12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Drutar #11313 Sziasztok!
Jó látni, hogy valaki(k) ennyire szívükön viselik az Enslave illetve a Furys magyar közösség sorsát. De amiről vitatkoztok annak nem sok értelme van. Az Enslave már az Aquilonián véget ért, amikor a többség belépett az Immortalba, aztán a vég a Fury-Aquilonia merge volt gyakorlatilag minden alapító átment a Cromra vagy befejezte a játékot, még az oldalunk is bezárt. Ezek után az Enslave csak szellemvárosként üzemelt tovább, hogy itt már ki lett a leader nem sokat számít, Nagura legalább megpróbálta (jól vagy rosszul,nem tudom, nem voltam ott). Renown 6-tal jöttünk át Aquiloniáról és még mindig itt tartunk, sajnos.
Cromon játszok a Destiny-ben. Jelenleg ez a fő irány. Akikkel most kis karikat csináltam ide ők is főleg Cromon vannak és csak a world pvp miatt vagyunk itt, időnként szórakozni. Még csak a lv80ra sincs terv,szeretnénk elérni a pvp 4-5-öt 59en. Sajnos 4-5 emberre nem lehet guildet építeni. Ettől függetlenül ha bárki úgy érzi,hogy van benne fantázia és szeretné megpróbálni csak tessék, beinvelem a guildbe és kap tőlem officer rangot, továbbá az Enslaves hirdető scriptek is megvannak még,ezeket emailben vagy akár itt is meg tudom osztani. -
#11312 -
aya #11311 Köszönöm is mindenkinek a sok segitséget. :)
Élvezetesebb lett a játék hogy csapatokba tudok csatlakozni.
Meg észreveszem ha raid van :)
Sajna időm nem nagyon engedi a játékot mostanában még felnevelem a most lv75 szintű második karakterem aztán nem tudom.... néha biztos benézek. -
Although #11310 Ehhez semmiképp nem akartam és akarok hozzászólni mert nem ismerem a témát semmilyen szinten. Sorry :(
Csak arra írtam megjegyzést mert úgy tűnt mintha guildleadereket hibáztatnád azért a helyzetért amiről a játékban lévő magyarok nem tehetnek részint, szerintem. Nem hiszem hogy bármilyen is a leader ez változna a magyar guildek helyzete létszámilag,ráadásul többsége a magyar guildeknek mindig egymásnak megy. A Cromon levő az ebből a szempontból elég kivételes, bár őket sem ismerem de mióta Crom van ők is vannak és az szép idő. A belső konfliktusotokat meg semmilyen szinten nem ismerem.
Te voltál az egyik aki mellémálltál a két trollal szemben ebben a topicba erre emlékszem azért :D Nekem nem kell magyaráznod amúgy mert egy szó nélkül nekimentél a két trollnak akik láthatóan igyekeztek kiütni innen :) Szóval nekem nem kell bizonygatnod hogy te egy olyan lehetsz aki igyekszik segíteni az embereknek. Polgári világ a Horthy rendszerrel meghalt Magyarországon és velük a kultúrájuk is.:) Csak pár túlélő maradt akiket a többség nem ért :)
-
TomStorm #11309 Akinek nem szólt az nem is vette magára.Akinek igen az rajta van a témán,azonnal elárultad magad:)
Meg is érdemled. -
#11308 A hátasod hozzáméretezi a játék a karidhoz. Kisebb karinak kisebb a hátasa is. Ez jól megfigyelhető a méretnövelő ability-k használatakor.
Volt egy időszak 2011-ben amikor akciós volt a fehér tigris, talán még félárnál is olcsóbb. -
#11307 Although, te olvasod miket ír nekem tomstorm haverod? Mi az hogy nem kéne egymást megenni? Én még mindig nem kezdtem személyeskedni pedig ö mind a 3 utóbbi posztjában engem sérteget. És akkor te jössz itt és engem intesz mérsékletre? A munkáját amit közösségi vezetőként végzet (illetve nem végzett), minősítettem elégtelennek ahogy sokan mások is.
