Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Although
    Ehhez semmiképp nem akartam és akarok hozzászólni mert nem ismerem a témát semmilyen szinten. Sorry :(
    Csak arra írtam megjegyzést mert úgy tűnt mintha guildleadereket hibáztatnád azért a helyzetért amiről a játékban lévő magyarok nem tehetnek részint, szerintem. Nem hiszem hogy bármilyen is a leader ez változna a magyar guildek helyzete létszámilag,ráadásul többsége a magyar guildeknek mindig egymásnak megy. A Cromon levő az ebből a szempontból elég kivételes, bár őket sem ismerem de mióta Crom van ők is vannak és az szép idő. A belső konfliktusotokat meg semmilyen szinten nem ismerem.
    Te voltál az egyik aki mellémálltál a két trollal szemben ebben a topicba erre emlékszem azért :D Nekem nem kell magyaráznod amúgy mert egy szó nélkül nekimentél a két trollnak akik láthatóan igyekeztek kiütni innen :) Szóval nekem nem kell bizonygatnod hogy te egy olyan lehetsz aki igyekszik segíteni az embereknek. Polgári világ a Horthy rendszerrel meghalt Magyarországon és velük a kultúrájuk is.:) Csak pár túlélő maradt akiket a többség nem ért :)