mit szeretnél csak nincs benne fantázia, élvezem a world pvpt Furyn és ennél többet nem is akarok jelenleg.
  • Although
    Egyébként szerintem, megsúgom bár biztosra nem mondhatom, de a Fekete sereg titka is ez lehet valahol :-)
  • Although
    Cavaliersben amibe az ismerős van szintén eltűnik a leader néha időről időre ha úgy adódik, az officerek teszik amit lehet. A nagy guildek szívóhatását nem lehet ellensúlyozni. Örülnek aki belép és ennyi ha marad marad ha csinál valamit akkor jó ha nem az se baj érezze jól magát és ennyi. Kis guildeknek csak az az esélye ha nem nyomják amit a nagyok a versenyszellemet állandóan, meg a kötelező gyűjtést és akkor egy raidre talán lesz elég emberük. Persze mindig rezeg a léc erre emlékszem :) Tényleg ne ved már ennyire komolyan :)
  • Although
    Erre te is tudod a választ Artanis :( Nem is tudom hány hozzád hasonlót láttam nem rossz értelemben:( 2011 az első f2p ideje volt amikor több mértékadó oldal is jelezte kb 600e új regisztrációja volt a Conannak. Talán az utolsó esélye volt az AOC-nak az. Mindenki maga tudja, elszúrta e funcom vagy sem. Az biztos a szerver bezárásokkal közvetlenül az f2p előtt halálra ítélte a conan utolsó esélyét is a félzárkózásra. Abban az időszakban volt olyan hogy pillanatokra se ment a rendszer. Nézd meg a Tera hogy csinálja, tudja a TES rá nézve nem jó és most lép és jól. Magam részéről már rég lezártam ezt. Még az is meglepő most milyen sokan vannak. Már réges-rég mindegy egy magyar guildba de sok másikba is, aláhúzva pvp szerveren, ki a leader. Túl kell lépni ezen Artanis hidd el.És bocsi hogy megint írtam ebbe de ezzel csak magadat kínzod. A többit már leírtam korábban is.
  • TomStorm
    Sok sikert!:)
    Én csak ajánlani fogom mindenkinek én meg majd ahogy írtam úgy leszek
  • ArtanisNerwen
    2011 nyarán volt egy néhány hónapos periódus amikor Enslave müködhetet volna. Esténként voltunk 10-12-en is ... és lehettünk volna többen is. De az akkori leader Soulkiller nem játszott többet kb heti 2-4 óránál. Gyakorlatilag Nagura vezette a guild-ot akkor is, pontosabban fel járt untakozni és amikor csak lehetett hangoztatta, hogy ö már csak GW2-re vár itt, de addig is SWtor. Ti erről az időszakról nem is tudtok. Akik akkor ott voltak velem azok, már nem játszanak. Ebben az időszakban lettünk renown 6. Szóval nem jöhetettek azzal Aquilonia-ról.
    Mi az hogy nem számít ki a leader? Ha Te nem játszol vagy valahol máshol játszol akkor persze neked nem számít.
    Mi az hogy Nagura legalább megpróbálta? Mit próbált? ö maga itt írta néhány poszttal korábban hogy ö csak "őrizte"!
    Voltak olyanok akik tényleg próbálkoztak, pl azok a srácok aki megcsinálták a turul rend nevű guild-ot. Persze 5-6 ember nem tud felépíteni egy guild city-t az elfogadható szintre hozni belátható időn belül. Fury egy PvP szerver nem mindegy milyen stat-okat kapsz a guild city-től. Semmi értelme nincs egy mini guild-ban játszani. Rommá fogna verni a nagyobb guild-ok tagjai. De te tudod.
  • ricsaj
    Hali!
    Lényegtelen igazából, furyn sose volt sok magyar, most még kevesebb van és több nem is lesz szerintem.
    Sok sikert a furys pvphez, legalább veletek is többen vagyunk^^