Pontosan én vagyok az aki segít a magyaroknak. Hogy ne menjek messzire itt van pl Aya, hogy olyat mondjak ki olvassa is a fórum-ot. Én tanítottam meg kommunikálni játékon belül. Sok egyébben is segítettem, pátyolgattam. Aztán elment crom-ra. Remélem ezt legalább visszaigazolja.
Ettől függetlenül teszem továbbra is, segítek mindenkinek kérés nélkül is, ha valaki egyáltalán hajlandó normálisan kommunikálni. Ha a játékban magyart látok mindig megpróbálom felvenni a kapcsolatot.
És akkor jön egy ilyen f2p nagura, aki beszólogat nekem... milyen alapon? Minden lehetősége megvolt, hogy tegyen a magyar közösségért, de nem tett semmit, mert nem is érdekelte soha. Csak a régen elment, sohavisszanemtérő régi cimborák. Aki nem tartozik az haveri körébe azok rögtön "olyan"-oká degradálódnak. Felfele nyal lefele tapos. Én undorodom ettől az önző embertípustól.
Ilyet ír;
"Az ilyentől megy el a kedvem mint most pl,hogy nem voltam online pár hónapig,elvették tőlem a leader-séget ez még nem is baj de az hogy kidobálták az összes ismerősöm és kisajátították a T3-as várat bizonyos lámák ez kiakasztó.Idióta magyarság tisztelet a kivételnek,beléptek a guild-be bennt voltak 1 évig(se) és kisajátították az egészet.
Még jogom sincs,hogy belenyúljak guild bankba AMIT én meg ismerőseim gyűjtöttünk 4-5 évig,k...a an..tok"
Bocsánatot kért azoktól akiket alaptalanul meggyanúsított? ...akiket lelámázott? ...Akiket anyázott? Nem! Nem mert képtelen belátni a hibáját, képtelen bocsánatot kérni és persze a kritikát sem tűri... a jogosat sem!
Komolyan ez a barátod? -
#11306 Erre a primitív baz+olós szintre, mindig nehezemre esett leereszkedni. Talán ezért nem értettünk szót sosem.
-
Although #11305 Az a trailer örök kedvenc!!!! örök!! amúgy ja jövőhéten lesz időm újra megpróbáljuk elég nehéz lesz az biztos köszi olvasva ezt is !!! :) -
#11304 http://cynarablog.wordpress.com/2012/06/28/killing-keaira/ -
Although #11303 Egyébként valaki tudja mi az a szitok amire Keira beindul, pár ismerőssel próbáltuk, de én nem tudom? :) Mit kell írni, már láttam, bár szerintem raid szint a csaj hatunkat simán lefektetett egy hónapja. -
Although #11302 Nem kéne egymást megenni. Artanis, ezt már láttam, ezt a fájdalmat, de ne gondold hogy ez a guild leaderen múlik :) Magyarországon a Conan nem népszerű és nem is lesz az :) Leginkább az északi népeknél megy jobban. Nem hiszem hogy tommy vagy más érdemben tud változtatni :) Örülni kell ha vannak a magyar guildbe segíteni nekik azt lesz ami lesz. Spec két magyar haver ezt csinálja. Bárki is lesz a leader szerintem! Mindig lesznek akik jönnek kevés marad többség megy. Az számít aki marad de ezt te is tudod :)Amennyire tudom a Cromon vannak azért, ez is jó dolog :) -
aya #11301 Azért nem hiányzik annyira a pvp. :)
Hogy a fenébe van hogy szinte mindenki fehér tigrisen lovagol ami nagyobb mint az enyém amit pvp pontokért vettem?
Valami promoció volt??? -
TomStorm #11300 Össze vissza írsz most itt hülyeségeket,alaptalan dolgokat.Közöd nem volt semmihez és nem is lesz.
Azt tettem a Guild-el amiben megegyeztünk a régiekkel tehát ott vagyok akár egyedül is és ennyi.Érted ezt b+? -
#11299 Azért néhány hazugságodra még reagálnék, mert lehet hogy mások nem olvasták a korábbi posztokat.
