Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • ArtanisNerwen
    Although, te olvasod miket ír nekem tomstorm haverod? Mi az hogy nem kéne egymást megenni? Én még mindig nem kezdtem személyeskedni pedig ö mind a 3 utóbbi posztjában engem sérteget. És akkor te jössz itt és engem intesz mérsékletre? A munkáját amit közösségi vezetőként végzet (illetve nem végzett), minősítettem elégtelennek ahogy sokan mások is.
    Pontosan én vagyok az aki segít a magyaroknak. Hogy ne menjek messzire itt van pl Aya, hogy olyat mondjak ki olvassa is a fórum-ot. Én tanítottam meg kommunikálni játékon belül. Sok egyébben is segítettem, pátyolgattam. Aztán elment crom-ra. Remélem ezt legalább visszaigazolja.
    Ettől függetlenül teszem továbbra is, segítek mindenkinek kérés nélkül is, ha valaki egyáltalán hajlandó normálisan kommunikálni. Ha a játékban magyart látok mindig megpróbálom felvenni a kapcsolatot.

És akkor jön egy ilyen f2p nagura, aki beszólogat nekem... milyen alapon? Minden lehetősége megvolt, hogy tegyen a magyar közösségért, de nem tett semmit, mert nem is érdekelte soha. Csak a régen elment, sohavisszanemtérő régi cimborák. Aki nem tartozik az haveri körébe azok rögtön "olyan"-oká degradálódnak. Felfele nyal lefele tapos. Én undorodom ettől az önző embertípustól.

Ilyet ír;
    "Az ilyentől megy el a kedvem mint most pl,hogy nem voltam online pár hónapig,elvették tőlem a leader-séget ez még nem is baj de az hogy kidobálták az összes ismerősöm és kisajátították a T3-as várat bizonyos lámák ez kiakasztó.Idióta magyarság tisztelet a kivételnek,beléptek a guild-be bennt voltak 1 évig(se) és kisajátították az egészet.
    Még jogom sincs,hogy belenyúljak guild bankba AMIT én meg ismerőseim gyűjtöttünk 4-5 évig,k...a an..tok"

Bocsánatot kért azoktól akiket alaptalanul meggyanúsított? ...akiket lelámázott? ...Akiket anyázott? Nem! Nem mert képtelen belátni a hibáját, képtelen bocsánatot kérni és persze a kritikát sem tűri... a jogosat sem!
    Komolyan ez a barátod?