Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Azért néhány hazugságodra még reagálnék, mert lehet hogy mások nem olvasták a korábbi posztokat.
"Nekem is úgy adták át a Leader szerepet,hogy a régi igazi nem volt online és a gép így dobta nem kérvényeztem én senkitől.Én nem akartam lenni de így lett mert az acc.-om sok éve ehez a guild-hez szólt."
Ezzel szemben az igazság az, hogy attól fogva, hogy mondtam neked Soulkillet távozni készül és lemond, dörzsölted a tenyered hogy te leszel a leader. Olyan kijelentéseket tettél hogy csak is neked adja át.
"Elkezdted kunyerálni a T3-as klánt tőlem anno,miért adtam volna neked mire fel?"
Ez egész egyszerűen hazugság. Sosem kunyeráltam, nem is kértem tőled sosem. Mert még az utódlásod előtt világossá vált, hogy sosem adnád át másnak a leadert. Én abban a percben léptem ki Enslave-ből amikor megtudtam hogy te vagy a hivatalos leader. A legtöbben ezt meg sem várták mert már előtte szét züllesztetted a guild-ot.
Eszembe sem jutott, hogy én is lehetnék leader amíg Soulkiller nem beszélt nekem lemondási szándékáról. Utána is inkább másokat javasoltam. Persze nem téged, mert már korábban bebizonyítottad hogy alkalmatlan vagy a vezetésre.
"Inkább másik 5 embernek adtam volna mint neked de senki más nem kérte."
Néhány másik ember akinek átadhattad volna de nem tetted;
Abe, Dragonsoul, Gerison, Lovag, Gabrennas... a sor sokkal hosszabb is lehetne de minek. Te egy halott guild leader-e akartál lenni.
A "legjobb" ötleteid egyik-e az volt rúgjunk ki mindenkit aki két hétnél régebben log-olt be. Ennyit a sokat emlegetett régi barátokról.
Egy dologban igazat mondtál, sosem akartad a guild-ot életben tartani. De akkor mit akartál vele? Elcserélni a city-t egy ibis-re?