"Nekem is úgy adták át a Leader szerepet,hogy a régi igazi nem volt online és a gép így dobta nem kérvényeztem én senkitől.Én nem akartam lenni de így lett mert az acc.-om sok éve ehez a guild-hez szólt."
Ezzel szemben az igazság az, hogy attól fogva, hogy mondtam neked Soulkillet távozni készül és lemond, dörzsölted a tenyered hogy te leszel a leader. Olyan kijelentéseket tettél hogy csak is neked adja át.
"Elkezdted kunyerálni a T3-as klánt tőlem anno,miért adtam volna neked mire fel?"
Ez egész egyszerűen hazugság. Sosem kunyeráltam, nem is kértem tőled sosem. Mert még az utódlásod előtt világossá vált, hogy sosem adnád át másnak a leadert. Én abban a percben léptem ki Enslave-ből amikor megtudtam hogy te vagy a hivatalos leader. A legtöbben ezt meg sem várták mert már előtte szét züllesztetted a guild-ot.
Eszembe sem jutott, hogy én is lehetnék leader amíg Soulkiller nem beszélt nekem lemondási szándékáról. Utána is inkább másokat javasoltam. Persze nem téged, mert már korábban bebizonyítottad hogy alkalmatlan vagy a vezetésre.
"Inkább másik 5 embernek adtam volna mint neked de senki más nem kérte."
Néhány másik ember akinek átadhattad volna de nem tetted;
Abe, Dragonsoul, Gerison, Lovag, Gabrennas... a sor sokkal hosszabb is lehetne de minek. Te egy halott guild leader-e akartál lenni.
A "legjobb" ötleteid egyik-e az volt rúgjunk ki mindenkit aki két hétnél régebben log-olt be. Ennyit a sokat emlegetett régi barátokról.
Egy dologban igazat mondtál, sosem akartad a guild-ot életben tartani. De akkor mit akartál vele? Elcserélni a city-t egy ibis-re? -
#11298 Én nem minősítettelek téged személyedben, csak leírtam ami a te uralkodásod jellemezte. Röviden összefoglalhatóan a semmittevés. Amíg Soulkiller előfordult néha, addig voltak hirdetések, és is ennek kapcsán kerültem az Enslave-be. Mi az, hogy jöttek olyanok mint én? Attól hogy valaki később kezdett játszani attól már "olyan" lesz? Írd ide nyugodtan, hogy noob ha ezt gondolod mindenkiről aki később kezdett. Lentebb írtam, hogy kb 6000 óra nettó játék időm van aocban. Nem hiszem neked valaha lesz ennyi.
"Aki számított az meg elment" szóval most arcul köpöd mindazokat akik kitartóan játszottak erősítették a guild-ot? -
TomStorm #11297 Nekem is úgy adták át a Leader szerepet,hogy a régi igazi nem volt online és a gép így dobta nem kérvényeztem én senkitől.Én nem akartam lenni de így lett mert az acc.-om sok éve ehez a guild-hez szólt.Elkezdted kunyerálni a T3-as klánt tőlem anno,miért adtam volna neked mire fel?
Inkább másik 5 embernek adtam volna mint neked de senki más nem kérte.
Na jó játékot -
TomStorm #11296 Én csak őriztem a Klánt te nagyon buta.
Aztán mégis jött pár arc kikkel úgy láttuk érdemes lehetne folytatni NA TE ezek közé nem tartoztál.Nem akartunk nagy Guild-et mi csak páran együtt játszani aztán jöttek ilyenek mint te,hogy hirdessek meg jöjjenek az újak én nem akartam ezt.Jól vége is lett az egésznek.Maradtak az ilyenek mint te pl. aki számított az meg elment -
#11295 Nagyszerű hogy végre van guild leader fury-n, mert hát Nagura nem volt az. Tomikának csak a kétes értékű dicsőség kellett, hogy "guild leader vagyok" és az már nem is számított, hogy a guild gyakorlatilag üres. Na meg guild bank mint extra tároló.
Drutar, ha jól értettem te crom-on játszol szóval megkérdezném, hogy mi a terved.
