Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Nagyszerű hogy végre van guild leader fury-n, mert hát Nagura nem volt az. Tomikának csak a kétes értékű dicsőség kellett, hogy "guild leader vagyok" és az már nem is számított, hogy a guild gyakorlatilag üres. Na meg guild bank mint extra tároló.
Drutar, ha jól értettem te crom-on játszol szóval megkérdezném, hogy mi a terved.
Vagyunk páran bennszülöttek akik a nagura-időszakban hagytuk el Enslave-t mert semmilyen perspektivát nem láttunk.
Hogy kik vagyunk konkrétan;
Abe; Napi rendszerességgel játszik napi 3-4 órát, egyike a legügyesebb magyar PvPseknek. Van két jól felszerelt L80as karija, egyik biztos de lehet mindkettő T4es cuccokkal... ez ritkaság fury-n
Dragonsoul; Ő is régi játékos nem régen tért vissza és szintén napi rendszerességgel játszik, szintén két PvPsok karakterrel.
Lovag és Gabrennas; Ők kisebb kihagyásokkal már lassan két éve folyamatosan játszanak enslaveben heti 10-12 orában. Sokat tettek abba hogy a guild a mostani renown levelen van.
És végezetül én is több mint másfél éve játszok fury-n napi 10-12 órákat. Van 9db L80as karim többségük epic Khitai gearben.
Szóval akkor a többiek nevében is érdeklődöm, hogy lesz-e guild fury-n és, hogy abban jut-e hely nekünk is, fury-soknak.