Vagyunk páran bennszülöttek akik a nagura-időszakban hagytuk el Enslave-t mert semmilyen perspektivát nem láttunk.
Hogy kik vagyunk konkrétan;
Abe; Napi rendszerességgel játszik napi 3-4 órát, egyike a legügyesebb magyar PvPseknek. Van két jól felszerelt L80as karija, egyik biztos de lehet mindkettő T4es cuccokkal... ez ritkaság fury-n
Dragonsoul; Ő is régi játékos nem régen tért vissza és szintén napi rendszerességgel játszik, szintén két PvPsok karakterrel.
Lovag és Gabrennas; Ők kisebb kihagyásokkal már lassan két éve folyamatosan játszanak enslaveben heti 10-12 orában. Sokat tettek abba hogy a guild a mostani renown levelen van.
És végezetül én is több mint másfél éve játszok fury-n napi 10-12 órákat. Van 9db L80as karim többségük epic Khitai gearben.
Szóval akkor a többiek nevében is érdeklődöm, hogy lesz-e guild fury-n és, hogy abban jut-e hely nekünk is, fury-soknak. -
Drutar #11294 Minek akarod felrángatni 80ra.......mi is lv57-58on pvpzünk és nem is akarunk felnőni egy darabig. Ott még nincs AA és gear különbség. -
TomStorm #11293 Ja,hogy te vagy a Leader most,nem tudtam:)
Az biztos,hogy nem ti vettétek el én azt tudom.Akkor jó kezekben van mégis,így most már nyugodt vagyok akkor!!:D
Le vannak még mindig zárva a karaktereim így sajnos nem nagyon mennék vissza Fury-ra.
Talán ha az 59-es nyilasom felrángatnám max szintre,hmm napokban még eldöntöm.
Samuékra hogyne emlékeznék már,sose felejtem a régi bandát,soha:) -
Drutar #11292 Kedves Nagura!!!!
Szeretném jelezni, hogy az Enslave jelenlegi leadere én vagyok. Necrotiko az én karakterem,hogy milyen jogon azért azt hiszem nem tartozom magyarázattal. Akiknek pedig jogot adtam azok Muso és Samu,gondolom rájuk is emlékszel. A guildbank aranyából SEMMIT nem vettem el. Ha volt is bent valami akkor azt a korábban általad kinevezett officerek pakolták ki. Miután cirka 150 napig nem voltál online, úgy gondoltam befejezted így átvettem a leadert. A duzzogás helyett meg gyere inkább játszani!!!!! -
Although #11291 Hát ha kijön év végén a TES lehet megoldódik az orosz probléma részben :) -
#11290 Te PvE-n játszol, és ott nyilván kevesebb az explicit anyázás. De szerintem ez csak azért van mert kevesebb a stresszes szituáció. Decemberben egy "nagyobb", talán 5-6 fős társaság érkezett fury-ra crom-ról. Néhányuk hihetetlen durva dolgokat nyomott be global-ba, pusztán azért mert fury-n a global=orosz. Engem is zavar de nem ez a megoldás. -
Although #11289 Hát igazából nem is mondom hogy nincs igazad. :) Engem se érdekel pvp10 vagy sem, annyiban jelent problémát hogy pvp5 alatt elégé esélytelenek tűnik ellenük. Amúgy a srác nem volt rossz, bs, assa páros jutott neki nem adtam sokat a túlélésére. Mert megnéztem közelről őket mielőtt a healerre váltottam, nem egy galadh volt de jól csinálta. A kis tankunk lefektette őket a váltott fegyver használattal ez is kellett az egy pontunkhoz. Az ellenfelünk tökéletes felállásban játszott, és jobbak is voltak, bolond az aki ilyenkor anyázik. :) A többi meg stimmel. Engem se zavar de sok ember kedvét el tudja venni. -
#11288 Általában egyetértek veled de most két hozzászólásod is volt amiben más a véleményem.
" ...és a pvp10-es tankkunk meg közbe egyfolytában nyomta nem igaz hogy ilyen bénák vagyunk :) "
Pl ez engem idegesít és erősen rombolja a hangulatom. Az hogy P10es semmit nem jelent, maximum hogy régen játszik. Mondja el hogyan kellene csinálni vagy kussoljon. Mert az hogy p10 vagy valami "nagymenő" guild tagja attól még a respect 0-ról indul nálam. Majd ha képes lesz olyan empátiára, hogy "én is voltam kezdő", hajlandó segiteni és tisztességesen beszélni is megtanult akkor kezdődhet a tisztelet.
"Max a zaz idegesítő ha belefutsz egy anyázóba ez ritka relative a conanban mert olyan tömeg már nincs, de vannak ilyenek, az le tudja ölni a jókedvet :)"
A való éltemben nem szoktak anyázni engem. De megszoktam már egy ideje hogy mmo-ban, meg úgy általában az interneten sokan a végső érvvel nyitnak. Sajnos elég gyakori de túl kell lépni rajta. Az esélytelenség sokakat frusztrál és csak verbálisan tudnak elégtételt venni. -
#11287 Szia Jakuza :) Nekem nagyon bejött aoc. A távol keleti és amcsi mmo-kal ellentétben legalább megpróbálták a grafikát realisztikusra megcsinálni, és az tény, hogy még mindig ez a legszebb fantasy MMO. (A grafikusok folyamatosan dolgoznak, az elmúlt másfél évben is sokkal szebb lett, Ezt csak azoknak mondom akik régen látták.) A fizikája páratlan.
Az emberek meg... hát az egy másik story. PvP-n vagyok, megoldom. -
#11286 A demo nagyon erős kaszt. Jó lesz az késöbb. Milyen néven játszol? -
#11285 Aya... Ha hiányzik a PvP gyere vissza amikor felszerelkeztél :) -
Although #11284 Azt írtátok rég el kellett volna zavarni,erre válaszoltam. Már rég nem azok vannak akik 2008-ban. Ez a harmadik csapat nem a második. De benne van az összefoglalóban,azért igazad van Torzonborznak kellett volna inkább. -
eurom #11283 de 1 jo dolog volt azért benne a world pvp ami ment minden térképen -
eurom #11282 2010 röl beszélsz ,mi meg a 2008 nyári állapotokról
szerintem -
#11281 pont hogy nem , vagyis lvl20ig szép volt meg jó volt. aztán meg semmi és ez szépen sokan meg is írták a hivatalos béta fórumra amit szépen töröltek is. :D -
Although #11280 Minden héten van elég ember az ismerőseim raid-ben ami 24 fős és velük együtt megy ugyanott egyidejűleg 3 és ez csak egy raid. egyébként meg az Anarchy online ha jól tudom már 12 éve fut nekik kb és még nem kellett bezárni. -
Although #11279 Látszik hogy semennyire nem vagytok képben. De ezzel semmi baj.
Az a csapat aki kezdte szerintem már 2010-be se volt meg. Egyébként meg az első csapat csinálta legjobb questeket erről ennyit. Az hogy bugos volt és félkész az nem jelenti azt hogy rossz, csak jelenti amit jelent javítani kell. De nincs ezzel gond ti látatlanban is tudjátok hogy szar és ezzel sincs baj. Nekem elég az aki játszik vele néha sok is. :) -
eurom #11278 arra nem emlékszem ugy rémlik ott még minden szép és jo volt mint mindig :D -
#11277 már a béta alatt kellett volna lépniük mert már akkor írta nekik mindenki hogy ez így szívás lesz. -
eurom #11276 uj embereket vettek fel a fejlesztésre?
nem tudom ki hogy van vele, de én kb fél év után változtattam volna a csapaton mikor eltunt a játékos bázis 90 százaléka
-
Although #11275 Jan -
Although #11274 A funcom már csak mmo témában utazik. Nincs benne semmi meglepő Ragnar Tornquist csinálja az ember egy fogalom a kalandjátékok világába. És az mmo területen is bizonyított a TSW-vel. Ha jól tudom maradt a funcomnál, de mindenképp meg akarja csinálni a folytatást. De szerintem a funcomnak nincs kerete se most rá.